Το μοναδικό τρικ που χρειάζεσαι στην τσάντα σου! Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 07:55

head radical andy

Με αυτό το μότο η HEAD ξεκίνησε την παράδοση των νέων Head Graphene Radical. Η νέα ρακέτα που θα συντροφεύσει σε πρώτη φάση τον Andy Murray στους αγώνες του είναι πια διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Οι Έλληνες προμηθευτές έδωσαν έναν απίστευτο αγώνα δρόμου για να σας δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρώτοι το νέο αυτό όπλο στην τσάντα σας.

Η νέα HEAD θα σας γοητεύσει. Είναι όμως και ένα πολύ ωραίο δώρο για όσους αγαπάτε με αφορμή τις γιορτές. Που μπορείτε να τις βρείτε;

thetennisshop logo

  • Oι νέες ρακέτες της HEAD Graphene Radical βρίσκονται ήδη στα ηλεκτρονικά ράφια του TheTennisShop.eu αλλά και στα ράφια του φυσικού του καταστήματος στο Tennis Land. Ακολουθώντας το link αυτό, όλες οι νέες ρακέτες βρίσκονται άμεσα κοντά σας. Για περισσότερες πληροφορίες:

Λ. Βουλιαγμένης 85, Εμπορικό Κέντρο Cityplaza, Ισόγειο, κατάστημα 222
Γλυφάδα, 16675
Τηλ. 210 9690202
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


 

smashsport logo

  • Smash-άροντας κατά τα γνωστά πρότυπα του Smashport.gr, o Γιώργος Κασταμονίτης φέρνει και αυτός στο κοινό τις νέες ρακέτες HEAD. Με ένα click στο γνωστό πλέον website (click εδώ), οι ρακέτες θα έρθουν σπίτι σας. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και εναλλακτικούς τρόπους παραγγελίας

Μητρ. Μεθοδίου 10, Κέρκυρα
Τηλ. (+30) 2661032690 E-mail. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Κιν. (+30) 6944737757
Fax .(+30) 2661032690
E-Mail. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


 

masterplay logo2

  • Για όσους θέλουν να είναι κυρίαρχοι του παιχνιδιού οι ρακέτες είναι διαθέσιμες και από το Masterplay. Μέσα από τον υπολογιστή σας, επιλέγοντας το σύνδεσμο αυτό μπορείτε να πλοηγηθείτε στα προϊόντα HEAD. Αλλιώς:

Κατάστημα: Εμ. Μπενάκη & Φιλυρών 15,
14561 Κηφισιά
Τηλ: 210 8016859

headrad ban