Συνεργασία Science Technologies και Tennis Land Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 10:42

polar

Ο οργανισμός «Science Technologies» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία «Tennis Land» η οποία είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία πώλησης τενιστικού εξοπλισμού με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων (Babolat, Head, Nike, Adidas, Wilson, Prince, Asics κ.α.) που καλύπτουν τις ανάγκες παικτών κάθε επιπέδου σε ρακέτες, τσάντες, παπούτσια, ρούχα, αξεσουάρ κτλ., προπονητών (προπονητικά βοηθήματα, καλάθια, τενιστικά DVDs, ball machines κα.), αλλά και tennis clubs / συλλόγων (φιλέ, ορθοστάτες, αντιανεμικά, εξοπλισμός χωμάτινων γηπέδων κα.).

Το να αφουγκράζεται κανείς το σώμα του είναι ένα θέμα, αλλά το να το καταλαβαίνει είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Η Polar σας βοηθά να εμβαθύνετε στην προπόνησή σας. Αυτό γίνεται χάρη σε έναν συνδυασμό εμπειρίας στον αθλητισμό, τη φυσιολογία και τα ηλεκτρονικά, μαζί με μια βαθιά κατανόηση των αναγκών του πελάτη. Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι η Polar είναι πρωτοπόρος στις τεχνολογικές καινοτομίες και τους παλμογράφους από το 1977. Η Polar απευθύνεται όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, καθώς και ουσιαστική υποστήριξη και συμβουλές. Τα πάντα, από τη βελτίωση της απόδοσης ενός αθλητή έως τη βοήθεια ώστε να απολαμβάνει ο άνθρωπος έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, έως και τη βοήθεια στην αποκατάσταση και στη διαχείριση του βάρους.

Σήμερα, η Polar απασχολεί 1200 άτομα σε όλο τον κόσμο, διαθέτει 26 θυγατρικές εταιρείες παγκοσμίως και διαχειρίζεται ένα δίκτυο διανομής που προμηθεύει πάνω από 35.000 σημεία λιανικής πώλησης σε περισσότερες από 80 χώρες. Αυτό είναι που ονομάζουμε δύναμη της Polar. Αυτό είναι που ονομάζουμε δύναμη της Polar. Όπως ενδεχομένως να έχετε ακούσει το καρδιοσυχνόμετρο ή παλμογράφος είναι ένα φορητός μετρητής της καρδιακής συχνότητας σε κτύπους ανά λεπτό. Αποτελείται από ένα ρολόι χειρός και από έναν πομπό-ζώνη που φοριέται γύρω από το στήθος. Στα πρώτα 7-10 δευτερόλεπτα της άσκησης γίνεται συγχρονισμός αυτών και το σήμα κωδικοποιείται για τη διάρκεια της άσκησης. Παρέχει συνεχή ένδειξη καρδιακής συχνότητας για άσκηση σε ένταση που προσδιορίζουμε με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία όπως ένας ηλεκτροκαρδιογράφος. Είναι κατάλληλο για τον απλό ασκούμενο, τον καρδιοπαθή, όποιον χρειάζεται ελεγχόμενη άσκηση, όποιον θέλει να χάσει βάρος, όποιον επιδιώκει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, για τον ερασιτέχνη αρχάριο και υψηλού επιπέδου δρομέα, ποδηλάτη και γενικότερα αθλητή.

Κάποια από τα προϊόντα της Polar που ανταποκρίνονται κατάλληλα στον τενίστα αρχάριο, ασκούμενο, επαγγελματία μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο.