Προσφορές για Luxilon, Wilson & Babolat από την ERSA Greece Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 19:12

ERSA

Η ERSA Greece βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εξασφάλισε, για όλα τα εν ενεργεία μέλη της, έκπτωση 20% στα πλέγματα των εταιριών LUXILON, WILSON & BABOLAT. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν-προμηθευτούν απευθείας τα πλέγματα που επιθυμούν από τους επίσημους αντιπροσώπους.

Ειδικότερα, από την HYPER SPORTS Ε.Π.Ε, αντιπρόσωπο στην Ελλάδα των εταιριών Luxilon & Wilson, (Κυθήρων 3, Μελίσσια, 2108102540, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. & Μ. Λιούγκα 67, Γλυφάδα, 2109623380, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.wilsonsports.gr) και από την ELCOP S.A, αντιπρόσωπο στην Ελλάδα της εταιρίας Babolat, (KWABA, Μαρκόπουλο Αττικής, 2299024909, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.babolat.com.gr).

Σύντομα θα ανακοινωθούν τα προνόμια και τα Sample Packs, για τα μέλη της ERSA που θα ανανεώσουν-ενεργοποιήσουν τη συνδρομή τους για το 2014, καθώς και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων για το πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς.