tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Κύπελλο Ελλάδος Βετεράνων 2018 - Προκήρυξη

E-mail Εκτύπωση

ΣΒΑΕ
Ο Αττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης, σε συνεργασία με τον ΣΒΑΕ, προκηρύσσει το Κύπελλο Ελλάδος Βετεράνων Ανδρών-Γυναικών, από 2 - 18 Μαρτίου 2018. Το τουρνουά είναι κατηγορίας 1 (grade 1).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Σωματείου, και σε 6 γήπεδα, χωμάτινα, στις παρακάτω κατηγορίες:

ΑΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, 70+, 75+
ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+
ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ 35+, 45+, 55+, 65+
ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+, 40+, 50+, 60+
ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ Α35+ Γ30+, Α45+ Γ40+, Α55+ Γ50+, Α65+ Γ60+

Επίσης, στο τουρνουά θα υπάρχουν και οι παρακάτω κατηγορίες (στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν και όσοι δεν είναι μέλη στο ΣΒΑΕ):

Ανδρών Beginners Αρχάριοι
Απλό ανδρών open 14+
Γυναικών Beginners Αρχάριες
Γυναικών open 14+

Οι αγωνιζόμενοι οι οποίοι θα ηττηθούν στον πρώτο τους αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες δεύτερης ευκαιρίας, εφόσον το δηλώσουν στη Γραμματεία μετά τη λήξη του αγώνα τους. Δεν θα γίνονται δεκτές οι τηλεφωνικές συμμετοχές. Οι αγώνες για την κατηγορία Consolation θα διεξάγονται τις πρώτες αγωνιστικές ώρες. Η κατηγορία Consolation θα διεξαχθεί μόνο σε περίπτωση που η διεξαγωγή των αγώνων κυλήσει ομαλά και δεν υπάρξουν καθυστερήσεις στην διεξαγωγή των αγώνων λόγο κακών καιρικών συνθηκών.

Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες συμμετοχές από 8, θα γίνεται συνένωση με την μικρότερη κατηγορία ή ταμπλό Round Robin, με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής.

ΕΝΑΡΞΗ-ΩΡΕΣ & ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει το Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 και οι αγώνες θα λήξουν την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018. Ανάλογα με τη συμμετοχή οι αγώνες μπορεί να ξεκινήσουν και να λήξουν μία ημέρα νωρίτερα ή αργότερα.

Οι αγώνες θα αρχίζουν τις καθημερινές από τις 16:00 και Σάββατο-Κυριακή από τις 10:00. Τις ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν και συμφωνούν οι αντίπαλοι τους, να αγωνισθούν πρωινές ώρες, αλλά χωρίς την εποπτεία διαιτητή και γιατρού.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Λήξη δηλώσεων: Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , στο fax 210-6827408 ή τηλεφωνικά 210-6812557, 210-6890070.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του ΣΒΑΕ και κάθε βετεράνος αθλητής, που θέλει να γίνει μέλος του ΣΒΑΕ, καταβάλλοντας το ποσό των 20€ για την συνδρομή του 2018.

Πρέπει να αναφέρονται: Ονοματεπώνυμο, Έτος γέννησης, αριθμός μητρώου ΣΒΑΕ, κινητό τηλέφωνο και οι επιθυμητές κατηγορίες. Στις αιτήσεις, που αφορούν στις κατηγορίες διπλών, θα πρέπει να αναφέρονται τα παραπάνω και για τους δύο συμμετέχοντες.

Ο κάθε αθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής σε παραπάνω από μία κατηγορία του τουρνουά, με τους εξής όμως περιορισμούς.

• Μπορεί να επιλέξει μία μόνο κατηγορία μονού
• Αν διαλέξει 2 κατηγορίες, αυτές πρέπει να είναι κάποιος από τους εξής συνδυασμούς: Μονό-Διπλό, Μονό-Μικτό ή Διπλό-Μικτό
• Η επιλογή 3 κατηγοριών θα είναι υποχρεωτικά Μονό-Διπλό-Μικτό

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210-6812557και 210-6890070.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 35€ για μια κατηγορία και 15€ για την δεύτερη και 10€ για την τρίτη κατηγορία.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μέλη του ΣΒΑΕ και για να συμπεριληφθούν στην κλήρωση των αγώνων θα πρέπει να είναι οικονομικά ενήμεροι στην ετήσια συνδρομή τους που είναι 20€ (καθαρό από όλα τα τυχόν τραπεζικά έξοδα) και είναι απαραίτητη για την συμμετοχή τους στα τουρνουά του ΣΒΑΕ. Η ετήσια συνδρομή μπορεί να καταβληθεί μόνο στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό αναφέροντας όνομα επίθετο και αριθμό μητρώου ΣΒΑΕ:

Τράπεζα Πειραιώς (IBAN): GR21 0171 0170 0060 1704 0056 019

Δικαιούχος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πληρωμή της ετήσιας συνδρομής ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να πραγματοποιηθεί στην Γραμματεία των αγώνων.

Όσοι δεν έχουν αριθμό μητρώου και ενδιαφέρονται να εγγραφούν στον ΣΒΑΕ μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Μαρία Ιωσηφίδου καθημερινά από τις 5 το απόγευμα έως τις 10. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6938153040.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις όλων των κατηγοριών θα γίνουν με βάση την βαθμολογία ΣΒΑΕ, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018.

Για τις υπόλοιπες κατηγορίες οι κληρώσεις θα είναι τυχαίες.

ΕΠΑΘΛΑ

Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

• Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.

• Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει με τη δήλωση τους να δηλώνουν τις ημέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε να ληφθούν έγκαιρα υπόψη της γραμματείας.

• Η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται βάσει της 12μηνης κυλιόμενης βαθμολογίας του ΣΒΑΕ. Οποιαδήποτε ένσταση επί των βαθμολογιών, για να συζητηθεί, θα πρέπει να έχει κατατεθεί εγγράφως ή με e-mail και τηλεφωνική επιβεβαίωση, τουλάχιστον δυο μέρες πριν την κλήρωση.

• Για τις κατηγορίες διπλών και μικτών, η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται με το άθροισμα της βαθμολογίας μονού των 2 παικτών. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων έχει βαθμολογία σε περισσότερες από μια κατηγορίες, θα λαμβάνεται υπ’ όψη η κατηγορία με τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

• Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ, θα παίζεται tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων. Στις κατηγορίες των μονών, οι ημιτελικοί και ο τελικός θα έχουν κανονικά 3ο σετ. Εξαιρούνται οι κατηγορίες των ανδρών άνω των 55 και των γυναικών άνω των 50.

• Οι αγώνες των διπλών σε όλες τις κατηγορίες θα γίνεται με τον κανονισμό του No Advantage Scoring.

• Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, η γραμματεία των αγώνων, παρουσία του Διευθυντή ή του Επιδιαιτητή, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζομένων.

• Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walk over.

• Θα ισχύσει ο κανονισμός του alternate. Για τους εκπρόθεσμα δηλωμένους παίκτες, που θα επιθυμούν να ενταχθούν στη διάταξη του alternate, θα τηρείται η σειρά προτεραιότητας.

• Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους,

• να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα.

• Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.

• Σε συμφωνημένο αγώνα αλλαγή θα γίνεται μόνο αν το επιτρέπει το χρονοδιάγραμμα της διοργάνωσης και συμφωνεί ο αντίπαλος παίκτης.

• Οι συμμετέχοντες σε δύο κατηγορίες και άνω εάν χρειαστεί θα αγωνιστούν μέχρι δύο αγώνες τη ίδια ημέρα.

• Ο Διευθυντής ή ο Επιδιαιτητής αγώνων, μπορούν να αποφασίσουν άνευ κλήσεως από τους παίκτες, να τοποθετήσουν διαιτησία κατά την κρίση τους.

• Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Κατά την άφιξή του κάθε αγωνιζόμενος, θα πρέπει να δηλώνει την παρουσία του στην γραμματεία των αγώνων, ώστε να τηρείται η διαδικασία προτεραιότητας εισόδου στα γήπεδα. Στα μονά προτεραιότητα λαμβάνεται, όταν είναι παρόντες και οι δύο παίκτες, ενώ στα διπλά και οι τέσσερεις παίκτες. Ο σύλλογος έχει δικαίωμα επιλογής γηπέδου για επίλεκτους αθλητές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις των ταμπλό θα αναρτηθούν την 28 Φεβρουαρίου. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά, την προηγουμένη των αγώνων ως 24:00, στο χώρο των αγώνων, στο www.aoaf.gr και www.svae.gr

Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.aoaf.gr και www.svae.gr μετά το τέλος των αγώνων της κάθε μέρας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενυδατώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» που εγγυάται την ιδανική λειτουργία του οργανισμού κατά την άθληση αλλά και την αποκατάσταση. Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», με τη μοναδική γεύση της Βίκος Cola, ενισχύουν την αποκατάσταση και γεμίζουν δροσιά τους συμμετέχοντες χάρη στο βασικό συστατικό τους, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

Διευθυντής Αγώνων: Σωκράτης Κουτσογιώργος

Επιδιαιτητής Αγώνων: Tερέζα Ταμπόση

Βοηθός Επιδιαιτητής: Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Χαντζής

Γραμματεία Αγώνων: Μαρία Καραναστάση, Αθηνά Παραμερίτη, Ερμιόνη Μυκίδου

Γιατρός Αγώνων: θα ανακοινωθεί

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

tennislearning system


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση