tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Αγωνιστική δραστηριότητα της Kalovelonis Tennis Academy Σεπτέμβριος – Νοέμβριος 2018 (Pics)

E-mail Εκτύπωση

kta septemvrios noemvrios 18
Η πολύ καλή δουλειά που γίνετε στην Kalovelonis Tennis Academy είναι γνωστή εδώ και 20 χρόνια.

Στην φιλοσοφία της ακαδημίας δεν είναι να ευλογεί τα γένια της παρουσιάζοντας τις επιτυχίες της αλλά να δουλεύει σιωπηλά και μεθοδικά κάνοντας πάντα το καλύτερο για τους αθλητές της!

Όμως υπάρχουν κάποιες φορές σαν αυτή που πρέπει να παρουσιάσουμε τις επιτυχίες των junior αθλητών μας, μιας και πραγματικά το τελευταίο 3μηνο της αγωνιστικής χρονιάς τα πήγαν περίφημα και θεωρούμε ότι τους αξίζει και η ανάλογη προβολή!

Στην κατηγορία λοιπόν κάτω των 12 στα αγόρια ένας καταπληκτικός Χρήστος Γκλαβάς έκανε το ντεμαράζ της χρονιάς!

Ξεκινώντας τη χρονιά από το νο 26 με μόνο 33.2 πόντους, κατάφερε να τερματίσει στο νούμερο 6 με 111.5 πόντους, που είναι νομίζουμε και η θέση δικαιωματικά που του αξίζει, βάση των αποτελεσμάτων του, αφού και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το Πάσχα ήταν στην 8αδα.

Ήταν 2ος στο Ε1 στην Λάρισα στα μονά, 2ος στο Ε2 στο Χαιδάρι στα μονά και 1ος στα διπλά, τελειώνοντας τη χρονιά με την κατάκτηση της 1ης θέσης σε μονά και διπλά στο Ε1 στην Θεσσαλονίκη αποδίδοντας  τένις πολύ υψηλού επιπέδου!

Όλοι στην ακαδημία πιστεύουμε πολύ στον Χρήστο μιας και έχει άρτια τεχνική, μεγάλη αγωνιστικότητα και εξαιρετικά ψυχικά και διανοητικά χαρίσματα και θεωρούμε ότι αν συνεχίσει να δουλεύει καθημερινά το ίδιο επίμονα και με τόση όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει το μέλλον του ανήκει!

Στην ίδια κατηγορία ο μικρός Γιάννης Νικητάκης του 2008 παίζοντας τα πρώτα του τουρνουά στα 12αρια πέρασε σε όλα τα προκριματικά αλλά και τον 1ο γύρο στο κυρίως ταμπλό στα μονά, ενώ είχε και μια 3η θέση στα διπλά στο Ε2 της Πάτρας, με αποτέλεσμα τη νέα χρονιά να ανοίγει στο νο 20, πράγμα που του δίνει το δικαίωμα να αγωνίζεται απευθείας ακόμα και σε τουρνουά δυναμικότητας Ε1!

Ο Γιάννης είναι ένας πολύ ικανός  αθλητής με εκπληκτική ταχύτητα στα πόδια και στο μάτι και αν βελτιώσει κάποια τεχνικά στοιχεία τότε θα είναι από τους πρωταγωνιστές στη κατηγορία αγόρια 12.

Ο Γιάννης  έχει και την τύχη να βρίσκεται ανάμεσα σε ένα γκρουπ  17 ακόμα παιδιών στο ίδιο σχεδόν επίπεδο  στην ακαδημίας μας,  που ανήκουν όλα σε αυτή τη κατηγορία ηλικιακά (2008/2009) και ο καθημερινός ανταγωνισμός μεταξύ τους δημιουργεί για όλους απίστευτα κίνητρα!

Στα 14αρια ο Γιώργος Χαϊδεμένος και ο Άρης Λυμπέρης έχουν  αποδείξει την αξία τους πολλές φορές εδώ και 3 χρόνια και για μια ακόμη φορά το τελευταίο 3μηνο τα πήγαν περίφημα!

Ο Γιώργος ήταν 3ος στα μονά και 2ος στα διπλά στο Ε1 στην Πτολεμαΐδα, 1ος στο τριεθνές της Ρόδου στα 16αρια σε μονά και διπλά, 3ος στα 16αρια στο Ε2 στα Χανιά και 6ος στα 14αρια στα Masters στην Χαλκίδα.

Ο Άρης ήταν 2ος στα διπλά στο Ε1 στην Πτολεμαΐδα και 2ος στα διπλά στο Ε1 στη Λάρισα.

Ο Γιώργος και ο Άρης είναι γέννημα θρέμμα της ακαδημίας μας, μιας και βρίσκονται από τα 7 τους χρόνια κοντά μας και αποτελούν σταθερές αξίες στα καλά αποτελέσματα. Στα 16αρια από του χρόνου θα φανεί πόσο πραγματικά θέλουν να βελτιωθούν, γιατί το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να δουλέψουν ακόμα περισσότερο μιας και οι ανάγκες μεγαλώνουν και ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμα σε πιο υψηλό επίπεδο!

Τέλος η αγαπημένη όλων μας (αθλητών και προπονητών) στην ακαδημία, Μάρθα Μακαντάση η πιο εργατική και φιλότιμη αθλήτρια, που ξεκίνησε το τένις μόλις στα 11 χρόνια της, κατάφερε να κάνει στα 16 της το δικό της όνειρο πραγματικότητα και να παίξει στην κατηγορία Masters στην Χαλκίδα κατακτώντας την 6η θέση!

Είχαν προηγηθεί το τελευταίο 3μηνο η 2η θέση στα μονά και η 1η στα διπλά στο Ε1 της Πτολεμαΐδας καθώς και η 2η θέση στα διπλά στο Ε1 της Λάρισας !

Η Μάρθα αποτελεί περίτρανα ότι το ταλέντο δεν φτάνει και αποτελεί το παράδειγμα του πόσο σημαντικό είναι το να έχεις προσήλωση και πείσμα  στο να μπορείς να δουλεύεις αδιάκοπα με αγάπη και στόχους, έξυπνα και μεθοδικά !

Στα 18αρια του χρόνου είμαστε σίγουροι περισσότερο από ποτέ ότι θα τα πάει περίφημα, γιατί ο άγραφος νόμος της επιβράβευσης για όσους είναι συνεπής στην περίπτωση της  ισχύει στο έπακρο!

Ο Γιώργος Καλοβελώνης αλλά και οι προπονητές του αγωνιστικού τμήματος (το οποίο αποτελείται από 32 παιδιά)  Δημήτρης Καναβαράκης, Πιέρ Μπισμπίκος και Νίκος Καλλίνικος θέλουν να  συγχαρούν όλους τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα, τους συναθλητές τους που τους βοηθούν να εξελίσσονται, τους γονείς και κηδεμόνες, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά, ευχόμενοι το 2019 να είναι ακόμα καλύτερο για όλους !

lyberis e1 ptolemaida

chaidemenos

gklavas

makadasi e1 ptolemaida

nikitakis

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

tennislearning system


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση