tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

1ο Themeli Open από τον A.O.A Χαϊδαρίου (pic)

E-mail Εκτύπωση

themeli open mikri
Ο Α.Ο.Α. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ προκηρύσσει το 1ο THEMELI OPEN ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα τένις στο Αθλητικό Κέντρο Δάσος Χαϊδαρίου (Σε περίπτωση δυσκολίας του προγράμματος θα χρησιμοποιηθούν και τα γήπεδα στο τρίγωνο στο Δαφνί) σε πολλές κατηγορίες. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Δευτέρα 13/05/2019.

Κατηγορίες

  • Άνδρες 14+
  • Άνδρες 35+
  • Άνδρες 45+
  • Γυναίκες 14+
  • Γυναίκες 35+
  • Άνδρες Pro (Αρχάριοι)
  • Γυναίκες Pro (Αρχάριοι)
  • Master Ανδρών (Αθλητές 14+ ετών)[εφόσον συμπληρωθεί 16άρι ταμπλό]

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Η έναρξη των αγώνων θα γίνει το Σάββατο 18 Μαΐου και η τελετή λήξης των αγώνων την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019. Οι αγώνες θα διεξάγονται μεταξύ 9:00π.μ. και 22:30 τα Σαββατοκύριακα και τις καθημερινές είτε 21:00 είτε 22:30(ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των γηπέδων), κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία. Σε περίπτωση συμφωνίας και των δύο αγωνιζόμενων υπάρχει δυνατότητα διεξαγωγής αγώνα τα πρωινά τις καθημερινές. Για την άρτια κατάρτιση του προγράμματος αγώνων παρακαλούνται όσοι αθλητές έχουν κάποιους περιορισμούς να το αναφέρουν στην

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δεν θα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής εφόσον ανακοινωθεί το πρόγραμμα. Όσοι εκ των αγωνιζομένων μπορούν να αγωνίζονται τις πρωινές ώρες, παρακαλούνται να δηλώσουν την επιθυμία τους με την εγγραφή τους στο τουρνουά. Η Γραμματεία των αγώνων θα λάβει υπ’ όψιν της τις ιδιαιτερότητες που θα δηλωθούν στον καταρτισμό του προγράμματος και θα τις ικανοποιεί μόνο σε περίπτωση που αυτό είναι εφικτό σε σχέση με την δυνατότητα υλοποίησης του προγράμματος των αγώνων. 

Οι αθλητές μπορούν να αγωνιστούν και σε δύο κατηγορίες ταυτόχρονα, εφόσον το επιθυμούν. Για να θεωρείτε η συμμετοχή σας έγκυρη θα πρέπει να έχει αποσταλεί μέχρι την Δευτέρα 13/05/2019 στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στο www.haidaritennis.gr. Θα σας αποστέλλεται απαντητικό mail για επιβεβαίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι αθλητές μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2105810194 καθημερινά 17:00-21:00. Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 15/05/2019 και ώρα 21:00 στα γραφεία του Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου (Γ΄ Σεπτεμβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου) . Όσοι δεν δήλωσαν συμμετοχή στην προκαθορισμένη ημερομηνία έχουν το δικαίωμα να γράφονται στην Λίστα Αναπληρωματικών. Έτσι θα έχουν την δυνατότητα να μπουν στο ταμπλό, με σειρά προτεραιότητας, εφόσον κάποιος αγωνιζόμενος/-η ενημερώσει τηλεφωνικά ότι δεν θα παρουσιαστεί. Η Λίστα Αναπληρωματικών θα κλείνει με την έναρξη των αγώνων της κατηγορίας του.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Με σύστημα KNOCK-OUT (μέχρι και τα ημιτελικά) στα 2 set των 6 games & στο 3ο set αν χρειαστεί tie-break στους 10 πόντους. Οι νικητές κάθε αγώνα θα πρέπει να δηλώνουν το αποτέλεσμα στον υπεύθυνο των αγώνων και να του επιστρέφουν τις μπάλες.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί την Πέμπτη 16/05/2019 στο site του ομίλου. Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν με δική τους ευθύνη να ενημερώνονται για τις ημέρες και τις ώρες τέλεσης των αγώνων τους. Παρακαλούνται οι αθλητές να παρευρίσκονται στο χώρο των αγώνων 10 λεπτά ΠΡΙΝ την έναρξη του παιχνιδιού.

Σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα τη γραμματεία των αγώνων για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους. Αθλητής/τρια που θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών μετά από 20 λεπτά θα χάνει τον αγώνα και ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια και να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα με τα επιτρεπόμενα για τα γήπεδα υποδήματα.

• Το κόστος συμμετοχής για κάθε αγωνιζόμενο που θα προπληρώσει τη συμμετοχή του, ανέρχεται σε 20€ για μία κατηγορία και 15€ για τη 2η Η προπληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί στα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Κ Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

Ή ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: AlphaBank: 2880 02002005131 (ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ) 

ΙΒΑΝ: GR55 0140 2880 2880 02002005131 H προπληρωμή πρέπει να γίνει μέχρι ΚΑΙ 17/05/2019

• ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 25€

• H πρόληψη της υγείας κάθε αθλούμενου/ης είναι προσωπική του/ης ευθύνη.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Κατά την άφιξή του, κάθε αγωνιζόμενος θα πρέπει να δηλώνει την παρουσία στον υπεύθυνο των αγώνων. Προτεραιότητα θα έχει το ζευγάρι που θα είναι παρόντες και οι δύο παίκτες και θα πρέπει να αγωνιστούν στο γήπεδο που θα είναι ελεύθερο και θα τους υποδείξει ο υπεύθυνος.

ΕΠΑΘΛΑ

Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας

ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ

• Ένα ταξίδι στην Πάρο από την εταιρία Themeli
• Δώρα από την εταιρία επίπλων κουζίνας Gruppo Cucine (Λ. Αθηνών 423, Αιγάλεω)
• Τρεις μηνιαίες συνδρομές σε προγράμματα cross training-trx training-yobo-power yoga αξίας 90€ από το γυμναστήριο The PLACE fitness play nutrition (Φαβιέρου 71, Χαϊδάρι)
• Ρολόγια από το κατάστημα ωρολογοποιίας ΙΓΓΛΕΣΗΣ (Σταδίου 43, Αθήνα)
• Δώρα αξίας 50€ από το κατάστημα ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ(Πελοπίδα 25 και Γ. Κορδάτου 5, Περιστέρι/ www.eidi-spitiou.gr)
• 3 tattoo με έκπτωση 30% από το Tattoo Dermagrafics (Ηλείας 40 Κορυδαλλός)

• Τεννιστικά είδη από την εταιρία HEAD

Για την κλήρωση θα δίδεται ένας λαχνός στον αθλητή ή την αθλήτρια στον πρώτο αγώνα κάθε κατηγορίας στην οποία συμμετέχει και ένας επιπλέον λαχνός για κάθε νικηφόρο αγώνα. Η παρουσία στην κλήρωση που θα ακολουθήσει την τελετή απονομής επάθλων στους νικητές είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση των δώρων που θα κληρωθούν. Σε περίπτωση αδυναμίας παρουσίας στην κλήρωση, η συμμετοχή σε αυτή θα ισχύσει με την προϋπόθεση υποβολής γραπτής εξουσιοδότησης πριν την κλήρωση. Η κλήρωση των δώρων του τουρνουά στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί μετά τις απονομές των επάθλων (θα ανακοινωθεί η μέρα και η τοποθεσία).

ΠΑΡΟΧΕΣ

Κάθε συμμετέχοντας θα λάβει δώρο ένα μπλουζάκι Κάθε συμμετέχοντας θα έχει ΔΩΡΕΑΝ ποτό στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την απονομή των νικητών και την κλήρωση των δώρων. (Θα σας ανακοινωθεί η τοποθεσία και η ώρα)

Διευθυντής αγώνων :Βουλέλη Λιάνα
Υπεύθυνος Αγώνων: Πούντζας Τάκης
Επιδιαιτητής αγώνων:Κουτσολάμπρου Λίνα
Βοηθοί Επιδιαιτητή:Μπαλογιάννης Γιώργος, Μπόρσης Γιώργος, Χρονοπούλου Δήμητρα, Βουλέλη Νίκη, Χαϊδεμενάκης Αλέξανδρος
Γραμματεία αγώνων:Κουτσολάμπρου Λίνα (6942072646)

themeli open afisa

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Κατέβασμα του αρχείου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου THEMELI OPEN.pdf1o Themeli Open Ανδρών - ΓυναικώνΑ.Ο.Α Χαϊδαρίου 18.05-08.07.2019
 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση