tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

ILIOUPOLIS TENNIS LAND ITF SENIORS TOUR 2015 (pics)

E-mail Εκτύπωση

ILIOUPOLIS TENNIS LAND ITF SENIORS TOUR 2015 (pics)

Ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» (Α.Ο.Α.Η) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδος (Σ.Β.Α.Ε.) και την I.T.F., διοργάνωσε το 1ο Διεθνές Βαθμολογούμενο Τουρνουά Τένις Ανδρών-Γυναικών με την ονομασία ILIOUPOLIS TENNIS LAND ITF SENIORS TOUR 2015. Οι αγώνες έλαβαν μέρος στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ΑΟΑ «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» (Έβερτ 1 & Κεφαλληνίας) στα 5 χωμάτινα γήπεδα. Δείτε τους νικητές καθώς και τα ταμπλό με τα τελικά αποτελέσματα,

Tαμπλό Μονά
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Άνδρες 35+  Christian VLAZNY (AUT)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Άνδρες 40+  Alex SKARLATIDIS (GRE)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Άνδρες 45+  Konstantinos DERMITZAKIS (GRE)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Άνδρες 50+  Spiros KEFALLONITIS (GRE)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Άνδρες 55+  Giorgos KOUTIFARIS (GRE)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Άνδρες 60+  Iannis SOFIANOPOULOS (GRE)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Άνδρες 70+  Evangelos DIMITRAKAKIS (GRE)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Γυναίκες 35+  Foteini KRITSONI (GRE)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Γυναίκες 45+  Eleni KARAVASSILI (GRE)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Γυναίκες 50+  Gabriella PRECUP (ROU)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Γυναίκες 55+  Marina RIGOU (GRE)

 

Ταμπλό Διπλά
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Άνδρες 35+  Theodoros ROUSSIS (GRE)  /  David ZOGRAFAKIS (GRE)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Άνδρες 45+  Spiros KEFALLONITIS (GRE)  /  Konstantinos PANAKAS (GRE)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif

 Άνδρες 55+

 DIMITRIS KORAKAS (GRE)  /  Giorgos KOUTIFARIS (GRE)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Γυναίκες 35+  Sofia KALAVRIA (GRE)  /  Foteini KRITSONI (GRE)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Μικτά 35+  Sofia KALAVRIA (GRE)  /  Menelaos KALAVRIAS (GRE)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif  Μικτά 45+  Nikolaos AGALIOTIS (GRE)  /  Kelly IOANNIDOU (GRE)
 

Το Διοικητικό συμβούλιο του ομίλου της Ηλιούπολης και η επιτροπή αγώνων εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Ήταν η πρώτη φορά που ο όμιλος μας διοργάνωσε διεθνές τουρνουά με την επωνυμία ilioupolis tennisland itf seniors tour, σίγουρα λόγο της ιδιομορφίας της δομής του ομίλου μας και το πρόγραμμα της ακαδημίας μας το τουρνουά έπρεπε να λάβει μέρος στη 1 η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου γιατί μετά ξεκινά η εκπαιδευτική μας περίοδο.

Οι συμμετοχές σε μονά και διπλά έφτασαν τις 250, τα wo ηταν σε ποσοστό μόλις 10%. Έγιναν στις 10 μέρες που διήρκησε το τουρνουά 200 αγώνες με μέσο όρο 20 αγώνες ανά ημέρα.

Το Διοικητικό συμβούλιο του ομίλου της Ηλιούπολη και η επιτροπή αγώνων πιστοί στο δόγμα ότι το τένις πρέπει να συνδυάζεται με τον επαγγελματικό μας προσανατολισμό προσπάθησε και νομίζω κατάφερε στους περισσότερους από τους συμμετέχοντες να βρει ώρα που να τους βολεύει για να διεξάγουν τους αγώνες τους. Έγιναν πολλοί αμφίρροποι αγώνες που ορισμένοι από αυτούς ήταν και ιδιαίτερα εκτενείς λόγο και του κανονισμού της itf για 3ο σετ. Είχαμε συμμετοχές από την Αυστρία από την Ιταλία και από αρκετές πόλεις της Ελλάδα, όπως Θεσσαλονίκη, Πτολεμαΐδα Κρήτη κλπ.

Για τον επόμενο χρόνο θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε το τουρνουά την 2η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες συμμετοχές και θα ζητήσουμε από την itf την αναβάθμιση του σε grade 4.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον χρυσό χορηγό κ. Γιωργο Παχιάκο με την εταιρία του tennis land καθώς επίσης και τους υπόλοιπους χορηγούς, τα καταστήματα Ok markets, την prince, την Adidas, izibuy κολομβουνης, οπτικα κοκκορης. Τους υποστηρικτές bizart gallery, douni, αρτοποιία Ήπειρος, Φαρμακείο Ρανια καραμπαση, armyland, magnum, Αγορα Κρεατων Μαρτακης & Τσεκουρας, παπασικας λευκα ειδη. Digital center, ανταλακτικα αυτοκινητων Δημ. Γεωργακοπουλος. Εικαστικος κυκλος ΑΝζα, ζαριφης αντωνης. Του χορηγούς επικοινωνίας novasports, tennis24 και tennisnews.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τη πρόεδρο του Σβαε κ. Σκουφαλου Ελπίδα και το διοικητικό συμβούλιο του ΣΒΑΕ , που έβαλαν το τουρνουά στο καλεντάρι του ΣΒΑΕ και το βαθμολόγησαν σε grade 2.

Θα ηταν αμέλεια μου να μην ευχαριστήσω τον επιδιαιτητή των αγώνων κ. Γιωργο Καζάνη, την βοηθό του κ. Ροζή Αγγελική καθώς επίσης την εθελοντική εργασία των μελών του ΔΣ. Το πρόεδρο κ. Σκαμπαρδωνη Γιωργου, και την γραμματεία μας κ. Τωνια Παλαντζα. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Κωστα Στρατή κ. Πετρο δρακόπουλο για την επικοινωνία στα social media.

Μετά την απονομή των επάθλων θα ανέβουμε πάνω στην αίθουσα του sports café, οπου θα έχουμε ένα μικρό μπουφε και θα κληρώσουμε και κάποια δωρα. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας, για το αθλητικό σας πνεύμα και για την ανοχή σας σε τυχόν καθυστερήσεις του προγράμματος.

To tennisnews.gr ήταν χορηγός του τουρνουά.

ILIOUPOLIS TENNISLAND ITF

Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 11:36 )  

Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση