Σεμινάριο πλεξίματος ρακετών της ERSA για αρχάριους Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 13:24

stringing-workshop-31mar13
Κυριακή 31 Μαρτίου στο εργαστήριο RacketSpecialist.gr στο Βόλο

Σεμινάριο πρώτου επιπέδου της ERSA (European Racquet Stringers Association) θα διεξαχθεί στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο του RacketSpecialist.gr από τον ιδρυτή της εταιρείας παροχής υψηλού επιπέδου σέρβις ρακετών κ. Πέτρο Μπίρη.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στο ολοκληρωμένο σέρβις ρακετών και να λύσουν τις απορίες τους υπό την καθοδήγηση έμπειρου εισηγητή, στο 10ο κατά σειρά σεμινάριο που οργανώνει στη χώρα μας.

To θεωρητικό μέρος θα είναι διαδραστικό και με οπτικοακουστικά μέσα προετοιμάζοντας τους συμμετέχοντες για το πρακτικό μέρος όπου θα έχουν στη διάθεσή τους ένα «οπλοστάσιο» εργαλείων, υλικών και διαγνωστικών μηχανημάτων για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους.

Η θεματολογία του σεμιναρίου πλούσια και δομημένη στο επίπεδο των συμμετεχόντων, έχει χωριστεί σε Half Day (μόνο πρακτικό μέρος) και Full Day (Διαδραστικό-Θεωρητικό και Πρακτικό μέρος) και οι τιμές 150€ και 250€ αντιστοίχως. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για την ERSA και τις παροχές της.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής με την υπογραφή του καταξιωμένου σε Ελλάδα και εξωτερικό τεχνικού και ενός εκ των 10 διακεκριμένων Master Pro Tour Stringer της ERSA.

Πληροφορίες σεμιναρίου

Που θα γίνει:
Στο εργαστήριο RacketSpecialist στη διεύθυνση Νάξου 16, 38500, στο Βόλο

Πόσο διαρκεί:
Το Stringing Workshop είναι μιας ημέρας και θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα του Κυριακής 31/3/2013

Εξετάσεις (Certification) για τους ενδιαφερόμενους θα ορισθούν σε μελλοντική ημερομηνία

Πότε θα γίνει:
Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Σε ποιούς απευθύνεται:
Σε όσους θέλουν να μάθουν ή να βελτιώσουν την τεχνική τους και είναι σε αρχικό στάδιο. Υλικά και εργαλεία θα είναι διαθέσιμα, αν και προτείνεται, σε όσους συμμετέχοντες έχουν, να φέρουν και τα δικά τους.

Πόσο στοιχίζει:
Κόστος Full day workshop: 250€
Κόστος Half day workshop: 150€

Εγγραφή στην ERSA ενός έτους 99€, 2ετής 170€, 3ετής 220€

Παρέχονται τα υλικά και αν χρειαστεί και εργαλεία. Συστήνεται να φέρετε και τα δικά σας εργαλεία αν έχετε

Ποιο το όφελος από την παρακολούθηση:
Με τη συμμετοχή σας στο ERSA Stringing Workshop και αργότερα, όταν νιώσετε έτοιμοι, την επιτυχή σας εξέταση στο πτυχίο ERSA Certified Stringer ή ERSA Master Racquet Technician θα ανήκετε σε μια επίσημα πιστοποιημένη ομάδα τεχνικών ρακετών, έτοιμη να εξυπηρετήσει τον πελάτη καλύτερα.

Πληροφορίες για τα σεμινάρια:
κινητό: +30 6977304748,
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
skype: petros.biris
Σταθερό: 24210 83083

To βιογραφικό του Πέτρου Μπίρη