tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Τελευταία μέρα για συμμετοχές στο ANOIXIS TENNIS OPEN

E-mail Εκτύπωση

anoixis-tennis-open13
Στις 10 Μαΐου στο χώρο του Anοixis Tennis Club ξεκινά το πρώτο τουρνουά ANOIXIS TENNIS OPEN σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Το τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στον χώρο του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης «ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ» θα διαρκέσει από την Παρασκευή 10 έως και την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Μ.Πέμπτη στις 18:00!

Διεξαγωγή και όροι συμμετοχής στο ANOIXIS TENNIS OPEN

Δήλωση συμμετοχής στο ANOIXIS TENNIS OPEN

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
Έναρξη: Παρασκευή 10 Μαΐου
Λήξη: Τετάρτη 22 Μαΐου
Ημερομηνία παράτασης αγώνων Πέμπτη 23 Μαΐου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΜΟΝΑ
Ανδρών 1
(14 έως και 29 ετών (1984-1999)
Ανδρών 2
30 έως και 34 ετών (από 1979 έως και 1983)
Ανδρών 3
35 έως και 39 ετών (από 1974 έως και 1978)
Ανδρών 4
40 έως και 44 ετών (από 1969 έως και 1973)
Ανδρών 5
45 έως και 54 ετών(από1959 έως και 1968
Ανδρών 6
55 έως 59 ετών (από 1954 έως και 1958)
Ανδρών 7
60 και άνω (από 1953)
Γυναικών 1
14 έως και 34 (από1979 έως και 1999)
Γυναικών 2
35 και πάνω
ΔΙΠΛΑ
Διπλό ανδρών 1
έως 34 χρονών
Διπλό ανδρών 2
35+
Διπλό Ανδρών 3
50+
Διπλό Γυναικών
Διπλό Μικτό

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΜΟΝΑ
2 νικηφόρα set των 6 games (6-6 tiebreak των 7 πόντων). Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα διεξάγεται match tie-break των 10 πόντων.
Ημιτελικοί –Τελικοί στις κατηγορίες Ανδρών 1,2,3 και Γυναικών 1 θα διεξαχθούν σε 2 νικηφόρα set των 6 games με tie –break σε όλα τα set.

ΔΙΠΛΑ
2 νικηφόρα set των 6 games (6-6 tie break των 7 πόντων) με σύστημα NO-AD
Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1set θα διεξάγεται match tie break των 10 πόντων.

ΧΩΡΟΣ και Οργάνωση
Ώρες έναρξης
Καθημερινές: 16.00
Σαββατοκύριακα: 09.00
Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών μπορεί να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ώρα έναρξης και στο πρόγραμμα των αγώνων

ΕΔΡΑ
Αθλητικός Ομιλος Αντισφαίρισης «ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ»
Αγ. Αθανασίου και Αρτέμιδος 7 AΝΟΙΞΗ 14569
Επιφάνεια
4 διπλά γήπεδα μοκέτα - χαλαζιακή άμμος.
Επιδιαιτητής
ΤΕΡΕΖΑ ΤΑΜΠΟΣΗ 6957160608
Διευθυντές αγώνων
ΠΕΡΠΙΡΑΚΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ)
ΚΟΥΤΣΟΥΡΗ ΑΛΙΚΗ (SPORTING CLUB)
Ιατρός Αγώνων
Θα ανακοινωθεί
Μπάλλες
Prince.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ημερομηνίες
Οι δηλώσεις πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι την Μ.ΠΕΜΠΤΗ 2/5/2013 και ώρα 18.00μμ.

Τρόποι δήλωσης συμμετοχής
Μέσω τηλεφώνου στο 210-8142425 καθημερινά 11.00-20.00μμ Σάββατο 10.00-18.00μμ Κυριακή 10.00-15.00μμ
Ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Μέσω της ιστοσελίδας www.attikos-ilios.gr
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να δηλώνουν μέρα και ώρα κωλύματος.
To αρχείο με τις δηλώσεις συμμετοχής θα τηρηθεί κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης στον ΑΟΑ ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ.

Διευκρινίσεις δήλωσης συμμετοχής
Στη δήλωση συμμετοχής οι αθλητές/ριες πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφουν
. Ημερομηνία γέννησης
. κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας
. email (εφ’ όσον διαθέτουν)
. κατηγορίες στις οποίες επιθυμούν να συμμετέχουν
. Ημέρα (μία καθημερινή) και ώρες που δεν μπορούν να αγωνισθούν.

Επιπλέον , όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει, σε περίπτωση που έχουν κάνει τηλεφωνική δήλωση, κατά την προσέλευσή τους για τον πρώτο τους αγώνα, να υπογράψουν και τη έγγραφη δήλωση συμμετοχής, η οποία θα τηρηθεί στο αρχείο δηλώσεων συμμετοχής.
Η Γραμματεία των αγώνων θα λάβει υπ’ όψιν της τις ιδιαιτερότητες που θα δηλωθούν στον Καταρτισμό του προγράμματος και θα τις ικανοποιεί μόνο σε περίπτωση που αυτό είναι εφικτό σε σχέση με την δυνατότητα υλοποίησης του προγράμματος των αγώνων.
Σε περίπτωση μη συμφωνίας των αθλητών/ριών στην ώρα του αγώνα θα γίνεται κλήρωση και ο νικητής θα επιλέγει την ημέρα και ώρα διεξαγωγής.

Οι αγωνιζόμενοι, εάν το επιθυμούν , έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε κατηγορία μικρότερη της ηλικίας τους.

Στις κατηγορίες των διπλών δεν επιτρέπεται σε δύο αθλητές/ριες εν ενεργεία να δηλωθούν. Αθλητές αθλήτριες θεωρούνται αυτοί που είχαν Πανελλήνια κατάταξη εντός της προηγούμενης τριετίας.

Σε περίπτωση που αγωνιζόμενος/η δηλώσει σε τρείς (3) κατηγορίες ενδέχεται να αγωνισθεί σε τρείς (3) αγώνες ημερησίως.

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα πιθανής σύμπτυξης 2 κατηγοριών σε 1, εάν δεν πληρείται ικανός αριθμός αθλητών/ριών.

Χρηματική εισφορά
30,0€ για μία κατηγορία ,+15,00€ για κάθε επιπλέον κατηγορία.

Κλήρωση αγώνων
Η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος των αγώνων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Μαϊου και ώρα 16:00 στον ΑΟΑ ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ

Ενημέρωση αγωνιζομένων
Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί σε πίνακα στον ΑΟΑ ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ καθώς και στην ιστοσελίδα http://www.attikos-ilios.gr από την Τρίτη 7 Μαΐου 2013.
Οι αγωνιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για την ώρα του αγώνα τους από τη Τρίτη 7 Μαΐου και ώρα 12:00.
Ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα http://www.attikos-ilios.gr
Τηλεφωνικά στo 210-8142425

Κλήρωση δώρων
Η κλήρωση των δώρων του τουρνουά θα γίνει την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 μετά τις απονομές των επάθλων.

Για την κλήρωση θα δίδεται ένας λαχνός στον αθλητή η την αθλήτρια στον πρώτο αγώνα κάθε κατηγορίας στην οποία συμμετέχει και ένας επιπλέον λαχνός για κάθε νικηφόρο αγώνα.

Ταυτόχρονη συμμετοχή σε μονά διπλά και μικτά δίνει την δυνατότητα για απόκτηση πολλαπλάσιου αριθμού λαχνών.

Η παρουσία στην κλήρωση που θα ακολουθήσει την τελετή απονομής επάθλων στους νικητές είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση των δώρων που θα κληρωθούν.

Αποδοχή όρων συμμετοχής στη διοργάνωση από τους συμμετέχοντες

Με την υποβολή των στοιχείων τους και την αποδοχή της συμμετοχής τους στην εν λόγω διοργάνωση, οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα πως έχουν λάβει γνώση για τους όρους συμμετοχής στο Άνοιξη Tennis OPEN 2013 ATTIKOS ILIOS, όπως αναφέρονται κατωτέρω και πως τους αποδέχονται ανεπιφύλακτα

Όροι συμμετοχής στο Άνοιξη Tennis OPEN 2013
Η Sporting Club(Aγ. Αθανασίου & Αρτέμιδος 7 Άνοιξη14569 τηλ 210-8142425), εφεξής καλούμενη Sporting Club σε συνεργασία με τον ΑΟΑ Αττικό Ήλιο Όμιλο Αντισφαίρισης καλούμενο ΑΗΛΙΟ, διοργανώνουν τουρνουά τένις, με την ονομασία «Άνοιξη TENNIS OPEN 2013>> το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Άνοιξη Αττικής και θα καλείται εφεξής στους παρόντες όρους «η διοργάνωση».
1. Η φόρμα συμμετοχής στο http://www.attikos-ilios.gr το email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και τα τηλέφωνα επικοινωνίας 210-8142425, αποτελούν τους μοναδικούς τρόπους εγγραφής στη διοργάνωση.
2. Για την εγγραφή του στη διοργάνωση, ο συμμετέχων υποχρεούνται να έχει συμπληρώσει το 14ο έτος ηλικίας.
3. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση αποδέχονται την επιθυμία του ΑΤΤΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ να διατηρούν τα στοιχεία τους (διατηρώντας τα σε βάση δεδομένων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 «περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα»), για να γνωστοποιούν με συμβατικά και / ή ηλεκτρονικά μέσα προσφορές, ενημερωτικά έντυπα, και / ή ενημερώσεις σχετικά με υπάρχοντα ή νέα προϊόντα που αφορούν στους συμμετέχοντες, χωρίς καμία οικονομική ή άλλη επιβάρυνση των μελών. Χρήση των στοιχείων των συμμετεχόντων για οποιονδήποτε άλλο σκοπό απαγορεύεται.
4. Υπεύθυνος συλλογής / τήρησης των στοιχείων των συμμετεχόντων είναι ο ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ.
5. Σε περίπτωση που στο μέλλον, οι συμμετέχοντες επιθυμούν τη βεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους στο σχετικό αρχείο μας, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Ν. 2472/97, μπορούν να ενημερώσουν εγγράφως, με σχετική επιστολή τους τον ΑΤΤΙΚΟ ΗΛΙΟ Οι διοργανωτές Sporting club και ΑTTIKOΣ ΗΛΙΟΣ διατηρούν το δικαίωμα να διαφοροποιήσουν τις ημερομηνίες, τους κανονισμούς και τον τόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης, καθώς και τα έπαθλα των αγώνων.
6. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση δηλώνουν υπεύθυνα ότι η συμμετοχή τους πραγματοποιείται με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη και πως έχουν προηγουμένως προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ταυτόχρονα, δηλώνουν πως παραιτούνται από κάθε απαίτηση εναντίον των εταιριών Sporting Club. και Αττικού Ομίλου για κάθε ζημιά ή βλάβη που είτε τυχόν υποστούν είτε προκαλέσουν σε τρίτους από οποιαδήποτε αιτία στα πλαίσια της διοργάνωσης.
7. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην ελεύθερη χρήση του ονόματος και της εικόνας τους από την sporting club, τον ATTIKO ΗΛΙΟ και τους χορηγούς της διοργάνωσης.
8. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση δηλώνουν επίσης ότι έχουν λάβει γνώση για τους κανονισμούς της διοργάνωσης, όπως αυτοί αναφέρονται αναλυτικά στην προκήρυξη της διοργάνωσης, καθώς και για τους όρους συμμετοχής στη διοργάνωση, έγγραφα τα οποία έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα http://www.attikos-ilios.gr και ότι τους αποδέχονται ανεπιφύλακτα.
9. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται πως σε οποιαδήποτε περίπτωση μη τήρησης των κανονισμών της διοργάνωσης, όπως αυτοί περιγράφονται στην προκήρυξη της διοργάνωσης, ή σε οποιαδήποτε περίπτωση μη χρηστής και φίλαθλης συμπεριφοράς, οι διοργανωτές Sporting Club και ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ τηρούν το δικαίωμα ακύρωσης της συμμετοχής του αθλητή είτε σε μία είτε σε περισσότερες κατηγορίες.

Πληροφορίες & επικοινωνία
Sporting Club
Τηλ 6980843271
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Α.Ο.Α ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ
Τηλ 210-8142425
Fax: 210-8142425
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Ιστοσελίδα http://www.attikos-ilios.gr

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση