tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Κοπή πίτας στον Ο.Α. Θεσσαλονίκης

E-mail Εκτύπωση

Thessaloniki Tennis Club
Εν μέσω μιας άκρως οικογενειακής αλλά και - σε κάποιες περιπτώσεις - συγκινησιακά φορτισμένης ατμόσφαιρας, πραγματοποιήσαμε και φέτος τη καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας του Ομίλου μας. Ο φόβος ότι το δριμύ ψύχος που επικρατούσε το συγκεκριμένο βράδυ θα περιόριζε τη προσέλευση των μελών δεν επαληθεύτηκε τελικά, καθώς η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη ξεπερνώντας όλες τις προβλέψεις, ακόμη και των πιο αισιόδοξων.

Η τελετή ξεκίνησε με τον πρόεδρο του Ομίλου Δημήτρη Σταματιάδη να καλωσορίζει τους παρευρισκόμενους, να ενημερώνει για τη διαδικασία της βραδιάς και να ανακοινώνει αμέσως μετά ένα προς ένα τα ονόματα των 11 μελών που το Δ.Σ. επέλεξε να τιμήσει, ως ελάχιστη αναγνώριση των όσων έχουν προσφέρει από διαφορετική θέση αλλά και σε διαφορετική εποχή το καθένα.

Στέλιος Πανώρης, Γιώργος Ματσούκας, Σπύρος Παπασπυρόπουλος, Γιώργος Οκαλίδης, Σωκράτης Οκαλίδης, Χαρούλα Θεοδωρίδου, Βασίλης Κωνσταντινίδης, Ανδρέας Κεγαχιόπουλος, Δημήτρης Παπαγερίδης, Κων/νος Στρατόπουλος και Ουρανία Σάκκου, αν και είχαν προσφέρει πλείστα όσα, κράτησαν εντούτοις χαμηλό προφίλ στις σύντομες ομιλίες τους που απηύθυναν προς το ακροατήριο.

Στη συνέχεια σειρά είχαν να βραβευθούν οι τρεις πρώτοι και οι τρεις πρώτες σε χρήσεις γηπέδων στη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε. Στους άνδρες, ο γνωστός καρδιοχειρουργός Αντώνης Πίτσης ήταν αυτός που "έκοψε πρώτος το νήμα" με 183 χρήσεις αφήνοντας το Γιάννη Μαυρουδή (182 χρήσεις) και το Λάμπρο Αθανασόπουλο (169 χρήσεις) στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Στις γυναίκες, η Έλενα Παρασκευοπούλου δεν άφησε και πάλι περιθώρια για αμφισβητήσεις της κυριαρχίας της, τερματίζοντας πρώτη με 118 χρήσεις και αφήνοντας παράλληλα τη 2η θέση για τη Στεφανία Κορόκα (81 χρήσεις) και τη 3η για την Ελεάνα Κεραμάρη (72 χρήσεις).

Ιδιαίτερα θετικά σχόλια ακούστηκαν για τη καλαισθησία του αναμνηστικού με το οποίο το σωματείο μας βράβευσε τους πρώτους και τις πρώτες σε χρήσεις.

Αμέσως μετά, σύσσωμο το Δ.Σ. έκοψε συμβολικά τη πίτα της χρονιάς για να ακολουθήσει κατόπιν η κοπή της πίτας της αθλητικής μας ομάδας. Τα ατομικά βασιλοπιτάκια μοιράστηκαν στα μέλη μας τη κατάλληλη στιγμή και το μέλος που έβαλε τέλος στην αγωνία όσων αναρωτιόταν "ποιος θα ήταν ο τυχερός της βραδιάς που θα κέρδιζε τη χρυσή λίρα" ήταν ο Μιχάλης Ανδρεάδης.

Το "γούρι της χρονιάς", ένα κόσμημα που επί σειρά ετών προσφέρει με αγάπη το μέλος μας Λευθέρης Μακρής και το "Δημιουργικό Βιλδιρίδη" κατόπιν κληρώσεως κατέληξε στα χέρια - ή καλύτερα στο λαιμό - της Ελεάνας Κεραμάρη η οποία ζευγάρωσε τη παρουσία της στο πάνελ των απονομών.

Στην αποφώνησή του ο πρόεδρος του Ο.Α.Θ. Δημήτρης Σταματιάδης ευχήθηκε σε όλους να είναι αυτή η χρονιά πολύ καλύτερη απ' τη προηγούμενη για τον καθένα και τη καθεμία προσωπικά αλλά και για τη χώρα μας γενικότερα. Παρών στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν και ο πρόεδρος της Β' Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κώστας Αμουτζόγλου.

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση