tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Κύπελλο Ελλάδος Σ.Β.Α.Ε στον Α.Ο.Α Παπάγου

E-mail Εκτύπωση

Svae 1

Ο ΑΟΑ Παπάγου σε συνεργασία με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Β.Α.Ε.) προκηρύσσει το πρωτάθλημα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ GRADE 3 σύμφωνα με τον αγωνιστικό κανονισμό του ΣΒΑΕ. Διαβάστε επίσης και το μήνυμα που στέλνει και η πρόεδρος του συλλόγου, Ελπίδα Σκούφαλου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα των εγκαταστάσεων του ΑΟΑ Παπάγου, στην προέκταση οδού Αναστάσεως στις παρακάτω κατηγορίες:

Απλό Ανδρών: 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, 70+, 75+
Απλό Γυναικών: 30+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+
Διπλό Ανδρών: 35+, 45+, 55+, 65+
Διπλό Γυναικών: 30+, 40+, 50+, 60+
Διπλό Μικτό: Α35+ Γ30+, Α45+ Γ40+, Α55+ Γ50+, Α65+ Γ60+

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καθημερινά στη γραμματεία του ΑΟΑΠ 210-6516403 και στην κα Καραβασίλη 6944509818 από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ καθημερινά ή μέσω με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους, έτος γεννήσεως, τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμό μητρώου ΣΒΑΕ, κατηγορίες αγώνων και διαθεσιμότητα για τους αγώνες.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν έως τρεις κατηγορίες: 1 μονό & 2 διπλά ή 3 διπλά Για να θεωρείται μια συμμετοχή έγκυρη, θα πρέπει να έχει δηλωθεί μέχρι την Δευτέρα 26/6/2017 και ώρα 22:00.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί σε πίνακα του club καθώς και στην ιστοσελίδα του www.aoap.gr

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 

Το κόστος συμμετοχής για κάθε αγωνιζόμενο ανέρχεται σε 30€ για μια κατηγορία και κάθε επιπλέον 10€ που θα καταβάλλεται στην γραμματεία των αγώνων την ημέρα διεξαγωγής του 1 ου αγώνα της εκάστοτε κατηγορίας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μέλη του ΣΒΑΕ και για να συμπεριληφθούν στην κλήρωση των αγώνων θα πρέπει να είναι οικονομικά ενήμεροι στην ετήσια συνδρομή τους που είναι 20€ (καθαρό από όλα τα τυχόν τραπεζικά έξοδα) και είναι απαραίτητη για την συμμετοχή τους στα τουρνουά του ΣΒΑΕ. Η ετήσια συνδρομή μπορεί να καταβληθεί μόνο στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό αναφέροντας όνομα επίθετο και αριθμό μητρώου ΣΒΑΕ: Τράπεζα Πειραιώς (IBAN): GR21 0171 0170 0060 1704 0056 019 Δικαιούχος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πληρωμή της ετήσιας συνδρομής δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Γραμματεία των αγώνων. Όσοι δεν έχουν αριθμό μητρώου και ενδιαφέρονται να εγγραφούν στον ΣΒΑΕ μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Μαρία Ιωσηφίδου καθημερινά από τις 5 το απόγευμα έως τις 10. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6938153040.

Διαβάστε το μήνυμα της Προέδρου του Σ.Β.Α.Ε Ελπίδας Σκούφαλου:

"Φίλες και φίλοι
Η δίψα για τένις δεν σβήνεται εύκολα... Ο Όμιλος Παπάγου με τον οποίο ο ΣΒΑΕ έχει συνεργαστεί άψογα σε τουρνουά διπλών - αξιόπιστη και φιλότιμη διοργάνωση- δοκιμάζει την τύχη του με τουρνουά grade 3, " τούρμπο'' θα λέγαμε, με μονά, διπλά και πολλές κατηγορίες. Ο Όμιλος Παπάγου προσφέρει σοβαρά πλεονεκτήματα τον μήνα Ιούλιο. Είναι ο πιο εξωτικός Όμιλος της Αττικής, στον υπέροχο Υμηττό, με ένα καταπληκτικό cafe - εστιατόριο και θέα τον Αργοσαρωνικό - ο Ξέρξης από εδώ ψηλά θα σχεδίαζε την επόμενη ναυμαχία του- θα χρειαστείτε σίγουρα ζακετάκι μετά το απόγευμα , η διοργάνωση είναι σοβαρή και η Ελένη Καραβασίλη στη γραμματειακή υποστήριξη"άπαιχτη"... Επίσης η κυρία Πριοβόλου ως διευθύντρια αγώνων ακριβοδίκαιη , αυστηρή, αλλά πάντα γοητευτική. Με άλλα λόγια στου Παπάγου οι γυναίκες είναι "κόλαση" . Συμπεριλαμβανόμενης και της Ελένης Σκάρπα που κρύβεται στο σχεδιασμό , πίσω από τις κάμερες. Επίσης στου Παπάγου υπάρχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για όσους θέλουν απαιτητικούς αγώνες. Εδώ μαζεύονται παίκτες που δεν συμμετέχουν σε άλλα τουρνουά και μάλιστα δυνατοί! Με άλλα λόγια δεν θα πάρετε εύκολα κύπελλο! Θα φτύσετε αίμα...Στα θετικά, η αύρα νεανικότητας στους αγώνες και στα πέριξ.

Θέλετε κι άλλους λόγους για να δηλώσετε συμμετοχή;"

Δείτε αναλυτικά την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του τουρνουά πατώντας ΕΔΩ!

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

tennislearning system


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση