tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Αυλαία στο 1ο Ε2 της Κρήτης (pics)

E-mail Εκτύπωση

Αυλαία στο 1ο Ε2 της Κρήτης

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, ολοκληρώθηκε στα γήπεδα του "ΗΡΑΚΛΕΙΟ"Ο.Α.Α. το 1ο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις για αγόρια- κορίτσια ηλικίας 12,14 και 16 ετών που ανέθεσε η ΕΦΟΑ στη Ζ ‘Ένωση.

Παρόλο που οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες τόσο το βράδυ της Κυριακής όσο και το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρα ,το ΗΡΑΚΛΕΙΟ κατάφερε και διοργάνωσε ένα εξαιρετικά απαιτητικό -λόγω του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων (210 αθλητές συνολικά )-τουρνουά. Διεξήχθησαν πάνω από 250 αγώνες σε 12 κατηγορίες μονών και διπλών.

Οι συμμετέχοντες αθλητές, γονείς και προπονητές δεν σταμάτησαν να δίνουν τα εύσημα τόσο για την οργάνωση όσο και για τις δυνατότητες που έχει ο Όμιλος (λόγω θέσης στο κέντρο της πόλης αλλά και λόγω της εξαιρετικής γνώσης και εμπειρίας του προσωπικού που αναλαμβάνει τον προγραμματισμό) να διοργανώνει πάντα με τον καλύτερο τρόπο τα τουρνουά που αναλαμβάνει.

Η σύγκριση με άλλες πόλεις και άλλες διοργανώσεις είναι συντριπτική και η πρωτοπορία του Ηρακλείου επιβεβαιώνεται τόσο από την μεγάλη συμμετοχή όσο και από την προτίμηση της Ομοσπονδίας να αναθέτει πολύ συχνά διοργανώσεις τόσο Εθνικού όσο και Ευρωπαϊκού επιπέδου.

Αυλαία στο 1ο Ε2 της Κρήτης

Οι αθλητές και αθλήτριες του ‘’ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ’’ έλαβαν μέρος σε όλες τις κατηγορίες. Διακρίθηκαν για τις πολύ καλές εμφανίσεις και κατέκτησαν σημαντικές θέσεις τόσο σε ημιτελικούς, όσο και σε τελικούς, με σημαντικότερη αυτή του Ταμιωλάκη Βαλάντη που σάρωσε τις πρωτίες στην κατηγορία των 14 ετών, κατακτώντας την πρώτη θέση και στα μονά και στα διπλά.

Ο Ταμιωλάκης με ένα σερί νικών έφτασε στον τελικό, όπου αντιμετώπισε τον Σταμούλο Γιάννη του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης και τον κέρδισε με 61 60. Στην κατηγορία των διπλών, στον τελικό με συμπαίκτη τον Τριανταφύλλου κέρδισαν το ζευγάρι Κωσταρίδη- Σταμούλο με 61 61.

Την τρίτη θέση στα αγόρια 14 ετών στα διπλά κατέκτησε ο Μπόγρης Βαγγέλης με συμπαίκτη τον Νουχάκης,. Ο Μπόγρης συμμετείχε και στα μονά των 14ριών όπου στον γύρο των 32 κέρδισε τον Κασλή- όγλου του Ροδιακού με 64 60 αλλά στη συνέχεια έχασε από τον συναθλητή του Ταμιωλάκη 60 61.

Ο Γκαγκαουδάκης Στέλιος προκρίθηκε στο κυριώς ταμπλό της κατηγορίας, αφού νωρίτερα στα προκριματικά είχε κερδίσει τον Μέγα του Ο.Α. Σούδας με 63 62. Ηττήθηκε στον γύρο των 32 του κυριώς ταμπλό από τον Διγενάκη του Ο.Α.Χανιών με 76(5) 60. Στα διπλά ο Γκαγκαουδάκης με συμπαίκτη των Σιμάτο προκρίθηκε στους 8, όπου έχασε από το δύδιμο Δημητριάδη- Μητσόπουλο 61 61.

Στα προκριματικά της ίδιας κατηγορίας για πρώτη φορά συμμετείχε ο αθλητής Τζανάκης Πέτρος που έχασε από τον Πανάγο του Ροδιακού στον πρώτο γύρο με 61 61.

Αυλαία στο 1ο Ε2 της Κρήτης

Στα κορίτσια 6 αθλήτριες εκπροσώπησαν την κατηγορία των 14 ετών, με τις Γιαννούλη και Φουντούλη να κληρώνεται μαζί, όπου νικήτρια ήταν η Φουντούλη με 63 60. Στον γύρο των 16 η Φουντούλη έχασε από την Γαρέφη του Σ.Α. Θεσσαλονίκης με 61 60.

Η Ζαφειροπούλου κληρώθηκε με μια παλιά συμπαίκτρια την Κωστάκη, την οποία κέρδισε με 62 61, αλλά στις 16 έχασε από την Βογιατζόγλου του Ο.Α. Χανιών με 63 75.

Η Βελιβασάκη Χαρά έχασε στον γύρο των 16 από το Νο4 του ταμπλό, την Χουλιάρα του Αττικού Ηλιου με 26 61 61.

Οι αδερφές Κουκουλάκη Μαρίνα και Ειρήνη που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Εθνικό Πρωτάθλημα έχασαν στον πρώτο γύρο του κυριώς ταμπλό, από πιο έμπειρες αθλήτριες.

Στην κατηγορία 12 ετών οι αθλητές Μανδαλενάκης και Γενναράκης, είχαν την ατυχία να κληρωθούν να παίξουν μαζί. Απο τον μεταξύ τους αγώνα νικητής ήταν ο Μανδαλενάκης που επικράτησε του Γενναράκη με 63 63. Στον γύρο των 16 ο Μανδαλενάκης έχασε από τον Ματσαμάκη του Ο.Α. Χανίων με 60 63.

Στα προκριματικά της παραπάνω κατηγορίας συμμετείχε ο Ταβερναράκης Μανόλης που έχασε στον πρώτο γύρο από τον Μαράκη του Ο.Α. Χανιών με 64 76(3).

Αυλαία στο 1ο Ε2 της Κρήτης

Η κατηγορία κορίτσια 12 ετών εκπροσωπήθηκε με αρκετές αθλήτριες του Ομίλου, για τις περισσότερες ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που λάμβαναν μέρος σε τουρνουά επιπέδου Ε2, και έχασαν στον πρώτο γύρο του ταμπλό και είναι η Χατζηαθανασιάδη, Νταμπακάκη, Μπόγρη, Γαρεφαλάκη και Γαβριλάκη.

Την κατηγορία 16 ετών εκπροσώπησε η Κροντηρά Έλενα, η οποία έχασε στην 16αδα από την Μωυσιάδη της Σταυρούπολης με 62 64.

Όλα τα παιδιά έλαβαν μέρος σε απαιτητικούς αγώνες και σίγουρα οι εμπειρίες που αποκόμισαν ήταν σημαντικές για την πορεία τους. Με την καθοδήγηση των προπονητών Ζήκα Μιχάλη και Τζιγκουνάκη Κώστα και υπό την εποπτεία του τεχνικού Διευθυντή κου Παπαχατζη, οι επιτυχίες έπονται..

Αυλαία στο 1ο Ε2 της Κρήτης

Αναλυτικά οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες:

Αγόρια 12 ετών: Σαμολαδάς Μάριος (Α.Ο.Α. Ηλιούπολης)

Αγόρια 14 ετών: Ταμιωλάκης Βαλάντης (ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.)

Αγόρια 16 ετών: Τσικωβ Αλέξανδρος (Ζακυνθινός Ο.Α.)

Κορίτσια 12 ετών: Μεϊαδάνη Χαρά ( Α.Ο.Α. Παπάγου)

Κορίτσια 14 ετών: Φασουλά Ελένη (Ο.Α. Γλυφάδας)

Κορίτσια 16 ετών: Τόλη Κλειώ (Ο.Α. Βουλιαγμένης)

Αγόρια Διπλά 12 ετών: Αναγνωστόπουλος/ Σαμολαδάς (Α.Ο.Α. Ηλιούπολης)

Αγόρια Διπλά 14 ετών: Ταμιωλάκης/ Τριανταφύλλου (ΗΡΑΚΛΕΙΟ/

Αγόρια Διπλά 16 ετών: Πεντόυσης/Ρουμπής (Ο.Α.Θεσσαλονίκης/ Ο.Α. Χαλκίδας)

Κορίτσια Διπλά 12 ετών: Παπαπαναγιώτου/Καραούζα (Αττικός Ήλιος/Σ.Α. Ραφήνας)

Κορίτσια Διπλά 14 ετών: Φασουλά/ Ζαχαράκη (Ο.Α. Γλυφάδας/ Περιστέρι

Κορίτσια Διπλά 16 ετών: Τόλη/ Γκόγκου (Ο.Α. Βουλιασμένης/ Ο.Α. Σούδας)

Το Δ.Σ. του Ομίλου ευχαριστεί, τους γονείς ,συνοδούς των παιδιών που έλαβαν μέρος, καθώς και τον επιδιαιτητή των αγώνων που ανταπεξήλθε με απόλυτη επιτυχία στο πολύ δύσκολο έργο που του ανατέθει, κ. Σταυρο Νικηφοράκη.

Επιπλέον, ευχαριστεί τον βοηθό επιδιαιτητή κ. Χατζηδάκη Κώστα και τους προπονητές του Ομίλου για τη σημαντική τους συμβολή στην έκβαση των αγώνων.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, στην Ζ΄ Ένωση Φιλάθλων Σωματείων Αντισφαίρισης Κρήτης και κυρίως την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης για την ανάθεση των αγώνων.

Μην παραλείψουμε όμως να αναφέρουμε και τους χορηγούς της διοργάνωσης για την απαραίτητη στήριξη και την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφεραν.

Χορηγοί διοργάνωσης:

Χορηγοί: Κρητικά αναψυκτικά ΦΗΜΗ, Διαγνωστικό- Θεραπευτικό Κέντρο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ ΚΡΗΤΗΣ, ΜΥ ΗΟΜΕ, Ομιλος Εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε. , ΣΥΛΛΙΓΑΡΔΟΣ-ΑΓΝΟΤΗΣ, ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MARIN, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KASTRO, ΠΑΤΡΙΣ, CRETALIVE, PRINCE, TRETORN, KISS FM, ALPHA NEWS, MUSIC CLUB.

 Δείτε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του 1ου Ε2 στην ειδική σελίδα του tennisnews.gr.

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση