tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Competitive Juniors Training Camp by Collective Tennis School

E-mail Εκτύπωση

collective 7 10july
Competitive Juniors Training Camp/Coach Information Session 2017 by Collective Tennis School

Το πρόγραμμα της Collective, για το φετινό καλοκαίρι, ολοκληρώνεται  με την διοργάνωση  του " Competitive Juniors Training Camp/Coach Information Session 2017 by Collective Tennis School ",  το οποίο αποτελεί συνέχεια των πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων της Ακαδημίας σε Training  Camps  και  σε Ενημερωτικές  Δράσεις για προπονητές, ενώ παράλληλα   αναφέρεται  στην προετοιμασία  junior παικτών τόσο  για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού,όσο και  για την γενικότερη προπονητική τους υποστήριξη.

Από την Παρασκευή 7  Ιουλίου μέχρι την Δευτέρα 10  Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του Asteras Tennis Club Thessaloniki (Όπισθεν Σχολής Πολέμου), σε 4 γήπεδα (2 χωμάτινα και 2 green set) ,  η ομάδα της Collective στοχεύει στο να προσφέρει στους  “juniors”  που θα συμμετάσχουν, μια εξαιρετική τενιστική εμπειρία. 

Προπονητικά προγράμματα,  με τις πλέον σύγχρονες μεθοδολογίες, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των συμμετεχόντων, ολοκληρωτική προπόνηση όλων των παραμέτρων της απόδοσης (Τεχνική, Τακτική, Ψυχοδιανοητικές ικανότητες, εξειδικευμένη προπόνηση Φυσικής Κατάστασης), ομαδικές προπονήσεις, ατομικές βελτιώσεις, θεωρητικές παρουσιάσεις, τουρνουά μονών-διπλών , μαζί με ψυχαγωγικές δραστηριότητες και δράσεις ενημέρωσης για προπονητές  που θέλουν να παρακολουθήσουν το camp, αποτελούν τα συστατικά αυτής της ολοκληρωμένης διοργάνωσης.

Στο camp μπορούν να πάρουν μέρος παίκτες που συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες και πιο  συγκεκριμένα:

  1. Γεννημένοι  2009-2008-2007 και αγωνίζονται  στο πράσινο  επίπεδο (πράσινο γήπεδο και μπάλα)
  2. Γεννημένοι 2006-2005 και αγωνίστηκαν μέσα στη φετινή χρονιά τουλάχιστον σε πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε4 επιπέδου
  3. Γεννημένοι 2004-2003 και αγωνίστηκαν μέσα στη φετινή χρονιά τουλάχιστον σε πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε3 επιπέδου
  4. Γεννημένοι 2002-2001 και αγωνίστηκαν μέσα στη φετινή χρονιά τουλάχιστον σε πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε3 επιπέδου

Οι ομάδες στις οποίες οι παίκτες θα προπονούνται θα αποτελούνται από 4 παίκτες το μέγιστο, θα διαμορφωθούν βάση την ηλικία και το επίπεδο των παικτών,  ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται σε 2 κύκλους ημερησίως , πρωινό και απογευματινό.

Ο πρωινός και απογευματινός κύκλος περιλαμβάνει για κάθε κατηγορία:

  • 1:30 ώρα προπόνηση  το πρωί , 1:30 ώρα το απόγευμα για την κατηγορία  U10  Πράσινου επιπέδου.
  • 2:00 ώρες  προπόνηση  το πρωί και 2:00 ώρες το απόγευμα για τις κατηγορίες U12,U14 και  U16.

Παράλληλα με το πρόγραμμα του camp, θα γίνονται και ενημερώσεις που αφορούν τα τεχνικά αντικείμενα που αναπτύσσονται στις προπονήσεις, τόσο στους προπονητές των παικτών που θα συμμετέχουν όσο και σε όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τις προπονήσεις του camp.

Σε γενικές γραμμές τα αντικείμενα που θα αναπτυχθούν είναι η Τεχνικοκεντρικά/Παιχνιδοκεντρικά προπόνηση τεχνικής- Παιχνιδοκεντρικά προπόνηση Τακτικής, με τον συνδυασμό των Καταστάσεων παιχνιδιού και των Τακτικών στόχων- η προπόνηση των Ψυχοδιανοητικών Ικανοτήτων μέσα σε προπονητική μονάδα τένις και η ειδική,  για περίοδο αγώνων, φυσική κατάσταση. 

Υπεύθυνος  για το πρόγραμμα,  τη λειτουργία του Camp και των προπονητικών ενημερωτικών δράσεων  είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Μάνος Μουλιανιτάκης (cv), την οργάνωση  τους  έχουν  οι υπεύθυνοι της  Collective Κωνσταντίνος Βουρούκος (cv) και Γιώργος Κάκαλος (cv), με τη συνεργασία του υπεύθυνου της Ακαδημίας Α.Σ. ΑΚ. Πρωταθλητών Πεύκων Γιάννη Ιωαννίδη. Yπεύθυνη για το κομμάτι της  Φυσικής  Κατάστασης θα είναι η Αθηνά Δημακοπούλου, καθηγήτρια Φ.Α. και Fitness Coach στον Α.Σ.ΑΚ. Πρωταθλητών Πεύκων.

  • Κόστος συμμετοχής για αθλητές: 175€

- Δεκατιανό γεύμα

- Αναμνηστικό μπλουζάκι

- Δώρο απ’ τους χορηγούς του camp 

  • Κόστος συμμετοχής για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το camp: 80€
  • Κόστος συμμετοχής μαζί με διαμονή, διατροφή και μεταφορά, στο ξενοδοχείο Athina Airport Hotel**: 275€
  • Δωρεάν παρακολούθηση για τους προπονητές των αθλητών που θα συμμετάσχουν στο camp

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, με αποστολή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   της αντίστοιχης αίτησης συμμετοχής (επισυνάπτονται 2 διαφορετικές, 1 για παίκτες και 1 για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το camp ) και του αντίγραφου του καταθετηρίου του 50% της οικονομικής συμμετοχής στον λογαριασμό της Alpha Bank (IBAN): GR76 0140 4810 4810 0234 0008 155 (Δικαιούχος: Κάκαλος Γεώργιος) 

**Όσοι ενδιαφέρονται για διαμονή, η διοργάνωση συνεργάζεται με το ξενοδοχείο Athina Airport Hotel (5’ από το Asteras Tennis Club), όπου το κόστος είναι 275€ για όλο το πακέτο του Camp και της διαμονής,  με πλήρη αθλητική διατροφή, όπου στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται και η μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο για όλες τις μέρες της διαμονής του αθλητή/τριας.

Το πρόγραμμα θα σταλεί στους συμμετέχοντες στο email που θα αναφέρουν στη δήλωση συμμετοχής τους.

Σε περίπτωση μεγαλύτερης από την προβλεπόμενη συμμετοχή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αλλά σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν έγκαιρα για τις όποιες αλλαγές και αν υπάρξουν.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις στα τηλέφωνα:

6932487294 Κωνσταντίνος Βουρούκος

6973490054 Γιώργος Κάκαλος

Ηλεκτρονική Διεύθυνση της Collective Tennis School  www.collective-tennis.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ

collective 7 10july full

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση