tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Rhodes Open (Pics)

E-mail Εκτύπωση

Rhodes Open 1
Μεγάλες δόσεις θεαματικού τένις υψηλού επιπέδου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του αθλήματος στη Ρόδο. Στα πλαίσια του Rhodes Open ανδρών που πραγματοποιήθηκε από τις 1 έως τις 7 Μαΐου στα γήπεδα του Ροδιακού ομίλου Αντισφαίρισης αθλητές απ' όλη την Ελλάδα συμμετείχαν και χάρισαν στο κοινό θεαματικά ράλυ και δυναμικό τένις.

Πλήθος αθλητών από τον εντυπωσιακό Αγγελίνο, τον Γεμουχίδη, τον Καπόγιαννη, τον Κόκκοτα, τον Περδικογιάννη, τον Βάρφη, τον Καπίρη, έως και τους φιλόδοξους νεότερους ντόπιους Παρίση και Μπίλη απέδειξαν ότι στο κατάλληλο περιβάλλον μπορούν να εκπλήξουν ευχάριστα με το ήθος αλλά και την υψηλή τεχνική τους.

Το Σάββατο παρουσία της κυρίας Μαρίζα Γεωργίτση δημοσιογράφου της εκπομπής Topspin του Cosmote tv τα παιδιά των ακαδημιών του ομίλου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κορυφαίους αυτή τη στιγμή τενίστες της χώρας αλλά και να παίξουν τένις μαζί τους σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον μετατρέποντας το Kidsday σε κανονικό πάρτυ για τα παιδιά.

Την Κυριακή ο τελικός με διαιτητή καρέκλας τον Γιάννη Μαυρίδη, επόπτες γραμμών τους διαιτητές Κλούβα Γιώργο και Εμμανουήλ Σταμάτη αλλά και την παρουσία Ball kids δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει τελικούς πολύ μεγαλύτερων διοργανώσεων.

Οι εξέδρες του κεντρικού γηπέδου στον Ροδιακό όμιλο γεμάτες από οικογένειες και μικρά παιδιά που ως δια μαγείας πειθάρχησαν άμεσα στο παραδοσιακό πρότυπο ' δεν παρενοχλούμε τους παίκτες με ομιλίες και άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των games'.

Καθόλου παράξενο λοιπόν οι αθλητές να προσπαθήσουν για το μέγιστο προκειμένου να ευχαριστήσουν τον τόσο κόσμο που μαζεύτηκε για να τιμήσει την προσπάθεια και να απολαύσει το θέαμα.

Στην κατηγορία του διπλού ανδρών τις τρίτες θέσεις μοιράστηκαν οι Βάρφης-Κόκοτας και Παρίσσης-Μπίλης ενώ στον τελικό το δίδυμο Αγγελίνου - Γεμουχίδη επικράτησε των Καπόγιαννη - Περδικογιάννη .

Στην κατηγορία του μονού ανδρών τις τρίτες θέσεις μοιράστηκαν οι Γεμουχίδης - Κόκκοτας ενώ στον τελικό ο πολύπειρος Αγγελίνος επικράτησε του Καπόγιαννη σε έναν αγώνα διαφήμιση για το άθλημα με το fair play, τα μεγάλα ράλι, τα δυνατά σερβίς και τα πολλά επιφωνήματα εντυπωσιασμού της εξέδρας να διαμορφώνουν την επίγευση της επιτυχίας.

Συντονίστρια των απονομών η κυρία Γεωργίτση έδωσε το βήμα στους παράγοντες του Ροδιακού για τις απονομές στους αθλητές αλλά και στους χορηγούς της διοργάνωσης ξενοδοχεία Western Plaza,Princess Flora, Lydia hotel, Tatakis wines, Pane di Capo.

Εκτός από τις απονομές οι Εντεταλμένοι συμβούλοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε θέματα αθλητισμού και μεταφορών-συγκοινωνιών κυρίους Νίκο Νικολή και Μπάρδο Χρήστο αντίστοιχα, μετέφεραν την πρόθεση της περιφέρειας να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά την στήριξη τους στις μεγάλες διοργανώσεις του Ροδιακού αλλά και την επιθυμία να παρέχουν βοήθεια στην δημιουργία ακόμα ενός γηπέδου προκειμένου να ενδυναμώσουν την ικανότητα του ομίλου να αναλαμβάνει διεθνείς διοργανώσεις.

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση