tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Tripolis Open 2016 - Προκήρυξη

E-mail Εκτύπωση

Tripolis Open 2016
Ο Σ.Α.Τ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προκήρυξη του «TRIPOLIS OPEN 2016» που θα πραγματοποιηθεί 17 Ιουνίου με 3 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο 6ο χλμ Ε.Ο Τρίπολης-Σπάρτης. Για περισσότερες από δύο εβδομάδες όλοι οι φίλοι του αθλήματος, άνδρες και γυναίκες, καλούνται να λάβουν μέρος στο ανοιχτής συμμετοχής τουρνουά που θα διεξαχθεί στα 5 ανοικτά γήπεδα διεθνών προδιαγραφών του Σ.Α.Τ. στην περιοχή της Τεγέας.

Η Τεγέα αποτελεί έναν πολύ ονομαστό προορισμό τόσο για το ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον που έχει να επιδείξει όσο και για την φυσική ομορφιά και τα προϊόντα της περιοχής.

Ο Σ.Α.Τ ευελπιστεί το «TRIPOLIS OPEN» να αποτελέσει το έναυσμα για τη διεξαγωγή ακόμα μεγαλύτερων και περισσότερων διοργανώσεων στο μέλλον με στόχο η περιοχή της Τρίπολης και ειδικότερα της Τεγέας να γίνει το κέντρο σημαντικών αθλητικών event και οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τον τόπο, καινούργιους ανθρώπους, να αποκτήσουν εμπειρίες και να ευχαριστηθούν το αγαπημένο μας άθλημα στο έπακρο.

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
Πρωτάθλημα ανοιχτής συμμετοχής 5 κατηγοριών Tripolis open 2016
  • Μονά Ανδρών (14-34,35+)
  • Μονά Γυναικών (14-34,35+)
  • Διπλά Ανδρών
  • Διπλά Γυναικών
  • Μικτά Διπλά
Ημερομηνία έναρξης αγώνων 17 Ιουνίου - Ημερομηνία τελικών 03 Ιουλίου

*απαραίτητη προϋπόθεση για την συμπλήρωση μια κατηγορίας να σχηματίζεται 8άρι ταμπλό

*οι αθλητές 35+ έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν και στην κατηγορία 14-34 (το αντίθετο δεν γίνεται)

ΕΔΡΑ
Έδρα: Σύλλογος Αντισφαίρησης Τρίπολης
Επιφάνεια: 5 hard court γήπεδα Decoturf - Pro US Open
Επιδιαιτητής: Βαβίτσα Πέννυ - 6979008087
Διευθηντής αγώνων: Καλτεζώτης Πέτρος - 6945871757
Βοήθοι Επιδιαιτητή: Ξάγας Χάρης & Μυλωνάς Γιάννης
Διευθυντής γηπέδων: 60χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης - Σπάρτης - Τεγέα, περιοχή Τζίβα (όπισθεν τούβλα Σακελλαράκου)
Μπάλες: Head ATP
Γραμματεία αγώνων: Δούρου Μαρίνα
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2710 556500, 6976858699

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ
Ημερομηνία Δήλωσης - Απόσυρσης  Έως Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 22:00 μ.μ
Κλήρωση Πέμπτη 16 Ιουνίου και ώρα 21:00 (Η κλήρωση είναι ανοιχτή για όλους τους συμμετέχοντες. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρευρεθούν στα γραφεία του Σ.Α.Τ και να συμμετέχουν)
Τηλέφωνω Συμμετοχής 2710556500, 69768588699
E-Mail Συμμετοχής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Ενημέρωση Αγώνων/Αποτελεσμάτων www.tripolitennis.gr (Site)
  ΣΑΤ Tripoli Tennis Club (Facebook)

*Το Ταμπλό είναι ανοιχτής συμμετοχής και οι κληρώσεις θα πραγματοποιήθουν με προστατευόμενες διακριτές θέσεις.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΜΟΝΑ + ΔΙΠΛΑ
Οι αγώνες θα διεξάγονται με σύστημα Knock-out και θα είναι στα 2 νικηφόρα set των 6 games με tie brake σε όλα τα set (6-6 tie brake στους 7 πόντους). Στο 1-1 set θα παιχτεί match tie brake 10 πόντων (όλα τα tie brake θα τελειώνουν με διαφορά 2 πόντους). Στους ημιτελικούς και τελικούς θα παίζεται 3ο set. Οι αγώνες των διπλών θα διεξάγονται με NO AD score.

*Στα ΜΟΝΑ ΑΝΔΡΩΝ και ΜΟΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ θα υπάρξει ταμπλό consolation, όπου οι κατηγορίες θα συμπτυχθούν και θα διεξάγεται με τον ίδιο τρόπο με το ανωτέρω σύστημα.

*Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται καθημερινά τις απογευματινές ώρες μετά τις 17:00 μ.μ και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 π.μ.

*Στους ημιτελικούς και τελικούς όλων των κατηγοριών μπορεί να υπάρξει η δυνατότητα διαιτησίας.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

*Οι αθλητές οφείλουν να προσέρχονται στη γραμματεία των αγώνων 15 λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού τους. Αθλητής/τρια που δε θα παρουσιαστεί εντός 15 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης (χωρίς ενημέρωση) θα χάνει τον συγκεκριμένο αγώνα.

*Ακύρωση ή αναβολή προγραμματισμένης συνάντησης μπορεί να γίνει 1 φορά και σε εξαιρετική περίπτωση. Αθλητής/τρια που δε θα μπορέσει να παρεβρεθεί στο προγραμματισμένο παιχνίδι τη 2η φορά θα χάνει τον συγκεκριμένο αγώνα.

*Με τη δήλωση συμμετοχής ο αθλητής/τρια αποδέχεται πλήρως όλους τους όρους της προκήρυξης.

*Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων έχει το δικαίωμα να ορίσει τη διεξαγωγή περισσότερων από 2 αγώνων την ίδια ημέρα σε κάθε αθλητή/τρια εάν έχει δηλώσει συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες μονών και διπλών (π.χ 2 μονά και 1 διπλό).

*Ο νικητής κάθε αγώνα οφείλει να επιστρέφει τις μπάλες στη γραμματεία και να δηλώνει το σκορ της αναμέτρησης.

*Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ του κάθε αθλητή/τριας είναι δική του/της ευθύνη και θα επιβεβαιώνεται με την υπογραφή του στο sign in.

 

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΜΟΝΑ ΑΝΔΡΩΝ 20€ + 2η κατηγορία ΜΟΝΟ 10€ + ΔΙΠΛΟ 5€

ΜΟΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 20€ + 2η κατηγορια ΜΟΝΟ 10€ + ΔΙΠΛΟ 5€

ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ 10€ + ΜΙΚΤΑ ΔΙΠΛΑ 10€

ΔΙΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 10€ + ΜΙΚΤΑ ΔΙΠΛΑ 10€

ΜΙΚΤΑ ΔΙΠΛΑ 10€

*Κύπελλα και μετάλλια θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.

*Με το sign in τους όλοι οι συμμετέχοντες θα εξοφλούν ολόκληρο το ποσό για τις κατηγορίες που επιθυμούν να αγωνιστούν καθώς επίσης θα πρέπει να δηλώνουν ημερομηνία γέννησης, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μέγεθος για το αναμνηστικό μπλουζάκι που θα λάβουν με τη λήξη του τουρνουά. Με κάθε επιπλέον νίκη όλοι οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν κι άλλο λαχνό μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες τους στην κλήρωση των δώρων.

*Από την κλήρωση των δώρων εξαιρούνται οι νικητές των τελικών όλων των κατηγοριών, οι οποίοι θα κερδίσουν τα μεγάλα έπαθλα του τουρνουά.

*Τα υπόλοιπα δώρα θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του τουρνουά.

*Όποιος αθλητής/τρια το επιθυμεί, μπορεί να ζητήσει κατά το sign in βιντεοσκόπηση του αγώνα του που θα δοθεί σε ηλεκτρονική μορφή στο τέλος.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

*Άνετο και ασφαλές parking 150 θέσεων (CCTV-κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης)

*Αποδυτήρια ανδρών/γυναικών και ντους

*Κλειστή αίθουσα γυμναστηρίου και αθλητικός εξοπλισμός για warm up

*Κερκίδες 300 θέσεων

*Συνδρομητική - δορυφική τηλεόραση

*Wi-Fi

Ένσταση μπορεί να γίνει άμεσα και εγγράφως για όλα τα θέματα κανονισμών και διαδικασίας προς τους Επιδιαιτητές και την Οργανωτική Επιτροπή του Tripolis Open 2016. Το παράβολο της έντασης ανέρχεται στο ποσό των 100,00 ε, όπως ορίζεται από τον αγωνιστικό σχεδιασμό της Ε.Φ.Ο.Α (Ε.Φ.Ο.Α Κανόνες και Κανονισμοί 2016, σελ 30) από τον ενδιαφερόμενο παίχτη, και μόνο, εκτός των αποφάσεων κρίσεως αγωνιστικού περιεχομένου, όπου οι αποφάσεις του επιδιαιτητή είναι τελεσίδικες. Οι Επιδιαιτητές και η Οργανωτική Επιτροπή αποφασίζουν και απαντούν εγγράφως στον ενιστάμενο με βάση τους υπάρχοντες Κανόνες I.T.F και Ε.Φ.Ο.Α για θέματα Κανονισμών και Προκήρυξης αγώνων.

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
ote nov 2016 300x80

latest-atp-videos

20 Μαΐου 2019
S
D
(1) Αλλαγή εβδομάδας πάνω 6 75 Στέφανος Τσιτσιπάς

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση