tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

«ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΦΗΜΗ – ΖΑΡΟΣ Tennis Open 2018 (Pics)

E-mail Εκτύπωση

zaros open 16 9 kentriki
Και για το 2018 το τενιστικό γεγονός του καλοκαιριού για όλη την Κρήτη δεν μπορεί παρά να ήταν το τουρνουά τένις του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. με την επωνυμία «Φήμη – Ζαρός tennis open». Σε μια χρονιά που ο σύλλογος του «Ηράκλειο» συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής του τουρνουά «Φήμη – Ζαρός» με πάνω από 400 συνολικά συμμετοχές και περισσότερα από 450 παιχνίδια στις 10 κατηγορίες που διεξάχθηκαν αναμφισβήτητα καταλαμβάνει πολύ σημαντική θέση ανάμεσα σε όλα τα αθλητικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού για το νησί.

Για 25 ημέρες η καρδιά του τένις του νησιού χτυπούσε στις εγκαταστάσεις του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. με περίπου 15 αγώνες κάθε μέρα, οι οποίοι κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που καθημερινά κατέκλυζε τους χώρους του ομίλου. Συνολικά 50 συμμετέχοντες κατέλαβαν μία από τις 3 πρώτες θέσεις κάθε κατηγορίας στις 10 κατηγορίες που διοργανώθηκαν. Πιο αναλυτικά οι νικητές του φετινού «Φήμη – Ζαρός» tennis open ήταν:

  • Masters ανδρών: 1ος Μπροκάκης, 2ος Μπόγρης Β., 3οι Μπόγρης Κ. & Βολτυράκης
  • Masters γυναικών: 1η Κωστάκη, 2η Ζαφειροπούλου, 3ες Κοντολαιμάκη & Λυδάκη
  • Open ανδρών: 1ος Βασιλάκης Β., 2ος Μπουνάκης, 3οι Βασιλάκης Μ. & Αποστολάκης
  • Open γυναικών: 1η Λαμπράκη, 2η Ραμουτσάκη, 3ες Ζαχαράκη Α. & Χατζημηνά
  • 45+ ανδρών: 1ος Γαρεφαλάκης, 2ος Μαυρομάτης, 3οι Καλλέργης & Κουτράκης
  • Αρχαρίων γυναικών: 1η Γερολύμου & 2η Νοικοκυράκη
  • Αρχαρίων ανδρών: 1ος Δημητριάδης, 2ος Μουδάτσος, 3οι Αμοναχάκης Ι. & Στειακάκης
  • Διπλό γυναικών: 1ες Ραμουτσάκη / Λυδάκη, 2ες Τσακίρογλου / Σωμαράκη, 3ες Ζαφειροπούλου / Έγκι & Κοντολαιμάκη / Δαβράδου
  • Διπλό ανδρών: 1οι Θεοδωράκης / Βερνάρδος, 2οι Βασιλάκη Β. / Τσαγλιώτης, 3οι Μπόγρης Κ. / Μπουνάκης & Μπροκάκης Γ. / Μπροκάκης Μ.
  • Μικτό: 1οι Μαγκανά / Μπόγρης Β., 2οι Σημαντηράκη / Μπροκάκης Γ., 3οι Κωστάκη / Μπουνάκης & Μπόγρης Κ. / Μπόγρη Α.

Κατά την διάρκεια των αγώνων ο μεγάλος χορηγός του τμήματος τένις του «Ηράκλειο» η εταιρία Fais group διοργάνωσε ένα μεγάλο bazaar με προϊόντα της εταιρίας σε εξαιρετικές τιμές.

Η τελευταία ημέρα των αγώνων ήταν προγραμματισμένη να είναι η Τετάρτη 25/7 αλλά το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα ότι ο σύλλογος πρέπει να συμμετέχει στο 3ήμερο πένθος για τα θύματα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική κι έτσι ανέβαλλε την τελετή λήξης για τις 27/7 και παράλληλα ζήτησε από όσους συμμετείχαν ή παρακολουθούσαν τους αγώνες του τουρνουά να συνεισφέρουν με τρόφιμα και φάρμακα για τους πληγέντες. Ο «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. κατάφερε να μαζέψει 20 σακούλες με φαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα που τα παιδιά των αγωνιστικών ομάδων παρέδωσαν στον Δήμο Ηρακλείου.

Την Παρασκευή 27/7 λοιπόν ο όμιλος οργάνωσε ένα μεγάλο event για όλους τους συμμετέχοντες και τις οικογένειες τους όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του τουρνουά στην οποία έγινε αναφορά στην ίδρυση του συλλόγου από τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Δελάκη, τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες οι χορηγοί και υποστηρικτές του τουρνουά, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των νικητών, παρουσιάστηκαν videos & φωτογραφίες όλων των συμμετεχόντων, έγινε ένα αφιέρωμα στους 20 περίπου εθελοντές, προβλήθηκαν χουμιοριστικά spot για τους χορηγούς και κληρώθηκαν πλούσια δώρα. Φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική έντυσαν μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά που σήμανε και το τέλος του φετινού «Ηράκλειο» Φήμη – Ζαρός tennis open.

Το Δ.Σ. του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ολόθερμα τους μεγάλους χορηγούς του φετινού open, τα κρητικά αναψυκτικά «Φήμη» και το φυσικό μεταλλικό νερό Κρήτης «Ζαρός», που για 5η συνεχή χρονιά στηρίζουν έμπρακτα αυτή την τόσο μεγάλη προσπάθεια, καθώς επίσης και την Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου και τον Δήμο Ηρακλείου που ως συνδιοργανωτές βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί το τουρνουά. Τέλος το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα τους εθελοντές του τουρνουά όπου με πολύ αγάπη και μεράκι κατάφεραν όχι μόνο να πραγματοποιηθεί του τουρνουά αλλά και να είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

Links για videos τουρνουά:
Εθελοντές: https://www.youtube.com/watch?v=TTRVapJnXO4&t=22s
Αναψυκτικά Φήμη: https://www.youtube.com/watch?v=0S3Z45POQtY&t=20s

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση