Αποτελέσματα σεμιναρίου ERSA Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 13:27

ersa-greece-pahiakos
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των δύο stringing workshops, που διοργανώθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, η ERSA Greece βρίσκεται σε θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων:

Δύο από τους συμμετέχοντες, οι Αθανάσιος Κωστόπουλος και Σπύρος Πλετσής, πέρασαν με επιτυχία, τόσο την πρακτική, όσο και τη γραπτή δοκιμασία και είναι πλέον Certified Stringers. Οι Νίκος Γκαντσίδης (στην αναβάθμιση του πτυχίου του απο certified stringer σε Master Racket Technician), Βασίλειος Σιπιτάνος, Άγγελος Ποντίδας και Δημήτριος Βακουφάρης, (οι οποίοι πήραν μέρος μόνο στη γραπτή δοκιμασία) δεν κατάφεραν επιτύχουν την απαιτούμενη βαθμολογία, ενώ οι Άρης Γιαννής, Κων/νος Κοτζιάς και Χρήστος Παπακωνσταντίνου, πέρασαν με επιτυχία το πρακτικό τμήμα και απέτυχαν στο γραπτό. Τέλος, ο Κων/νος Λευθεριώτης, απέτυχε, τόσο στο πρακτικό, όσο και στο γραπτό μέρος.

Η ERSAGreece θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες και να συγχαρεί τους επιτυχόντες. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν προσφορές, για όλα τα μέλη της ERSAGreece, από το σύνολο των αντιπροσωπειών των εταιριών με είδη τένις, σκουώς & μπάντμιντον, καθώς και οι παροχές της ERSA, σε όλα τα ενεργά μέλη, για το έτος 2014.

Επίσης, μέχρι το τέλος του έτους, θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τις πόλεις και τη χρονική περίοδο που θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα σεμινάρια τεχνικών ρακετών, που θα διοργανώσει η ERSAGreece, τους πρώτους μήνες του 2014. Όσοι ενδιαφέρονται ή θα ήθελαν περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία και τους μελλοντικούς σκοπούς της ERSAGreece, μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Γεώργιο Παχιάκο, μάνατζερ της ERSAGreece, στα τηλ. 210 9690202, 6972 423765 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .