tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Business Tennis Open 2011

E-mail Εκτύπωση
Business Tennis Open 2011 - tennisnews.gr

H Direction Εκδοτικός Οργανισμός ΑΕ διοργανώνει για 5η χρονιά το BUSINESS TENNIS OPEN, ένα τουρνουά αφιερωμένο στο τένις και τους φίλους του αθλήματος από όλη την Ελλάδα.

  • Όλες οι προηγούμενες διοργανώσεις του BUSINESS TENNIS OPEN σημείωσαν απόλυτη επιτυχία χάρη στην άρτια διοργάνωση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του τουρνουά.
  • Πάνω από 2.500 συμμετέχοντες, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, έχουν τιμήσει μέχρι σήμερα με την παρουσία τους το BUSINESS TENNIS OPEΝ. Αριθμός ιδιαίτερα σημαντικός για τα ελληνικά δεδομένα.
  • Στόχος της διοργάνωσης είναι να φέρει κοντά όλους όσους αγαπούν το άθλημα, άνδρες-γυναίκες (16 - 55+ ετών) - στελέχη επιχειρήσεων - και όχι μόνο, σε μια μεγάλη γιορτή του TENNIS.
  • Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους τους ερασιτέχνες-παίκτες του TENNIS.
  • Στόχος του Business Tennis Open 2011 είναι να πλησιάσει τις 800 συμμετοχές.
  • Φίλοι του αθλήματος από όλα τα TENNIS CLUB και τους αθλητικούς ομίλους, καθώς και όλοι εσείς που θα υποστηρίξετε τους εκπροσώπους της εταιρείας σας ή τους φίλους σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα παιχνίδια του τουρνουά, απολαμβάνοντας ξένοιαστες ώρες στο θαυμάσιο χώρο των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Ομίλου Κηφισιάς, με ελεύθερη είσοδο.
  • Στο τέλος του τουρνουά, μετά τις απονομές των κυπέλλων στους νικητές και τις κληρώσεις των δώρων, θα παρατεθεί δεξίωση προς τιμήν των συμμετεχόντων, των χορηγών και των συντελεστών του τουρνουά.
Business Tennis Open 2011 - tennisnews.gr
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
Έναρξη: Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου
Λήξη: Σάββατο 8 Οκτωβρίου
[Ηµερ. Παράτασης: και πέραν της 8ης Οκτωβρίου, είτε λόγω καιρικών συνθηκών είτε λόγω μεγαλύτερου αριθμού συμμετεχόντων).
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΜΟΝΑ
2 νικηφόρα set των 6 games (6-6 tie-break των 7 πόντων), σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1set θα διεξάγεται ένα match1 tie-break των 1Ο πόντων. Η κατηγορία ΟΡΕΝ θα διεξαχθεί σε 2 νικηφόρα tie-break set. Για τις κατηγορίες ΑΝΔΡΩΝ 1 – ΑΝΔΡΩΝ 2 οι ημιτελικοί και τελικοί θα διεξαχθούν σε 2 νικηφόρα tie-break set.

ΔΙΠΛΑ
2 νικηφόρα set των 6 games (6-6 tie-break των 7 πόντων) με σύστημα NO-AD (χωρίς advantage) σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1set θα διεξάγεται ι ένα match tie-break των 10 πόντων.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ

• Στη δήλωση συμμετοχής οι αθλητές/-τριες πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφουν το κινητό τους τηλέφωνο επικοινωνίας, το email τους, το έτος γεννήσεώς τους, καθώς και την ημέρα (μία καθημερινή) και τις ώρες που δεν μπορούν να αγωνιστούν.
• Όσοι εκ των αγωνιζομένων μπορούν να αγωνίζονται τις πρωινές ώρες, παρακαλούνται να δηλώσουν την επιθυμία τους με την εγγραφή τους στο τουρνουά.
• Η Γραμματεία των αγώνων θα λάβει υπόψη της τις ιδιαιτερότητες που θα δηλωθούν στον καταρτισμό του προγράμματος και θα τις ικανοποιεί μόνο σε περίπτωση που αυτό είναι εφικτό σε σχέση με τη δυνατότητα υλοποίησης του προγράμματος των αγώνων.
• Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται 10 λεπτά πριν από τον αγώνα τους στη Γραμματεία. Αγωνιζόμενος/-η που δε θα παρουσιαστεί εντός 20 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης, θα χάνει τον αγώνα.
• Όσοι δε δήλωσαν συμμετοχή στην προκαθορισμένη ημερομηνία έχουν το δικαίωμα να γράφονται στη Λίστα Αναπληρωματικών. Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στο ταμπλό με σειρά προτεραιότητας, εφόσον κάποιος αγωνιζόμενος/-η ενημερώσει είτε τηλεφωνικά ότι δεν θα παρουσιαστεί είτε δεν εμφανιστεί στον προγραμματισμένο του/της αγώνα. Η Λίστα Αναπληρωματικών θα κλείνει με την έναρξη των αγώνων της κατηγορίας του.
• Σε περίπτωση μη συμφωνίας των αγωνιζόμενων στην ώρα του αγώνος θα γίνεται κλήρωση και ο νικητής θα επιλέξει την ημέρα και ώρα διεξαγωγής.
• Καθημερινές από τις 16:00 και τα Σαββατοκύριακα οπό τις 09:00.
• Σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης ή κακών καιρικών συνθηκών δύναται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ώρα έναρξης και στο πρόγραμμα των αγώνων.
• Στα διπλά και στα διπλά μεικτά δεν επιτρέπεται δύο εν ενεργεία αθλητές να δηλωθούν μαζί.
• Στους αγώνες διπλών εάν το ζευγάρι αποτελείται από παίκτες που ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες ηλικιών, τότε θα λαμβάνεται υπόψη η μικρότερη ηλικία για την κατάταξη του ζευγαριού στο ανάλογο τιράζ.
• Οι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα είναι υπεύθυνοι για την από ιατρική άποψη ικανότητά τους να αθλούνται.


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ - ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
• Η ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής είναι μέχρι Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 12:00.
• Προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε να αποστείλετε τη Φόρμα Συμμετοχής μέσω fax στο 210 77 85 097, υπόψη κας Π. Χατζηδημητρίου και κας Μ. Τρακαδά (τnλ. 210 77 12 400).
• Κατόπιν παρακαλούμε προχωρήστε σε καταβολή του ποσού συμμετοχής μέσω τραπεζικής κατάθεσης:

ΑLΡΗΑ ΒΑΝΚ: 143 00 232 0000 127 ή
EUROΒΑΝΚ: 00 260016170200195988

Τέλος, στείλτε μέσω fax την απόδειξη κατάθεσης και τα στοιχεία που πρέπει να εκδοθεί το σχετικό τιμολόγιο.


ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
50 ευρώ για μία κατηγορία + 10 ευρώ για κάθε κατηγορία επιπλέον που επιθυμεί να συμμετέχει.
Παρακαλούμε σημειώστε nως n συμμετοχή οριστικοποιείται μόνον εφόσον έχει εξοφληθεί.
Απόσυρση συμμετοχής.
Η ημερομηνία απόσυρση συμμετοχής είναι την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00. Μετά την ημερομηνία απόσυρσης ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση µn συμμετοχής.


ΚΛΗΡΩΣΗ
Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 στην DIRECTION (Μικράς Ασίας 23 – Χαλάνδρι).
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων θα αναρτώνται καθημερινά σε πίνακα του Ομίλου. Οι αγωνιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για την κλήρωση και την ώρα του αγώνα τους από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011 στα τηλέφωνα 210 77 12 400 (09.30-17.30),
210 62 04 715 (16.00-19.00) ή στο site www.businesstennisopen.gr.
Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να ενημερώνονται έγκαιρα με δική τους ευθύνη για την ημέρα και ώρα τέλεσης
του αγώνα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 7712400 κα Τρακαδά / κα Χατζηδημητρίου .


Κατέβασμα του αρχείου Foma_symmetoxis_Business_Tennis_open_2011.pdfΦόρμα συμμετοχήςBusiness Tennis Open 201122.9-.8.10.11
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
ote nov 2016 300x80

latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση