tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

2o Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών

E-mail Εκτύπωση

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ

Με την εύκολη επικράτηση του Νίκου Σερκεδάκη από τον Ο.Α.ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ τελείωσε σήμερα το 2ο Πανελαδικό τουρνουά open ανδρών στην όμορφη Κεφαλονιά. Ο Νίκος Σερκεδάκης έκανε μία εύκολη πορεία μέρι τον τελικό όπου συνάντησε τον Ευάγγελο Πένσο από τον Ο.Α ΒΙΚΕΛΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. Ο αθλητής της Βέροιας αντιστάθηκε στο πρώτο σετ, το οποίο έχασε με 6-3, αλλά στο δεύτερο σετ δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το Σερκεδάκη και ο τελικός έληξε με τελικό σκορ 6-3, 6-1.


Στις γυναίκες μεγάλη νικήτρια ήταν η Όλγα Σαρλή (Ο.Α ΑΘΗΝΩΝ), όπου επιβλήθηκε με σκορ 61 62 της Άριαν Μεσοροπιάν (ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α).

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

Αντάξια των προσδοκιών των φίλων του τένις, που έχουν «αγκαλιάσει» με την παρουσία τους το 2ο OPEN Ανδρών και Γυναικών άνω των 14 ετών, ήταν η τρίτη ημέρα του τουρνουά, που περιελάμβανε τον Τελικό στο Μονό Γυναικών και αγώνες για τα Προημιτελικά και Ημιτελικά στο Μονό των Ανδρών και τα Ημιτελικά στο Διπλό Ανδρών και Γυναικών. Το τουρνουά διεξάγεται υπό την αιγίδα του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης και της Ε.Φ.Ο.Α., στις εγκαταστάσεις του Δήμου Αργοστολίου.

Οι αγώνες της Πέμπτης καθήλωσαν τους θεατές, που με το χειροκρότημά τους επιβράβευσαν τις προσπάθειες των αθλητών, οι οποίοι με τη σειρά τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με τους νικητές να υπόσχονται ακόμη περισσότερη προσπάθεια στους Ημιτελικούς και Τελικούς του τουρνουά.
Την πρώτη θέση στο Μονό των Γυναικών κατέκτησε η Όλγα Σαρλή του Ομίλου Αθηνών, ενώ τα φαβορί, για μία ακόμη φορά, επικράτησαν εύκολα ή δύσκολα των αντιπάλων τους, προσφέροντας πολύ καλό θέαμα σε όλους όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες. Σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση του τουρνουά, όλοι οι αθλητές έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι, με τη συνεργασία όλων να έχει αποδώσει, μέχρι στιγμής, πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Την Παρασκευή, οι αγώνες αρχίζουν στις 17.00’.


Αποτελέσματα 2ης και 3ης ημέρας


Όλ. Σαρλή (Ο.Α. Αθηνών) – Άρ. Μεσοροπιάν (Κ.Ο.Α.) 2-0 σετ (6-1, 6-2).
Ν. Σερκεδάκης (Ο.Α. Αγίας Παρασκευής) – Γ. Παυλάτος (Κ.Ο.Α.) 2-0 σετ (6-0, 6-0).
Αν. Στεργίου (Ο.Α. Ιωαννίνων) – Θ. Μεσοροπιάν (Κ.Ο.Α.) 2-0 σετ (6-3, 6-0).
Ιωάν. Δουβής (Ο.Α. Χολαργός) – Ντ. Χριστόπουλος (Κ.Ο.Α.) 2-0 σετ (6-3, 6-3).
Ευάγ. Πένσος (Ο.Α. Βικέλας Βέροιας) – Π. Παπαγεωργίου (Νίκη Πατρών) 2-0 σετ (6-1, 7-6).
Όλ. Σαρλή (Ο.Α. Αθηνών) – Αγγ. Μοντεσάντου (Κ.Ο.Α.) 2-0 σετ (6-1, 6-0).
Γ. Παυλάτος/Ν. Ζάριτς (Κ.Ο.Α.) – Γ. Θεοφιλάτος/Δ. Θεοφιλάτος (Κ.Ο.Α.) 2-0 σετ (6-0, 6-0).
Δ. Γιαννόπουλος/Δ. Καλλιακούδης (Κ.Ο.Α.) – Γ. Κοντογιάννης/Ευάγ. Μοσχόπουλος (Κ.Ο.Α.) 2-0 σετ (7-6, 6-2).
Ν. Μοντεσάντος/Θ. Μεσοροπιάν (Κ.Ο.Α.) – Ντ. Χριστόπουλος/Κ. Αντωνάτος (Κ.Ο.Α.) 2-0 σετ (6-2, 6-0).
Δ. Βλάχος/Δ. Κεκάτος (Κ.Ο.Α.) – Β. Κελεπούρης/Ηλ. Κατσιγιάννης (Κ.Ο.Α.) 2-0 σετ (6-0, 6-2).
Β. Πεντόγαλου/Ν. Κωνσταντάτου (Κ.Ο.Α.) – Τζ. Ποταμιάνου/Αν. Σολωμού (Κ.Ο.Α.) 2-0 σετ (6-2, 6-0).
Χρ. Κεφάλα/Θ. Αντωνάτου (Κ.Ο.Α.) – Μ. Σολωμού/Κλ. Σολωμού (Κ.Ο.Α.) 2-0 σετ (6-1, 6-0).
Γ. Παυλάτος/Ν. Ζάριτς (Κ.Ο.Α.) – Δ. Γιαννόπουλος/Δ. Καλλιακούδης (Κ.Ο.Α.) 2-0 σετ (6-0, 6-4).
Ν. Μοντεσάντος/Θ. Μεσοροπιάν (Κ.Ο.Α.) – Δ. Βλάχος/Δ. Κεκάτος (Κ.Ο.Α.) 2-0 σετ (6-3, 6-1).


Δηλώσεις Αθλητών & Αθλητριών


Όλγα Σαρλή: «Ήταν πολύ μια καλή διοργάνωση, τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων, όσο και  από τους διοργανωτές, οι οποίοι βοήθησαν αρκετά τους αθλητές που ήρθαν από την υπόλοιπη Ελλάδα. Είναι κρίμα που έγιναν οι αγώνες μέσα σε περίοδο εξετάσεων, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή από αθλητές εκτός του νησιού. Είμαι πολύ χαρούμενη που κατέκτησα την πρώτη θέση στο τουρνουά και αυτό θα με βοηθήσει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει το Σεπτέμβριο, ενώ ελπίζω να επαναληφθούν διοργανώσεις παρόμοιου επίπεδου, όπως και το περσινό Διεθνές τουρνουά των 10.000$, αλλά και σε επίπεδο γυναικών, καθώς η Κεφαλονιά πληροί όλες τις προϋποθέσεις».
Άρια Μεσοροπιάν: «Ήταν πολύ τιμητικό που διοργάνωσε ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ είναι πολύ ευχάριστο για τον Όμιλο να δέχεται αθλητές από την υπόλοιπη Ελλάδα. Τα παραπάνω ενισχύουν το αθλητικό δυναμικό του Ομίλου, αναβαθμίζοντας παράλληλα το άθλημα στα νησιά μας. Οι εγκαταστάσεις που διεξάγεται το τουρνουά είναι πολύ καλές και μπορούν να φιλοξενήσουν Πρωταθλήματα και τουρνουά υψηλού επιπέδου.


Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σ’ ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο έγινε στο Νομό, καθώς επίσης και που έφτασα στον Τελικό. Ακόμη, είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω πολύ καλό θέαμα, μέσα από τους αγώνες τουρνουά, ενώ, παράλληλα, η δυνατότητα παρακολούθησης αγώνων υψηλού επιπέδου από όλες τις ηλικίες, προτρέπει τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα του τένις. Ελπίζω στο μέλλον να φιλοξενηθούν παρόμοιες διοργανώσεις, υψηλού επιπέδου, και να μου δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχω ξανά».


Νίκος Σερκεδάκης: «Είναι η δεύτερη παρουσία μου στην Κεφαλονιά, για αγώνες υψηλού επιπέδου, και δηλώνω ευχαριστημένος, οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί, ενώ και ο καιρός βοήθησε, τουλάχιστον σήμερα, την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.
Κατόρθωσα να περάσω στα Ημιτελικά, μετά τη σημερινή μου νίκη και ευελπιστώ να συνεχίσω στα ίδια επίπεδα, καθώς είναι χρήσιμα αυτά τα παιχνίδια, από την άποψη πως είναι επίσημοι αγώνες, και κάθε ένα από αυτά σου προσφέρει όλο και διαφορετικές εμπειρίες. Παρατήρησα το νεαρό αθλητή του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, Θησέα Μεσοροπιάν, ο οποίος κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, και αυτό το τουρνουά έδωσε τη δυνατότητα σε νεαρά παιδιά, σαν το Θησέα, ν’ αγωνιστούν σε ένα καλό επίπεδο. Μάλιστα, προσκάλεσα το νεαρό αθλητή και στον Όμιλο της Αγίας Παρασκευής, για προπονήσεις, όταν του δοθεί η ευκαιρία. Ελπίζω ο Όμιλος να κατορθώσει να διοργανώσει τους διεθνείς Αγώνες FUTURES, με την ίδια επιτυχία που είχε διοργανώσει και πέρυσι το Διεθνές τουρνουά των 10.000$, γιατί οι αγώνες αυτοί έχουν ακόμη πιο μεγάλη σημασία και αγωνίζονται αθλητές αρκετά υψηλού επιπέδου».

Φωτογραφίες από το 2ο Πανελλαδικό Ανδρών-Γυναικών

 

Το 2ο Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθεί στην Κεφαλλονιά από τη Δευτέρα 08 Ιουνίου στον ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ στα γήπεδα του Δήμου Αργοστολίου. Οι συμμετοχές σε άνδρες και γυναίκες όπως ανακοινώθηκαν από τον ΚΟΑ αναγράφονται παρακάτω.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1 ΓΛΕΖΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ 1990
2 ΣΕΡΚΕΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο.Α.ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1982
3 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ Α.Ε.Τ.ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ 1988
4 ΔΟΥΒΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Α.ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1974
5 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1989
6 ΠΕΝΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ο.Α.ΒΙΚΕΛΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 1979
7 ΣΙΔΕΡΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ο.Α.ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ 1981
8 ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ Α.Ν.Σ.ΕΛΛΗΝΙΚΙΩΤΩΝ 1982
9 ΒΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Σ.ΤΕΝΙΣ ΚΛΑΜΠ ΚΟΖΑΝΗΣ 1989
10 ΚΑΚΡΙΔΩΝΗΣ ΦΩΤΗΣ Α.Ε.Τ.ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ 1990
11 ΜΕΣΟΡΟΠΙΑΝ ΘΗΣΕΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α. 1992
12 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α. 1994
13 ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α. 1992
14 ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α. 1992
15 ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α. 1994
16 ΣΤΑΘΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α. 1994

 

1 ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Ο.Α.ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1989
2 ΦΟΥΛΟΠ ΕΛΕΝΗ-ΑΝΝΑ Α.Ο.Α.ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ 1995
3 ΣΑΡΛΗ ΟΛΓΑ Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ 1988
4 ΜΕΣΟΡΟΠΙΑΝ ΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α. 1991
5 ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α. 1995
6 ΣΟΛΩΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α. 1995
7 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ ΝΑΝΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
8 ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΛΕΙΩ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α. 1995
9 ΜΟΝΤΕΣΑΝΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α. 1992
10 ΚΕΦΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
11 ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α. 1993
12 ΠΕΝΤΟΓΑΛΟΥ ΒΕΡΟΝΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
13 ΣΟΛΩΜΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α. 1995

 


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση