tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Τουρνουά Ε3 υψηλών προδιαγραφών στον Ο.Α. Λαγκαδά (pics)

E-mail Εκτύπωση

oalagkada e3 winners
Ο Ο.Α. ΛΑΓΚΑΔΑ δημιουργεί παράδοση διοργάνωσης τουρνουά υψηλών προδιαγραφών. Οι άνθρωποι του ομίλου, η διοίκηση και ο Δήμος Λαγκαδά αγκάλιασαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό το  πρώτο τουρνουά Ε3 , το οποίο ανέθεσε η Β' Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής και Κιλκίς.

Συμμετείχαν 55 αθλητές στην κατηγορία κάτω των 14 ετών (33 αγόρια και 22 κορίτσια ). Το επίπεδο των αγώνων ήταν πραγματικό υψηλό και οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις βοήθησαν αρκετά στο να γίνουν ωραίοι αγώνες. Οι διοργανωτές φρόντισαν να προσφέρουν νερό και σνακς στους συμμετέχοντες. Η επιδιαιτητής Κα Καφέ Μάγδα έκανε εξαιρετική δουλειά και μάλιστα κάποιος γονέας σχολίασε: "έφεραν Ολλανδό διαιτητή" - προφανώς επηρεασμένος από την συνάντηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ , στην οποία έφεραν Φινλανδό διαιτητή.

Αγωνιστικά στα αγόρια επικράτησε ο Αναστασιάδης Νικηφόρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς με δεύτερο τον Χιλή Νίκο του Ιφιτου Σταυρούπολης και στα Κορίτσια επικράτησε η Κόκουλα Αριάδνη του Ιφιτου Σταυρούπολης, με δεύτερη την Σαλτσίδου Ευτυχία. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μούρτζιος Χρήστος, Ματζαρίδης Στάθης και ο γραμματέας της Β' Ενωσης, Κος Καζίλας Χαράλαμπος. Σε δηλώσεις τους ανέφεραν τα παρακάτω.

Καζίλας Χαράλαμπος (Γραμματέας Β' Ενωσης Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής Κιλκίς): "Εγώ έρχομαι πρώτη φορά στα ανακαινισμένα γήπεδα του ομίλου αντισφαιρισης Λαγκάδα. Είχα μια πολύ θετική εντύπωση, τόσο για τις εγκαταστάσεις όσο και για τη φιλοξενία από τον Όμιλο. πήρα σαν εικόνα οτι ο όμιλος έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο σε πολλούς τομείς και είμαι από αυτούς που θα είναι πάντα σύμμαχοι στο να αναλαμβάνει πλέον ο όμιλος αντισφαίρισης Λαγκαδά πολύ περισσότερες διοργανώσεις. Συγχαρητήρια και πάντα τέτοια!"

Μούρτζιος Χρήστος (Ομοσπονδιακός Προπονητής): "Επειδή ήμουν από τους πρώτους που στάθηκαν δίπλα στον όμιλο αντισφαίρισης Λαγκαδά για να βοηθήσω στην προώθηση του τένις στο Λαγκαδά και να στηρίξω όλη αυτήν την προσπάθεια, με την πρώτη ματιά είδα κάτι τελείως ανανεωμένο, κάτι καινούργιο και κάτι πολύ όμορφο, το όποιο μπορεί να φιλοξενήσει από εδώ και πέρα οποιαδήποτε διοργάνωση. Υπαρχουν 4 γήπεδα green set σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς και πολύ ωραίο και ήρεμο περιβάλλον. Τα συγχαρητήρια στον Όμιλο αντισφαίρισης Λαγκαδά, ο οποίος κάνει προσπάθεια να είναι όλο και καλύτερος κάθε χρόνο και το πετυχαίνει. Εύχομαι ότι καλύτερο και συνεχίστε έτσι!"

Ματζαρίδης Στάθης (Ομοσπονδιακός Προπονητής): "Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη για πρώτη φορά στο αθλητικό κέντρο αντισφαίρισης Λαγκαδά, το 5ο ενωσιακό πρωτάθλημα Ε3 με τη συμμετοχή 55 αθλητών (34 αγόρια και 21 κορίτσια) στην κατηγορία κάτω 14 ετών. Οι εγκαταστάσεις είναι απολύτως επαρκείς για μια αγωνιστική κατηγορία ακόμη και περισσότερων παιδιών και πιστεύω ότι οι φίλοι του τέννις στο Λαγκαδά θα απολαύσουν πολυ ωραίο και υψηλό επίπεδο αγώνων αυτό το Σαββατοκύριακο."

Τζίμκας Γιώργος (προπονητής Ο.Α. ΛΑΓΚΑΔΑ): "Ο Ο.Α. ΛΑΓΚΑΔΑ για πρώτη φορά διοργάνωσε Ε3 και έδωσε έτσι την δυνατότητα στον κόσμο του Λαγκαδά να παρακολουθήσει από κοντά ένα βαθμολογούμενο τουρνουά τένις. Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, την Β' Ένωση για την ανάθεση της διοργάνωσης, την επιδιαιτητή κα Καφέ Μάγδα και τον Δήμο Λαγκαδά για την υποστήριξη του."

Φωτογραφίες από το τουρνουά Ε3 του Ο.Α. ΛΑΓΚΑΔΑ:

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση