tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

«GAME OF TENNIS» TOURNAMENT 2016

E-mail Εκτύπωση

game of tennis
Η 10nis Advice σε συνεργασία με τη ραδιοφωνική εκπομπή του Focus FM 103,6 “Game Of Tennis”, προκηρύσσουν το ” Game Of Tennis” Tournament 2016 Ανδρών-Γυναικών, από 13 Ιουνίου-26 Ιουνίου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της 10nis Advice και του 5*Ξενοδοχείου Hotel Nikopolis (Ασκληπιού 16-18,Πυλαία, 57001, Θέρμη Θεσσαλονίκης).

Γήπεδα

2 Φωτειζόμενα Γήπεδα Τύπου Har Tru Green Clay (Πράσινο Χώμα)

Κατηγορίες Τουρνουά

 1. Απλό Ανδρών
 2. Απλό Γυναικών
 3. Μεικτό Διπλό

** Στο τουρνουά δεν θα συμμετέχουν αθλητές και προπονητές.

ΕΝΑΡΞΗ-ΩΡΕΣ & ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει τη Δευτέρα 13 Ιουνίου και οι αγώνες θα λήξουν την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 . Οι αγώνες θα αρχίζουν τις καθημερινές μέρες από τις 16:00 και εφόσον χρειαστεί το πρωί από τις 08:30. Τα Σαββατοκύριακα, οι αγώνες θα ξεκινάνε από τις 09.00π.μ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Λήξη δηλώσεων για μονά: Παρασκευή 10 Ιουνίου και ώρα 20.00
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή τηλεφωνικά 6977740154 & 6945791265.
Πρέπει να αναφέρονται: Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο και οι επιθυμητές κατηγορίες.

Ο κάθε αθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής σε δύο κατηγορίες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

 1. Κόστος συμμετοχής μονού: 25€
 2. Για συμμετοχή σε δύο κατηγορίες +15€
 3. Συμμετοχή μόνο στα διπλά: 20€

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις όλων των κατηγοριών θα γίνουν το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 12.00 στο Ξενοδοχείο Nikopolis. Οι κληρώσεις θα γίνουν με βάση τη βαθμολογία του ΣΒΑΕ.

ΜΠΑΛΕΣ

TRETORN

ΕΠΑΘΛΑ

Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές για κάθε κατηγορία.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

 • Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.
 • Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει με τη δήλωση τους να δηλώνουν τις ημέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε έγκαιρα να το λάβει υπόψη της η γραμματεία.
 • Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ, θα παίζεται tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων. Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα έχουν κανονικά 3ο σετ στα μονά και Super tie break στα διπλά..
 • Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, η γραμματεία των αγώνων, παρουσία του Διευθυντή ή του Επιδιαιτητή, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζομένων.
 • Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών χωρίς να ενημερώσει, μετά από 15 λεπτά, ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover.
 • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα.
 • Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.
 • Ο Επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction.
 • Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις των ταμπλό θα αναρτηθούν το Σάββατο 11 Ιουνίου μετά την κλήρωση των ταμπλό στην ιστοσελίδα www.tennisadvice.gr, και το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά, την προηγουμένη των αγώνων. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.tennisadvice.gr, μετά το τέλος των αγώνων κάθε μέρας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

Διευθυντής Αγώνων: Σιπητάνος Βασίλης
Επιδιαιτητής Αγώνων: Δραγούμης Παύλος
Γραμματεία Αγώνων: Καραγλάνης Γιώργος, Δούρου Νένα, Γαλατίδης Θανάσης

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση