tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο στα 10ρια

E-mail Εκτύπωση

Με  μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διπλών για αγόρια-κορίτσια κάτω των 10 ετών στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας με νικητές τους ακόλουθους αθλητές:

ΑΓΟΡΙΑ: ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ ΣΤ.-ΣΥΝΙΟΛΑΣ Γ., ΤΣΕΜΠΕΚΛΗΣ Α.-ΤΣΕΚΜΕΖΟΓΛΟΥ Α.,ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Π.-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Κ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ: ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ Α.-ΚΟΥΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ.,ΑΝΤΩΝΙΟΥ Θ.-ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ Μ.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου, αναλυτικά αποτελέσματα και φωτογραφίες από τον Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας...

Με  μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διπλών για αγόρια-κορίτσια κάτω των 10 ετών στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας. Οι αγώνες αυτοί γίνονται για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΦΟΑ σε πανελλήνια κλίμακα στα πλαίσια του νέου πνεύματος του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ομοσπονδίας για διοργάνωση περισσότερων ομαδικών αγώνων και ειδικά στις μικρές ηλικίες. Η Νίκαια με την στήριξη των επαρχιακών σωματείων και παρά  την απουσία αθλητών από Αθήνα (1 συμμ.)-Θεσσαλονίκη(1συμμ.) κατάφερε να συγκεντρώσει ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών σε πείσμα των απαισιόδοξων που προδιέγραφαν την μη διεξαγωγή των αγώνων εκλείψει ενδιαφέροντος. Η οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του τουρνουά ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Ο ομαδικός χαρακτήρας των διπλών και τα enentς (διαγωνισμοί στόχου, σερβίς, ζωνών) των διοργανωτών χαλάρωσαν αθλητές και γονείς με αποτέλεσμα συναρπαστικούς αγώνες, άριστο κλίμα συμπεριφοράς σε μια κυριολεκτικά ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ. Δεν χρειάστηκε ούτε μία διαιτησία καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων, οι μικροί αθλητές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με την απόδοσή και την αγωνιστικότητά τους  και αποδείχθηκε περίτρανα πόσο δίκαιο έχουν οι υπέρμαχοι των διπλών συναντήσεων. Το τέλος του τουρνουά βρήκε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και γονείς μία παρέα και ενθουσιασμένους για τις ευχάριστες στιγμές που έζησαν.

Νικητές των 5 γκρουπ  είναι οι  εξής:

ΑΓΟΡΙΑ: Τσαρκνιάς Στ.-Συνιολάς Γ. (Ο.Α. Αριδαίας),

Τσεμπεκλής Α.(Ο.Α.Μακεδονικός Καβάλας)-Τσεκμεζόγλου Α.(Σ.Α.Δράμας),

Ταξιάρχου Π.-Αναστασίου Κ. (Φθιωτικός Ο.Α.)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ: ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ Α.-ΚΟΥΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ.(Ο.Α.Νίκαιας),

ΑΝΤΩΝΙΟΥ Θ.-ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ Μ. (Ο.Α. Ιωλκός Βόλου)

Την εκδήλωση στήριξαν ο Δήμος Νίκαιας Λάρισας, το κατάστημα αθλητικών ειδών “INTERSOPRT”  που προσέφερε τα δώρα που μοιράστηκαν στα παιδιά και τα “ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΛΕΞΙΟΥ”  που χορήγησαν τα έπαθλα των αγώνων.

Ο Ο.Α. Νίκαιας ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, τους γονείς και τους προπονητές τους, τον επιδιαιτητή των αγώνων κ. Μίζιο Δημήτριο, τους προπονητές του Ομίλου κκ. Παπαστεργίου Θωμά & Νούλα Δημήτρη και τους αθλητές του  για την βοήθεια στην διεξαγωγή του τουρνουά και τέλος τον προπονητή του και ειδικό συνεργάτη της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Παπαδημητρίου Δημήτριο που είχε την επιμέλεια της οργάνωσης των αγώνων και των αγωνιστικών events που τους συνόδευσαν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νίκαιας κ. Κομήτσας Ρίζος, Ο Δημ. Σύμβουλος κ. Μπλιάτσιος Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Ο.Α. Αριδαίας κ. Τσαρκνιάς Πέτρος, ο Δντης των καταστημάτων “INTERSOPRT”  του Νομού Λάρισας  κ. Μπεργελές Χρήστος και ο Δντής των “ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΛΕΞΙΟΥ”  κ. Αλεξίου Γεώργιος.

Αναλυτικά Αποτελέσματα

Αγόρια - 10ρια - Διπλά

Κορίτσια - 10ρια - Διπλά

Φωτογραφίες από το τουρνουά

 

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
ote nov 2016 300x80

latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση