tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Open στην Αργυρούπολη

E-mail Εκτύπωση

argiroupoli

Ο Αθλητικός Όμιλος Αργυρούπολης οργανώνει open τουρνουά στις εγκαταστάσεις του στο 1ο Αθλητικό Κέντρο-Τριπόλεως και Μ. Ασίας–Αργυρούπολη (Τηλ.210 9622118 FAX 210 9634981). 

Hμερομηνίες αγώνων Έναρξη: Σάββατο 15 Ιουνίου2013Λήξη: Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 ημερομηνία παράτασης : Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η δήλωση της κατηγορίας θα γίνεται με ευθύνη των αγωνιζομένων.

Κατηγορίες Μονά

  • Κατηγορία ανδρών 1 14 έως και 39 ετών (από 1999 μέχρι και 1972)
  • Κατηγορία ανδρών 2 40 έως και 49 ετών ( από 1973 μέχρι και 1962)
  • Κατηγορία ανδρών 3 50 και άνω (από 1963)
  • Κατηγορία γυναικών 1 14 έως και 39 ετών (από 1999 μέχρι και 1972)
  • Κατηγορία γυναικών 2 40 και άνω (από 1973)
  • Διπλά Διπλό ανδρών Διπλό γυναικών .
  • Στην κατηγορία του Μονού, όλοι οι ηττημένοι του πρώτου γύρου θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν αγώνα consolation . Αυτό τους εξασφαλίζει τουλάχιστον 2 αγώνες.

Τρόπος διεξαγωγής πρωταθλήματος Μονά : 2 νικηφόρα set των 6 games (6-6 tie -break των 7 πόντων )

Σε περίπτωση ισοπαλίας 1 -1 set θα διεξάγεται match tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων. Ημιτελικοί – Τελικοί : 2 νικηφόρα set των 6 games σε όλα τα set . Διπλά 2 νικηφόρα set των 6 games ( 6 – 6 tie break των 7 πόντων ) με το σύστημα NO-AD. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1 -1 set θα διεξάγεται match tie break των 10 πόντων ,με διαφορά 2 πόντων.

Οι νικητές/τριες, κάθε αγώνα θα δηλώνουν το αποτέλεσμα στη Γραμματεία και θα επιστρέφουν τις μπάλες.

Χώρος και οργάνωση ΄Ωρες έναρξης Kαθημερινές 16.00 Σαββατοκύριακα 09.00 Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών δύναται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ώρα έναρξης και στο πρόγραμμα των αγώνω ν.

΄Εδρα ΄Ομιλος Αντισφαίρισης Αργυρούπολης, Τριπόλεως και Μικράς Ασίας Επιφάνεια 5 γήπεδα με ελαστικούς τάπητες. Υποχρεώσεις αγωνιζομένων Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται 10 λεπτά πριν τον αγώνα τους στη γραμματεία. Αθλητής \–τρια που θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά , θα χάνει τον αγώνα και ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover (w.o) . Σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα τη γραμματεία των αγώνων , για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους.

Κατά την άφιξή του κάθε αγωνιζόμενος θα πρέπει να δηλώνει την παρουσία του στη γραμματεία των αγώνων. Στα ΜΟΝΑ προτεραιότητα λαμβάνεται όταν είναι παρόντες και οι δύο παίκτες, ενώ στα ΔΙΠΛΑ όταν είναι παρόντες και οι τέσσερις παίκτες. Η φροντίδα της υγείας του κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο. Πληροφορίες δήλωσης συμμετοχής Ημερομηνίες Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να πραγματοποιηθούν έως και την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 και ώρα 21.00. Οι πιθανές αποσύρσεις δήλωσης θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 και ώρα 12.00 .

Τρόποι δήλωσης συμμετοχής 1.- Μέσω τηλεφώνου στο 210 9622118 ,και FAX 210 9634981 καθημερινές από 17.00 μ.μ. μέχρι 21.00 μ.μ. ,Σάββατο και Κυριακή μόνο με FAX. 2.-Μέσω της ιστοσελίδας www.tennisarg.gr Οι φόρμες συμμετοχής θα υπάρχουν στον ΄Ομιλο Αντισφαίρισης Αργυρούπολης. Διευκρινίσεις δήλωσης συμμετοχής 1.-Στη δήλωση συμμετοχής οι αθλητές\-τριες πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφουν: -Ημερομηνία γέννησης -Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας -Email εφόσον διαθέτουν - Κατηγορίες στις οποίες επιθυμούν να συμμετέχουν 2.- Όσοι εκ των αγωνιζομένων μπορούν να αγωνίζονται τις πρωινές ώρες, παρακαλούνται να δηλώσουν την επιθυμία τους με την εγγραφή τους στο τουρνουά. 3.- Οι αγωνιζόμενοι εάν το επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε κατηγορία μικρότερη της ηλικίας τους. 4.- Στα διπλά δεν επιτρέπεται δύο εν ενεργεία αθλητές να δηλωθούν μαζί. 5.- Κάθε αθλητής \-τρια έχει δικαίωμα να συμμετάσχει έως και σε δύο 2 κατηγορίες. 6.- Σε περίπτωση που αθλητής \-τρια δηλώσει σε δύο (2) κατηγορίες ενδέχεται να αγωνισθεί σε δύο (2) αγώνες ημερησίως. 7.-Οι διοργανωτές διατηρούν τη δυνατότητα πιθανής σύμπτυξης δύο (2) κατηγοριών σε μία (1) εάν δεν πληρείται ικανός αριθμός αθλητών \-τριών

8 .Οι διοργανωτές έχουν την δυνατότητα ακύρωσης των αγώνων σε περίπτωση που δεν υπάρχει ικανός αριθμός συμμετεχόντων. Χρηματική εισφορά 20 ευρώ για μία κατηγορία + 10 ευρώ για κάθε επιπλέον κατηγορία.

Πρόγραμμα πρωταθλήματος Κλήρωση αγώνων Η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου και ώρα 18.00 μ.μ. στον ΄Ομιλο Αντισφαίρισης Αργυρούπολης.Ενημέρωση αγωνιζομένων Oι κληρώσεις των κατηγοριών θα αναρτηθούν σε πίνακα του ομίλου καθώς και στην ιστοσελίδα www.tennisarg.gr από την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013. To πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά ως τις 24.00. Επιπλέον τα αποτελέσματα των αγώνων θα ενημερώνονται on line. Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να ενημερώνονται για την ώρα του αγώνα τους από την Παρασκευή 14 Ιουνίου α)ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.tennisarg.gr β)τηλεφωνικά στο 210 9622118. ( ώρες:από 17.00 μέχρι 21.00)

Χορηγοί.

Everest (Πλατεία Αγίας Τριάδας – Αργυρούπολη)

Athens Padel Club ( Γλυφάδα)

LION TENNISMART

Masterplay Τέννις E-Shop για όλους

Star Service Εταιρία Πολυεξυπηρέτησης κτιρίων

Tecnifibre Είδη τέννις

Siempre Cafe Bar Restaurant

Απονομή επάθλων

Η τελετή της απονομής των επάθλων θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ημέρας των τελικών, την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013.

Κλήρωση δώρων

Η κλήρωση των δώρων του τουρνουά θα γίνει επίσης την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 ,μετά την απονομή των επάθλων.

Για την κλήρωση, θα δίδεται ένας λαχνός στον αθλητή ή στην αθλήτρια στον πρώτο αγώνα κάθε κατηγορίας που θα συμμετέχει και ένας επιπλέον λαχνός για κάθε νικηφόρο αγώνα. Η παρουσία στην κλήρωση που θα ακολουθήσει την τελετή απονομής επάθλων στους νικητές, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση των δώρων που θα κληρωθούν. Σε περίπτωση αδυναμίας παρουσίας στην κλήρωση, η συμμετοχή σε αυτή θα ισχύσει με την προϋπόθεση υποβολής γραπτής εξουσιοδότησης πριν την κλήρωση.

Επιτροπή αγώνων

Διευθυντής : Πρίντζος Γιάννης (6974867627)

Επιδιαιτητής: Πρίντζου Ρόζυ ( 6973229679)

Βοηθοί επιδιαιτητή: Μπάκου Δήμητρα, Στεφάνου Καίτη, Γρηγοριάδου Κατερίνα

Γραμματεία αγώνων: Καλογερά Τατιάνα

Γιατρός των αγώνων : Θα ανακοινωθεί

Αργυρούπολη 27 Μαϊου 2013

Ο Διευθυντής Αγώνων Η Επιδιαιτητής Αγώνων

Πρίντζος Γιάννης Πρίντζου Ρόζυ

 

Ο.Α.Α.

‘Ομιλος Αντισφαίρισης Αργυρούπολης

T E N N I S O P E N 2 0 1 3

Δήλωση Συμμετοχής

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ……………………………………………………………… ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ……………………………………………………..

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ……………………………………………………………… Email ……………………………………………………………….......................

K ατηγορίες στις οποίες επιθυμώ να συμμετέχω: ΜΟΝΑ:1)…………………………………………………2)………………………………………… ΔΙΠΛΑ:…………………………………………………………………………………………………

Μπορώ να αγωνιστώ τις εξής ημέρες( από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή )κατά τις πρωϊνές ώρες: ……………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………

Ημερομηνία……………………………………..…………….Δηλ……………

…………………………(Υπογραφή )

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ Ή ΚΗΔΕΜΟΝΑ (αφορά ανήλικους αθλητές.) ….υπογραφόμεν………………………………………………………………….γονέας ή κηδεμόνας τ……αθλητ…………της …………τάξης του ……….Γυμνασίου ή Λυκείου, δηλώνω υπεύθυνα ότι : Τ… .επιτρέπω να πάρει μέρος στο τουρνουά tennis open 2013 που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αργυρούπολης. Ότι είναι καθ’ όλα υγιής ,έχει εξετασθεί πρόσφατα από γιατρό και μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες.

Ημερομηνία…………………………………….

. ……………………………………..(Υπογραφή)

 

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση