tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

3η Παγκρήτια Γιορτή Tennis 10s

E-mail Εκτύπωση
3η Παγκρήτια Γιορτή Tennis 10s

Tο Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουνίου διοργανώθηκε στον Όμιλο Αντισφαίρισης & Αθλοπαιδιών «Ηράκλειο» η «3η Παγκρήτια Γιορτή Tennis 10s». Ο αριθμός ρεκόρ των συμμετοχών 132 παιδιά ηλικίας 5-10 ετών από όλη την Κρήτη, αποτελεί ρεκόρ πανελληνίως. Τα παιδιά αγωνίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένα για τις ηλικίες και τις ικανότητές τους γήπεδα και μπαλάκια στις κατηγορίες red stars, κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο στα πρότυπα προγράμματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις (ITF).

Η εκδήλωση έγινε υπό τη αιγίδα της Ζ' Ένωσης Κρήτης με συνδιοργανωτή το ΔΟΠΑΦΜΑΗ ο οποίος χορήγησε 150 κόκκινα, πορτοκαλί και πράσινα μπλουζάκια και καπελάκια που μοιράστηκαν στα παιδιά. Επίσημος χορηγό ήταν ο Κακουδάκη Βαγγέλη - RACKET HOUSE ο οποίος παρέχει όλο τον εξοπλισμό.

Τους προπονητές, γονείς και τα παιδιά, χαιρέτησαν: Ο Παντελής Ρυακιωτάκης Πρόεδρος Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α., οικοδεσπότη της διοργάνωσης: «Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες των μελών και του Δ.Σ. του Ομίλου μας τόσο προς τη διοργανώτρια Ζ’ ΕΦΣΑΚ και στον Πρόεδρο της κ. Γιάννη Σπυριδάκη, όσο και προς τον Αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Κώστα Βαρδαβά που αποδεδειγμένα στηρίζει τις προσπάθειες των ερασιτεχνικών σωματείων. Η ραγδαία εξάπλωση του αθλήματος του τένις στην πόλη μας, αποτελεί το βασικό αποτέλεσμα της προσπάθειας πολλών και ικανών ανθρώπων. Το σωματείο μας θα συνεχίσει να δικαιώνεται για την επιλογή του να επιμένει στην καλλιέργεια το ταλέντου των παιδιών της πόλης μας. Τα 132 παιδιά που συμμετείχαν στην γιορτή (αριθμός ρεκόρ) αποδεικνύουν το σοβαρό έργο που επιτελείται και η ανταπόκριση της κοινωνίας προσθέτει σε εμάς χαρά και όρεξη για περισσότερη και ποιοτικότερη δουλειά».

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, τους γονείς που τα συνόδεψαν και τους προπονητές όλων των ομίλων για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διοργάνωση της γιορτής. Το χαμόγελο και ο ενθουσιασμός όλων των παιδιών και τα κολακευτικά σχόλια των γονιών μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με παρόμοιες εκδηλώσεις και στο μέλλον!

Ο Κώστας Βαρδαβάς (Αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΦΜΑΗ):
«Θερμά συγχαρητήρια στη Ζ’ ΕΦΣΑΚ και στο «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α για την έμπνευση και την άψογη διοργάνωση στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.
Από την πλευρά του οργανισμού μας, δίνουμε έμφαση σε όλα τα αθλήματα κυρίως στις μικρές ηλικίες.
Είναι αυτονόητο και θέλω να θεωρείτε δεδομένη την στήριξη μας σε κάθε προσπάθεια για την καλλιέργεια των ταλέντων των νέων αθλητών και το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ως σωματείο αποτελεί ένα σπουδαίο κύτταρο με αυτή τη φιλοσοφία την οποία πραγματώνει στο κέντρο της πόλης μας.
Το ενδιαφέρον μας και για το άθλημα του τένις θα συνεχιστεί αμείωτο, η δε παρουσία οικογενειών από όλη την Κρήτη και βασικά από το Ηράκλειο σε αυτή τη γιορτή του αθλήματος μας δημιουργεί την υποχρέωση να συνεχίσουμε τη στήριξη αντίστοιχων προσπαθειών στο μέλλον
».

Ο Σπυριδάκης Γιάννης Πρόεδρος Ζ’ Ένωσης:
«Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η γιορτή του ΤΕΝΙΣ παιδιών ηλικίας 7-10 ετών. Η Ένωση ευχαριστεί τον κ. Βαρδαβά Κώστα Αντιπρόεδρο ΔΟΠΑΦΜΑΗ και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»Ο.Α.Α. κ. Παντελή Ρυακιωτάκη, για την άψογη διοργάνωση στις υπέροχες εγκαταστάσεις του. Παραμένουμε σταθεροί στην άποψη ότι με την εμφανιζόμενη διάδοση του αθλήματος του ΤΕΝΙΣ σε όλη την Κρήτη και την εξάπλωση του θα υπάρξει η βάση από την οποία θα προκύψουν τα ταλέντα τα οποία στο μέλλον θα μας κάνουν υπερήφανους με τις πανελλήνιες και τις διεθνείς διακρίσεις τους».

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση