tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

"Πρωτέας 2013" Open

E-mail Εκτύπωση

proteas-2013
Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς "Πρωτέας" διοργανώνει από τις 25 Αυγούστου ως την 1 Σεπτεμβρίου το Οπεν τουρνουά "Πρωτέας 2013". Δείτε παρακάτω την προκήρυξη και την αφίσσα του τουρνουά.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Έδρα-Διοργανωτής: Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς “ΠΡΩΤΕΑΣ”

Εγκαταστάσεις-Μπάλες: Τρία ηλεκτροφωτιζόμενα γήπεδα συνθετικού χλοοτάπητα με βιομηχανική άμμο Χαλαζία. Mπάλες MANTISALLCOURT

Διάρκεια αγώνων κυρίως ταμπλό:25 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση που χρειαστεί, οι προκριματικοί για το κυρίως ταμπλό θα γίνουν την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Αυγούστου.

Δηλώσεις συμμετοχής: Έως την Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Τρόποι Δήλωσης συμμετοχής: Καθημερινά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις, τηλεφωνικά, με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Όσοι δεν δηλώσουν συμμετοχή στην προκαθορισμένη ημερομηνία θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν προκριματικούς αγώνες ή να μπουν στο ταμπλό, ή με σειρά προτεραιότητας, εφόσον κάποιος αγωνιζόμενος ενημερώσει ότι δεν θα παρουσιαστεί ή δεν εμφανιστεί στον προγραμματισμένο του αγώνα, χωρίς ειδοποίηση.

Κατηγορίες-Αντίτιμο συμμετοχής-Έπαθλα: Μία κατηγορία σε κυρίως ταμπλό 32 θέσεων. Συμμετοχή 15€, έπαθλα θα απονεμηθούν στους νικητές και τους φιναλίστ όλων των κατηγοριών.

Κλήρωση:Πέμπτη 22 Αυγούστου 2012, ώρα 18:30, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, με ελεύθερη συμμετοχή για όποιον επιθυμεί να παρευρεθεί.

Κατάρτιση ταμπλό: Θα καταρτιστεί ταμπλό 32 θέσεων, με τοποθέτηση οκτάδας. Οι 8 καταταγμένοι παίκτες θα τοποθετηθούν με κλήρωση σύμφωνα με την βαθμολογία που έχουν στα προηγούμενα τουρνουά του Συλλόγου. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να δώσουν έως 4 Κάρτες Ελευθέρας Συμμετοχής (WildeCards) στο κυρίως ταμπλό. Σε περίπτωση περισσοτέρων των 32 συμμετοχών θα γίνουν προκριματικοί αγώνες την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Αυγούστου.

Τρόπος διεξαγωγής αγώνων: Σε όλους τους αγώνες εφαρμόζονται οι κανόνες I.T.F., με σύστημα knockout στα 2 νικηφόρα sets με tiebreak 7 πόντων σε όλα τα sets. Οι χαμένοι των προκριματικών και του Α΄ Γύρου θα συγκροτήσουν και θα παίξουν σε νέο ταμπλό 16θέσεων (σύστημα Consolation), με μπάλες που θα είναι από έναν μόνο αγώνα παιγμένες.

Επιτροπή Αγώνων-Διαιτησία-Επιδιαιτησία: Καθ’ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά θα υπάρχει Επιτροπή Αγώνων αποτελούμενη από μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Οι αγώνες, εκτός του Τελικού, διεξάγονται χωρίς διαιτησία βάση των σχετικών κανονισμών. Όλοι οι αγωνιζόμενοι υποχρεούνται σε διαιτησία αν κληθούν.

Ενημέρωση αγωνιζόμενων:

 • Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων θα αναρτώνται καθημερινά στον πίνακα ανακοινώσεων των γηπέδων και στην σελίδα www.kastoriatennis.blogspot.gr, ενώ διάφορες πληροφορίες θα παρέχονται και από την σελίδα facebook του Συλλόγου: ProteasKastoriaTennisClub
 • Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να ενημερώνονται έγκαιρα με δική τους ευθύνη για την ημέρα και ώρα τέλεσης του αγώνα τους.
 • Ορισμένοι αγώνες δύναται να διεξαχθούν αναγκαστικά με προβολείς.
 • Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών δύναται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των αγώνων.
 • Οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να διαφοροποιήσουν ημερομηνίες και ώρες αγώνων, όπως επίσης και να καθορίζουν αλλαγές στα γήπεδα πραγματοποίησης των αγώνων.
 • Παρακαλούνται όλοι οι αγωνιζόμενοι να αποδέχονται το πρόγραμμα που θα καταρτίζεται, για την ομαλότερη διεξαγωγή του Τουρνουά.

Υποχρεώσεις Αγωνιζομένων:

 • Όλοι οι συμμετέχοντες στο τουρνουά είναι προσωπικά υπεύθυνοι για την ικανότητά τους να αθλούνται από ιατρικής άποψης.
 • Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται 15 λεπτά πριν την ώρα του αγώνα τους στα γήπεδα.
 • Καθυστέρηση προσέλευσης πέραν των 15 λεπτών της ώρας διεξαγωγής του αγώνα, σημαίνει απώλεια του αγώνα, ο οποίος θα κατακυρώνεται υπέρ του παρευρισκόμενου αντιπάλου με W.O.
 • Το “ζέσταμα” για τον αγώνα είναι διάρκειας 10 λεπτών. Ακολουθεί κλήρωση για την επιλογή service ή πλευράς γηπέδου ή παραχώρησης στον αντίπαλο να αποφασίσει.
 • Η ευπρεπής ενδυμασία και κόσμια συμπεριφορά είναι υποχρέωση κάθε αγωνιζομένου.
 • Η συμμετοχή στους αγώνες συνεπάγεται πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

Proteas 2013

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση