tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Τελική ευθεία για το Rolland Paros Tennis Open 2017

E-mail Εκτύπωση

Rolland Paros Tennis Open
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πάρου προκηρύσσει το τουρνουά Αντρών και Γυναικών "Rolland Paros Tennis Open 2017". Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Αγία Ειρήνη Πάρου, σε 4 γήπεδα συνθετικού χόρτου, από το Σάββατο 5 Αυγούστου έως την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017, με πολλές ηλικιακές κατηγορίες και ταμπλό.

Αναλυτικά, οι κατηγορίες του τουρνουά:

ΑΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ - 35 (1982 +), 36-50 (1981-1967), 51-60 (1966-1957) 60+ (-1956)
ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - 35 (1982 +), 36-45 (1981-1972) 46- 55 (1971-1962), 56+ (-1961)
ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ - 50 (1967 +) 51+ (-1966)
ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ -45 (1972 +) 46 + (-1971)
ΔΙΠΛΟ ΜEΙΚΤΟ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχή μπορούν να πραγματοποιούνται:
Για τα Μονά μέχρι την Τρίτη 1 Αυγούστου και ώρα 22:00.
Για τα Διπλά μέχρι το Σάββατο 5 Αυγούστου και ώρα 18:00.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές:
α) με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή
β) τηλεφωνικά στο τηλ.22840-24280 καθημερινά 17:00-23:00 καθώς και
γ) με SMS στο +30 6947995758.

Στις δηλώσεις πρέπει να αναφέρονται υποχρεωτικά: Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο και οι επιθυμητές κατηγορίες.

Οι αγώνες θα αρχίζουν καθημερινά από τις 18:00.

Σε περίπτωση αυξημένης συμμετοχής η επιτροπή αγώνων διατηρεί το δικαίωμα να διέξαγει παιχνίδια τόσο νωρίτερα τις καθημερινές όσο και καθ΄όλη την ημέρα το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Αυγούστου.

Οι αθλητές έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε μικρότερη κατηγορία.

Σε περίπτωση όμως συμμετοχής σε περισσότερες της μιας κατηγορίας υπάρχει η πιθανότητα ένας αθλητής να αγωνισθεί και σε περισσότερους από έναν αγώνα σε μια μέρα αλλά όχι περισσότερους από δύο μονά ή ένα μονό και δύο διπλά ανά ημέρα. 

Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες από 8 συμμετοχές, η επιτροπή αγώνων διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής του τρόπου διεξαγωγής, ή του διαμοιρασμού των παικτών σε άλλες κατηγορίες ή ακόμα και την συννένοση κάποιων κατηγοριών.

Θα ισχύσει - μόνο για τον 1ο γύρο - ο κανονισμός του επι κλήση αναπληρωματικού (alternate on call).

Οι εκπρόθεσμα δηλωμένοι παίκτες, που θα επιθυμούν να ενταχθούν στη διάταξη του alternate, θα αναρτώνται σε εμφανές σημείο και θα τηρείται η σειρά προτεραιότητας. Οι αναπληρωματικοί παίκτες ωφείλουν να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ή να είναι σε συννενόηση με την Γραμματεία και άμεσα διαθέσιμοι με τηλεφωνική κλήση κατά τις ημερομηνίες διεξαγωγής του 1ου γύρου της κατηγορίας στην οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ:

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται σε 25€ για τα μέλη του Ομίλου και σε 30€ για τα μη μέλη του Ομίλου για μία κατηγορία.

Κάθε επιπρόσθετη κατηγορία θα επιβαρύνεται με 10€.

Η συμμετοχή μόνο στα Διπλά ορίζεται στα 15€

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ:

Οι κληρώσεις όλων των Μονών θα γίνουν την Τετάρτη 2 Αυγουστου στις 11:00 πμ στις εγκαταστάσεις του «Ομίλου Αντισφαίρισης Πάρου», και είναι ανοικτές στο κοινό. Οι κληρώσεις των Διπλών θα γίνουν την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 21:00.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ:

Η ενημέρωση για την ώρα διεξαγωγής των αγώνων είναι αποκλειστική ευθύνη των παικτών. Οι παίκτες μπορούν να ενημερώνονται για την ημέρα και την ώρα του αγώνα τους είτε με την φυσική παρουσία τους στις εγκαταστάσεις είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα της Γραμματείας των Αγώνων στο τηλ.22840-24280 καθημερινά 17:00-23:00 είτε ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας του Ομίλου στο Facebook.

ΕΠΑΘΛΑ

Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:

 • Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο και επιβεβαιώνοται με υπεύθυνη δήλωση προς την οργανωτική επιτροπή κατά την εγγραφή του στον πρώτο αγώνα.
 • Όλοι οι αγώνες των μονών μέχρι τα ημιτελικά θα διεξάγονται στα δύο (2) νικηφόρα σετ με το 3ο σετ να ξεκινάει από το 3-3. Από τα ημιτελικά και μετά οι αγώνες θα διεξάγονται στα δύο (2) νικηφόρα σετ κανονικά για όλες τις κατηγορίες πλην των Ανδρών 51-60 και 60+ και των Γυναικών 46-55 και 56+ όπου και πάλι θα παίζεται το 3ο σετ από 3-3.
 • Οι αγώνες των διπλών σε όλες τις κατηγορίες θα γίνονται σύμφωνα με τους κανονισμούς των Διπλών (No Add και Super Τiebrake 10 πόντων στο 1-1 σετ).
 • Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει με τη δήλωση τους να δηλώνουν τις ημέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε να ληφθούν έγκαιρα υπόψη της γραμματείας.
 • Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, και εφόσον κριθεί από την επιτροπή ότι έχουν εξαντληθεί όλες οι δυνατές ενέργειες η γραμματεία των αγώνων, παρουσία του Διευθυντή ή του Επιδιαιτητή, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζόμενων.
 • Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν παρουσιαστεί στο γήπεδο εντός 30 λεπτών από την ώρα κλήσης παραχωρεί αυτόματα το δικαίωμα πρόκρισης στον αντίπαλό του με walkover.
 • Σε περίπτωση αυξημένης συμμετοχής η επιτροπή αγώνων διατηρεί το δικαίωμα να διέξαγει παιχνίδια τόσο νωρίτερα τις καθημερινές όσο και καθ΄όλη την ημέρα το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Αυγούστου.
 • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να έχουν κατάλληλη αθλητική ενδυμασία και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα.
 • Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών η επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα της παράτασης των αγώνων αναλόγως μεχρι 2 ημέρες (15/8/20170 .
 • Ο Επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction.
 • Η επιτροπή αγώνων, ειδικότερα δε σε περίπτωση ανωτέρας βίας, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το πρωτάθλημα.
 • Θα τηρήθει η σειρά των αγώνων ανά γήπεδο.
 • Οι παίκτες θα μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά για την πρόοδο των αγώνων στο γήπεδο που αγωνίζονται αλλά η έγκαιρη παρουσία τους αποτελεί αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ:
Διευθυντής Αγώνων: Χαριτωνίδης Στάθης
Επιδιαιτητής Αγώνων: Αγιούς Ελίζα
Γραμματεία αγώνων: Γκουλεμάνη Έλενα

Rolland Paros Tennis Open

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση