tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Open Τουρνουά Ανδρών - Γυναικών από τον Ο.Α Ξυλοκάστρου - Προκήρυξη

E-mail Εκτύπωση

logo
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου ''Ο Σύθας'' προκηρύσσει open τουρνουά τένις ερασιτεχνών Ανδρών-Γυναικών, από 18/08-03/09 2017. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στα γήπεδα τένις Ξυλοκάστρου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ 14-30
ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ 30-39
ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ 40-49
ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ 50+
ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ

Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες συμμετοχές από 8, θα γίνεται συνένωση με την μικρότερη κατηγορία ή ταμπλό Round Robin, με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής.

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει την Παρασκευή 18Αυγούστου και οι αγώνες θα λήξουν την Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου 2017. Ανάλογα με τη συμμετοχή οι αγώνες μπορεί να ξεκινήσουν ή και να λήξουν μία ημέρα νωρίτερα ή αργότερα.
Οι μέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα ορίζονται κατόπιν επικοινωνίας μεταξύ των αγωνιζομένων και των διοργανωτών.
Ώρες αγώνων:
• Δευτέρα- Παρασκευή -> 09:00-11:00 και 18:00-00:00
• Σάββατο- Κυριακή -> 08:30-12:00 και 18:00-00:00

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες επιθυμούν στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , στο fax 2743029135 ή τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 6981071915 & 6997772902
Για να θεωρείται μια συμμετοχή έγκυρη, θα πρέπει να έχει κατατεθεί μέχρι Τετάρτη 16 Αυγούστου και ώρα 20:00.

Η acceptance list θα αναρτηθεί στο site του συλλόγου www.oaxylokastrou.gr την Πέμπτη 17 Αυγούστου για έλεγχο από τους συμμετέχοντες και θα αποσταλλεί και σε όλα τα διαθέσιμα email. Τυχόν ενστάσεις θα πρέπει να έχουν κατατεθεί έως την Παρασκευή 18 Αυγούστου,στις 09:00.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Το κόστος συμμετοχής για κάθε αγωνιζόμενο ανέρχεται σε 20€ για μια κατηγορία και 10€ για οποιαδήποτε άλλη κατηγορία θέλει να συμμετάσχει

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις όλων των κατηγοριών θα διενεργηθούν, με ηλεκτρονική μέθοδο,στο γραφείο συμβολαιογράφου Ξυλοκάστρου, στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής 18 Αυγούστου και οι αγώνες θα ξεκινήσουν την ίδια μέρα

ΕΠΑΘΛΑ

 • Για κάθε νικητή κατηγορίας μονού ανδρών-γυναικών χρηματικό έπαθλο 100€
 • Για τους νικητές των διπλών δώρα από τους χορηγούς μας
 • Τη μέρα των τελικών θα γίνει κλήρωση δώρων για όλους τους συμμετέχοντες

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

 • Το τουρνουά θα διεξαχθεί βάσει των κανονισμών που προβλέπονται από το Σ.Β.Α.Ε.
 • Στους αγώνες μονών ο νικητής προκύπτει μετά την κατάκτηση 2 set.Σε περίπτωση ισοπαλίας στα set 1-1 έως τους προημιτελικούς προβλέπεται super tie break των 10 πόντων. Στους ημιτελικούς και τελικούς προβλέπεται τρίτο set και διαιτησία.
 • Οι αγώνες των διπλών σε όλες τις κατηγορίες θα πραγματοποιούνται με τον κανονισμό του no-ad scoring. Σε περίπτωση ισοπαλίας (μονά και διπλά ) με 1-1 σετ, ο νικητής θα προκύπτει μετά από tie break 10 πόντων με διαφορά δύο πόντων.
 • Στους ημιτελικούς και τελικούς προβλέπεται τρίτο set και διαιτησία.
 • Ο/οι νικητές κάθε αγώνα θα δηλώνουν το αποτέλεσμα στη Γραμματεία και θα επιστρέφουν τις μπάλες.
 • Οι αγωνιζόμενοι έχουν την υποχρέωση να επικοινωνούν με τη γραμματεία των αγώνων ώστε να ενημερώνονται για την ημέρα και ώρα που αγωνίζονται.
 • Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών μετά από 15 λεπτά θα χάνει τον αγώνα και ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover (w.o.).Λόγω των πολλών ταμπλό,της μεγάλης συμμετοχής που τόσα χρόνια έχει το τουρνουά και του σύντομου χρονικού διαστήματος, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν τυχόν κωλύματα συμμετοχής (ημέρες ή και ώρες) στη δήλωση συμμετοχής.
 • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια και να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα με τα επιτρεπόμενα για τα γήπεδα υποδήματα. Σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα τη γραμματεία των αγώνων για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους.
 • Η φροντίδα της υγείας του κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.
 • Με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, η Επιτροπή Αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

 • Κατά την άφιξή του, κάθε αγωνιζόμενος θα πρέπει να δηλώνει την παρουσία του στη γραμματεία των αγώνων.
 • Στα ΜΟΝΑ, προτεραιότητα λαμβάνεται όταν είναι παρόντες και οι δύο παίκτες, ενώ στα ΔΙΠΛΑ και οι τέσσερις παίκτες.
 • Τα γήπεδα των αγώνων θα καθορίζονται την προηγούμενη της τέλεσής τους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις των κατηγοριών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου, στο facebook και σε προσωπικό email όσων είναι διαθέσιμα. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά έως τις 10:00 το πρωί. Επιπλέον, τα αποτελέσματα των αγώνων θα ενημερώνονται online.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Καραβάς Σπύρος τηλ 6981071915 - Χαλκιάς Άκης τηλ 6937191584 - Ευσταθιάδης Χρήστος τηλ 6932362223 - Δημοπούλου Τζίνα τηλ 6946904632

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Οι εκτός Κορινθίας συμμετέχοντες μπορούν να διαμείνουν σε δυο Ξενοδοχεία εντός Ξυλοκάστρου και σε ένα Ξενοδοχείο στα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας με μεγάλη έκπτωση κατόπιν συνεννοήσεως για ημέρες και διαθεσιμότητα Για την έγκαιρη κράτησή σας παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τον κο Καραβά Σπύρο στο 6981071915 ή τον κο Χαλκιά Άκη στο 6937191584

Για όλους τους συμμετέχοντες και επισκέπτες υπάρχει έκπτωση για γεύμα στο εστιατόριο ''Ρουβεράκι'' με έκπτωση επί του τιμοκαταλόγου 20%,στο εστιατόριο ''Μάισσες'' στην παραλία Ξυλοκάστρου με έκπτωση 15% και στο εστιατόριο ''Το στέκι'' στη Συκιά με έκπτωση 10%

Τέλος για όλους τους αθλητές εκτός Ξυλοκάστρου λειτουργούν αποδυτήρια για ντύσιμο και τουαλέτα σε παρακείμενες εγκαταστάσεις των γηπέδων Η χρήση τους γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με τον υπεύθυνο αγώνων ημερησίως

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του συλλόγου

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση