tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Easter JUNIOR Tennis Open Tournament - Προκήρυξη (pic)

E-mail Εκτύπωση

AFISA JUNIOR APR 2019 page 001
Το Kavouri Tennis Club προκηρύσσει το Easter JUNIOR Tennis Open Tournament, που θα διεξαχθεί από τις 19 μέχρι τις 23 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Καβούρι. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε πολλές ηλικιακές κατηγορίες ξεκινώντας από παιδιά γεννημένα το 2009 έως και το 2013. Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη.

Χώρος και οργάνωση
Έδρα: ΚΑVΟURΙ TENNIS CLUB, Ακτής & Λητούς, Καβούρι, 16671
Τηλέφωνα Club: 210 9670686 – 210-9670689,
Επιφάνεια γηπέδων: Χωμάτινη και Συνθετική επιφάνεια

Ημερομηνίες Αγώνων
Έναρξη Κόκκινο Επίπεδο: Σάββατο 20 Απριλίου 2019, ώρα 9:30 π.μ.
Έναρξη Πράσινο  Επίπεδο: Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, ώρα 4:00 μ.μ.
Έναρξη Πορτοκαλί Επίπεδο: Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, ώρα 4:00 μ.μ. 
Έναρξη Green Doubles : Παρασκευή 21 Απριλίου 2019

Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής δύναται το χρονικό διάστημα της διεξαγωγής των αγώνων να γίνει μεγαλύτερο.

Επιδιαιτητής Αγώνων Διευθυντής Αγώνων Γιατρός Αγώνων
Γαβριηλίδου Μαρία Τσακίρης Αλέξανδρος Αντιλάκος Δημήτρης

Κατηγορίες

 • ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ: Παιδιά γεννημένα 2012, 2011 (εάν δεν είναι επιπέδου πορτοκαλί)
 • ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΙΠΕΔΟ: Παιδιά γεννημένα 2011, 2010 (εάν δεν είναι πράσινο)
 • ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ: Παιδιά γεννημένα 2009, 2010
 • Mini Red Coach-Student-Baby Edition: Παιδιά γεννημένα το 2013
 • Green Doubles: Παιδιά γεννημένα 2009, 2010

Coaching
Μια καινοτομία που εισάγει το Kavouri Tennis Club είναι η πιθανή παρουσία προπονητή στον πάγκο του αθλητή κατά τη διάρκεια των αλλαγών. Ο συγκεκριμένος κανονισμό ισχύει μόνο για τον προπονητή που έχει δηλώσει ο αθλητής/ρια στο sign in.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

Ημερομηνίες
Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να πραγματοποιηθούν έως και 16/04/2019 και ώρα 20:00 μ.μ. 

Τρόποι δήλωσης συμμετοχής
✔ μέσω τηλεφώνου στα 210-9670686
✔ μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
✔ μέσω φόρμας δήλωσης στο site: www.kavouritennisclub.gr

Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να αναφέρει απαραιτήτως, Ονοματεπώνυμο, Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο, email, την επιθυμητή κατηγορία, όπως και τον Όμιλο που προπονείται.
Φόρμες δήλωσης συμμετοχής θα υπάρχουν στη Γραμματεία του Kavouri Tennis Club. 

Χρηματική Εισφορά

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται 
✔ 20€ για Πράσινο / Green Doubles επίπεδο
✔ 15€ για Πορτοκαλί επίπεδο
✔ 15€ για Κόκκινο / Mini Red / Coach - Student επίπεδο
✔ 10€ για 2η συμμετοχή σε κατηγοριά μονών
✔ 5€ για 2η συμμετοχή σε κατηγορία διπλών

Η πληρωμή του κόστους συμμετοχής μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:
✔ στη Γραμματεία του Kavouri Tennis Club 
✔ μέσω κατάθεσης στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό του Club
    Στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN GR4401721930005193072950454

ΠΡΟΣΟΧΗ: για τις περιπτώσεις κατάθεσης μέσω τραπεζικού λογαριασμού είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του ονόματος του συμμετέχοντος.

Διευκρινίσεις δήλωσης συμμετοχής:

 • Οι αθλητές/-τριες, εάν το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε μία κατηγορία μεγαλύτερη της ηλικίας τους.
 • Σε περίπτωση που αθλητής/-τρια δηλώσει σε δύο (2) κατηγορίες ενδέχεται να αγωνιστεί σε τέσσερις (4) αγώνες ημερησίως.
 • Το τουρνουά παρέχει κα Τουρνουά 2 ης ευκαιρίας (Consolation) στα παιδία που
  έχασαν στον πρώτο γύρο. Το sign in θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου
  και οι αγώνες θα ξεκινήσουν άμεσα.

Υποχρεώσεις αγωνιζόμενων:

 • Οι αθλητές/-τριες οφείλουν να προσέρχονται 10 λεπτά πριν από τον αγώνα τους στη Γραμματεία. Αθλητής/-τρια που δεν θα παρουσιαστεί εντός 20 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης θα χάνει τον αγώνα.
 • Όσοι δεν δήλωσαν συμμετοχή στην προκαθορισμένη ημερομηνία έχουν το δικαίωμα να γράφονται στην Λίστα Αναπληρωματικών. Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στο ταμπλό, με σειρά προτεραιότητας, εφόσον κάποιος αθλητής/-τρια ενημερώσει είτε τηλεφωνικά ότι δεν θα παρουσιαστεί είτε δεν εμφανιστεί στον προγραμματισμένο του/της αγώνα.
 • Οι αθλητές/τριες στο πρωτάθλημα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι για την από ιατρική άποψη ικανότητά τους να μετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις.
 • Οι αθλητές/τριες υποχρεούνται να παραμένουν στο χώρο μετά το πέρας του αγώνα τους σε περίπτωση που τους ζητηθεί να κάνουν διαιτησία.

Πρόγραμμα πρωταθλήματος

Ενημέρωση αγωνιζόμενων

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων θα αναρτώνται καθημερινά σε πίνακα του Club. Οι αθλητές/-τριες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για την κλήρωση και την ώρα του αγώνα τους από την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 στο τηλέφωνο 2109670686-9 (τηλέφωνο Club) [ωράριο 09:00-22:00] και στο www.kavouritennisclub.gr.

Επίσης, σχετική ενημέρωση για την κλήρωση και το πρόγραμμα των αγώνων θα παρέχουν και οι χορηγοί επικοινωνίας του πρωταθλήματος.

Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να ενημερώνονται έγκαιρα με δική τους ευθύνη για την ημέρα και ώρα τέλεσης του αγώνα τους.

Πιθανοί Τρόποι διεξαγωγής αγώνων

 • Round Robin
 • Ταμπλό με σύστημα knock out & consolation

Το σύστημα αγώνων θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΗΠΕΔΟ: Γήπεδα-Μπάλες: Οι αγώνες παίζονται με «πορτοκαλί μπάλες» (30% χαμηλότερης πίεσης) στις διαστάσεις του πορτοκαλί γηπέδου (18μ x 6,5μ-80εκ το φιλέ).

ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΗΠΕΔΟ: Γήπεδα-Μπάλες: Οι αγώνες παίζονται με «κόκκινες μπάλες» (75% χαμηλότερης πίεσης) στις διαστάσεις του κόκκινου γηπέδου (11μ.x6μ. - 80cm το φιλέ).

ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΗΠΕΔΟ: Γήπεδα-Μπάλες: Οι αγώνες παίζονται με «πράσινες μπάλες» (25% χαμηλότερης πίεσης) σε διαστάσεις κανονικού γηπέδου.

Green Doubles: Γήπεδα-Μπάλες: Οι αγώνες παίζονται με «πράσινες μπάλες» (25% χαμηλότερης πίεσης) σε διαστάσεις κανονικού γηπέδου.

Mini Red Coach-Student Baby Edition: Γήπεδα-Μπάλες: Οι αγώνες παίζονται με «κόκκινες μπάλες» (75% χαμηλότερης πίεσης) στις διαστάσεις του κόκκινου γηπέδου (11μ.x6μ. - 80cm το φιλέ).

To Kavouri Tennis Club ενσωματώνει στο τουρνουά την ειδική κατηγορία Mini Red Coach-Student Baby Edition ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά γεννημένα το 2013 (6 ετών). Η καινοτομία της κατηγορίας έγκειται στην παράλληλη συμμετοχή του προπονητή στον αγώνα μαζί με το παιδί.

Οι δύο προπονητές θα βρίσκονται στην ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ του γηπέδου και οι δύο αθλητές ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΖΙ, στην απέναντι πλευρά. Το σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί είναι το «Χτυπάω-Φεύγω» (χτυπάω μία μπάλα και φεύγω για να μπει ο άλλος).

Ο πόντος ξεκινάει με τον αθλητή (ομάδα 1) να σερβίρει στον αντίπαλο προπονητή (ομάδα 2), ο οποίος με τη σειρά του τροφοδοτεί την μπάλα στον δικό του αθλητή (ομάδα 2). Ο αθλητής της ομάδας 2 χτυπάει την μπάλα στον αντίπαλο προπονητή (ομάδα 1) και ούτω καθ’ εξής. Το κάθε παιχνίδι θα συμπεριλαμβάνει 2 νικηφόρα Σετ των 7 πόντων και το Σερβίς θα εναλλάσσεται ανά 2 πόντους.

Ένας πολύ διασκεδαστικός τρόπος για να εισαχθεί το παιδί από νωρίς σε τουρνουά και να καθοδηγηθεί από τον προπονητή του στο να βελτιώσει τη σταθερότητά του και τις συνολικότερες τενιστικές δεξιότητες σε συνθήκες προσαρμοσμένου αγώνα. Ο κάθε προπονητής μπορεί να σχηματίσει όσες ομάδες θέλει, ανάλογα με τους αθλητές που διαθέτει.

Υπάρχει δυνατότητα από το Club να παρέχει προπονητή σε αθλητή στην περίπτωση μη παρουσίας του δικού του.

Green Doubles: Στην κατηγορία Green Doubles τα ζευγάρια μπορούν να είναι αγόρι/αγόρι, κορίτσι/κορίτσι, αγόρι/κορίτσι (μικτά). Στην κατηγορία των Διπλών δεν υπάρχει Δεύτερη Ευκαιρία (Consolation).

Και στα 4 επίπεδα καλό θα ήταν στις δηλώσεις συμμετοχής τα παιδιά ή οι ομάδες να αναγράφονται με σειρά δυναμικότητας από τους πιο προχωρημένους στους λιγότερο, έτσι ώστε να διευκολυνθεί ο επιδιαιτητής στις κληρώσεις, όπως επίσης και να αναγράφεται ο Όμιλος στον οποίο ανήκει.

Όροι συμμετοχής:

 • Η συμμετοχή στους αγώνες σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή από μέρους των αγωνιζομένων της δυνατότητας δημοσίευσης φωτογραφιών/video από τους αγώνες και τους ευρύτερους χώρους του Club τις ημέρες του τουρνουά. Σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιος το αντίθετο παρακαλείται να το δηλώσει στη Γραμματεία του Club.
 • Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση αποδέχονται την επιθυμία της KAVOURI TENNIS CLUB να διατηρεί τα στοιχεία τους (διατηρώντας τα σε βάση δεδομένων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 «περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα»), για να γνωστοποιούνται, με συμβατικά ή ηλεκτρονικά μέσα, ενημερωτικά έντυπα και ενημερώσεις σχετικά με υπάρχοντα ή νέα προϊόντα που αφορούν στους συμμετέχοντες, χωρίς καμιά οικονομική ή άλλη επιβάρυνση των μελών. Χρήση των στοιχείων των συμμετεχόντων για οποιονδήποτε άλλο σκοπό απαγορεύεται.
 • Όλοι οι αγώνες πιθανόν να βιντεοσκοπούνται για λόγους ασφαλείας και για χρήση από τους παίκτες. Για λεπτομέρειες απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Club.
 • Η συμμετοχή στους αγώνες σημαίνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ αποδοχή όλων των όρων της παρούσης προκήρυξης.

AFISA JUNIOR APR 2019 page 001 1

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση