tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης στον Ερμή Βέροιας σε συνεργασία με τον Δ.Καναβαράκη

E-mail Εκτύπωση

kanavarakis aksiologisi fisikis katastasis
Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε από το τμήμα αντισφαίρισης του  Γ.Α.Σ. Ερμή Βέροιας ,σε συνεργασία με τον Κ.Φ.Α. Καναβαράκη Δημήτρη πριν από ένα μήνα περίπου, η μέτρηση και η αξιολόγηση των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου όσον αφορά τη φυσική τους κατάσταση.

Ο επικεφαλής προπονητής του συλλόγου Αδαλόγλου Μιχάλης και επίσης ο προπονητής του συλλόγου Δαμιανίδης Αλέκος (επιβλέπων των μετρήσεων κατά την διεξαγωγής τους) χρησιμοποιώντας την δέσμη των τεστ που έχει επιμεληθεί ο Κ.Φ.Α. Καναβαράκης Δημήτρης, μέτρησαν και κατέγραψαν τις επιδόσεις από τα επιμέρους τεστ που εκτελέστηκαν από τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, βάση συγκεκριμένου πρωτοκόλλου με σαφής οδηγίες που τους είχαν αποσταλεί  και στη συνέχεια απέστειλαν, σε ξεχωριστές καρτέλες για κάθε αθλητή και αθλήτρια τα αποτελέσματα, για ανάλυση και αξιολόγηση.

rmb

Μετά την ανάλυση και την αξιολόγηση από τον Καναβαράκη Δημήτρη οι καρτέλες επιστράφηκαν, ενημερωμένες πλέον  με τα απαραίτητα στοιχεία για το κάθε αθλητή και αθλήτρια που συμμετείχε στα τεστ αλλά και με τις ανάλογες κατευθύνσεις όσον αφορά το πρόγραμμα και το περαιτέρω σχεδιασμό του προγράμματος της φυσικής τους κατάστασης, για το καθένα και τη καθεμία ξεχωριστά βάση των αποτελεσμάτων τους.

Η επανάληψη των τεστ μετά από 5 μήνες όπως καθορίζεται από το πρωτόκολλο σε αυτά τα επιστημονικά αντικείμενα και για όσα χρόνια επιθυμούμε, πλέον δίνει την ευκαιρία στο προπονητή αλλά και στους αθλητές, να γνωρίζουν τις βελτιώσεις τους μέσα στο χρόνο, ανά πάσα στιγμή και έτσι φυσικά συγκρίνοντας θα έχουν πάντα αποτελέσματα με σταθερά σημεία αναφοράς, πολύ συγκεκριμένα, απλά ανατρέχοντας στις δικές τους μετρήσεις και πάντα φυσικά σε σχέση και με άλλους αθλητές στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

spider

Ο Δημήτρης Καναβαράκης θέλει να ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του για την συνεργασία αυτή, το διοικητικό συμβούλιο, τους προπονητές αλλά και τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που μετρήθηκαν και αξιολογήθηκαν, ευχόμενος αυτή η διαδικασία να τους βοηθήσει να προσδιορίσουν καλύτερα και πλέον πιο αντικειμενικά τους αγωνιστικούς τους  στόχους.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν είναι οι:

ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΛΙΝΑ
ΠΑΤΣΙΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ
ΝΤΙΒΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ  ΕΥΘΑΛΙΑ
ΠΑΤΣΙΚΑ ΚΑΤΙΑ

Οποιοσδήποτε σύλλογος ή μεμονωμένα αθλητής ή αθλήτρια θα ήθελε να μάθει περισσότερα για τη διαδικασία αυτή μπορεί να επικοινωνήσει με το κ. Καναβαράκη Δημήτρη στο τηλ: 6938585705 ή να στέιλει email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  ή ακόμα και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.dimkanavarakis.com

a40cm

abs

maf

rmb1

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Power Fitness 4 tennis από τον Δημήτρη Καναβαράκη...
Δημήτρης Καναβαράκης - Dimitris Kanavarakis

Ο Δημήτρης Καναβαράκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου του 1968. Το 1990 αποφοιτά ως αριστούχος από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στις ειδικότητες αντισφαίρισης (tennis) και κολύμβησης ενώ η διπλωματική του εργασία με θέμα την «Ψυχολογία στο Tennis» γίνεται επίσημο σύγγραμμα της βιβλιοθήκης της σχολής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Το 1991 παίρνει μεταπτυχιακό στο Sheffild University (MSc in Sports Marketing) και το 2004 μεταβαίνει στη διάσημη ακαδημία του Pat Etcheberry (Florida, USA) εξειδικευμένη για γυμναστές που ασχολούνται με το τένις από την οποία και αποφοιτά μετά από 3 μήνες εξαντλητικής προσπάθειας, σπουδάζοντας δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα όπως ο Jim Courier και η Justine Henan.

To 2008 επιλέγεται από την ΕΦΟΑ ως γυμναστής της εθνικής μας ομάδας ανδρών στο Davis Cup αλλά και των επίλεκτων juniors (αγόρια & κορίτσια) στις εφηβικές εθνικές ομάδες.

Το πλούσιο βιογραφικό του κ. Καναβαράκη μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.


latest-atp-videos


Διαφήμιση

Διαφήμιση