tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Κοπή πίτας από την Α.Α.Αιγάλεω

E-mail Εκτύπωση

Κοπή πίτας από την Α.Α.Αιγάλεω

Το αδιαχώρητο επικράτησε το Σάββατο που μας πέρασε (01/02) στη βραδυνή εξόρμηση που οργάνωσε η Αθλητική Ακαδημία Αιγάλεω για τους αθλητές και τα μέλη του με αφορμή την καινούρια αθλητική χρονιά 2014.

Το μουσικό μεζεδοπωλείο ΜΕΖΕ-ΜΕΖΕ στο Αιγάλεω κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου. Το φαγητό άφθονο, τα ποτά απεριόριστα και η ζωντανή μουσική κατάφεραν να απογειώσουν το κέφι, το οποίο κράτησε μέχρι αργά με χορούς και τραγούδια.

Ο πρόεδρος Γιάννης Κουμπούρας, ο αντιπρόεδρος Κώστας Γιωτάκης , ο Γεν. Γραμματέας Κώστας Μπούρμπουλας και ο PR manager της ομάδας Γιώργος Πιεράκος, υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους και φρόντιζαν ανα πάσα ώρα και στιγμή να μη λείψει τίποτα από κανέναν. Το μέλος και υπεύθυνη γραμματείας Τόνια Ψιμούλη καλωσόρισε όλο το κόσμο και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον δήμαρχο Κο Καρδαρά Χρήστο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κο Λάμπρου Γιώργο για την παρουσία τους. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος κος Γιάννης Κουμπούρας ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε μια σύντομη αναφορά στην επί 27 χρόνια ιστορία του συλλόγου επισημαίνωντας ότι από τότε που ανέλαβε την προεδρεία, ο σύλλογος βρέθηκε αντιμέτωπος με πολλές δυσκολίες ακόμα και με διοικήσεις του δήμου που θέλαν να περιορίσουν ή ακόμα και να εμποδίσουν την λειτουργία του συλλόγου στο δήμο μας. Βέβαια, όλα αυτά τα εμπόδια υπερπηδήθηκαν και αυτή τη στιγμή ο σύλλογος συνεχώς αναπτύσσεται και αυξάνεται, σε πείσμα όλων αυτών που προσπάθησαν για το αντίθετο.

Το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας ο πρόεδρος το αφιέρωσε σε όλους τους αθλήτες των τμημάτων τέννις και μπριτζ. Στη συνέχεια ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον δήμαρχο Κο Χρήστο Καρδαρά , ο οποίος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε ιδιαίτερα το σύλλογο για την συμβολή του στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας. Ο αντιπρόεδρος Κο Κώστας Γιωτάκης στον χαιρετισμό του δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τα παλιά διοικητικά μέλη του συλλόγου που βρίσκονται πάντα στο πλευρό του συλλόγου και να τους αφιερώσει ένα κομμάτι.

Το κομμάτι του Γεν. Γραμματέα κου Κώστα Μπόυρμπουλα ήταν αφιερωμένο στη ψυχή της ομάδας, τον ίδιο τον πρόεδρο, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε όλο το διοικητικό συμβούλιο για την αμέριστη συμπαράσταση καθώς και τους προπονητές της ομάδας, Κα Σοφία Καλάρογλου και Κο Αλέξανδρο Τζαβάρα, για την άψογη συνεργασία.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Γιώργος Λάμπρου τάχθηκε στο πλευρό του συλλόγου και εξήρε το έργο που επιτελείται από το Δ.Σ. που απαρτίζεται από τόσο νεαρά άτομα. Ο κος Αλτόκας Παράσχος , σαν εκπρόσωπος του απερχόμενου Δ.Σ. ευχήθηκε καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες στους αθλητές μας.

Το τελευταίο κομμάτι ο πρόεδρος το κράτησε για την αθλήτρια της χρονιάς την 12χρονη Ζέρβα Εβελίνα, η οποία το αφιέρωσε στον προπονητή της Αλέξανδρο Τζαβάρα.

Στην κλήρωση που ακολούθησε για το δώρο αξίας 100€, αγοράς αθλητικών ειδών , τυχερός ήταν ο κος Αλτόκας Βαγγέλης, ο οποίος σε μια υποδειγματική κίνηση χάρισε το δώρο του στην μικρή μας αθλήτρια Γωγώ Βέρρα, η οποία ήταν η ίδια που τράβηξε τον τυχερό νούμερο.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ χόρό και πολύ κέφι και δώθηκε εκ νέου ραντεβού για το επόμενο βραδυνό αποκριάτικο event.Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον αθλητή μας Μιχάλη Βελέντζα για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Θερμές ευχαριστίες στον Μιχάλη και τον Σπύρο, τους υπεύθυνους του ΜΕΖΕ-ΜΕΖΕ για την άψογη βραδιά, καθώς και σε όλους τους σερβιτόρους και την ορχήστρα του καταστήματος.

Στη φωτογραφία απο επάνω και αριστερά : Ο πρόεδρος Γιάννης Κουμπούρας, Ο αντιπρόεδρος Κώστας Γιωτάκης, Ο Γεν. Γραμματέας Κώστας Μπούρμπουλας, ο δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς, Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Λάμπρου, εκπρόσωπος προηγούμενου Δ.Σ Παράσχος Αλτόκας, η προπονήτρια της ομάδας Σοφία Καλάρογλου, ο προπονητής της ομάδας Αλέξανδρος Τζαβάρας, η αθλήτρια της χρονιάς Εβελίνα Ζέρβα.

Κοπή πίτας από την Α.Α.Αιγάλεω

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση