tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Τουρνουά Διπλών Βετεράνων Μικτό & Γυναικών & Ανδρών στον Α.Ο.Α.Παπάγου

E-mail Εκτύπωση

Τουρνουά Διπλών Βετεράνων Μικτό & Γυναικών & Ανδρών στον Α.Ο.Α.Παπάγου

Ο Α.Ο.Α. Παπάγου, σε συνεργασία με τον ΣΒΑΕ, προκηρύσσει το Τουρνουά Διπλών Βετεράνων Μικτό & Γυναικών & Ανδρών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του ομίλου, και σε 3 γήπεδα μοκέτας σε κατηγορίες:

ΜΙΚΤΟ Α35+Γ30+ , ΜΙΚΤΟ Α50+Γ45+, ΔΙΠΛΟ Γ35+, ΔΙΠΛΟ Α35+

Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες συμμετοχές από 8, θα γίνεται συνένωση με την μικρότερη κατηγορία, με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής.

 Προκήρυξη
 http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif Προκήρυξη

Μήνυμα από την πρόεδρο του ΣΒΑΕ, Ελπίδα Σκούφαλου:
"Φίλες και φίλοι, 
Η πνοή και ο ορίζοντας νέων συνεργασιών για τον ΣΒΑΕ δεν σβήνει... Βοηθά επίσης κι ο καιρός. Ο Όμιλος Παπάγου που έχει δοκιμαστεί με επιτυχία σε τουρνουά juniors, ευελπιστεί στους seniors με ένα παιγνιδιάρικο τουρνουά αποκλειστικά με μεικτά - διπλά. Υπάρχουν πολλοί και καλοί παίχτες στις γειτονιές Παπάγου, Χολαργού κι αδημονούμε να τους γνωρίσουμε... Ο ΣΒΑΕ ευελπιστεί σεμιαοικογένεια που όλο μεγαλώνει..."

ΕΝΑΡΞΗ-ΩΡΕΣ & ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 και οι αγώνες θα λήξουν το Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015. Ανάλογα με τη συμμετοχή οι αγώνες μπορεί να ξεκινήσουν και να λήξουν μία ημέρα νωρίτερα ή αργότερα.

Οι αγώνες θα αρχίζουν τις καθημερινές από τις 17:00 και Σάββατο-Κυριακή από τις 09:00.

Τις ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν και συμφωνούν οι αντίπαλοι τους, να αγωνισθούν πρωινές ώρες, αλλά χωρίς την εποπτεία διαιτητή.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Λήξη δηλώσεων: Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 18:00

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , τηλεφωνικά στο σταθερό τηλέφωνο:210-6516403.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του ΣΒΑΕ και κάθε βετεράνος αθλητής, που θέλει να γίνει μέλος του ΣΒΑΕ, καταβάλλοντας το ποσό των 10€ για την συνδρομή του 2015.

Πρέπει να αναφέρονται: Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο και οι επιθυμητές κατηγορίες. Στις αιτήσεις θα πρέπει να αναφέρονται τα παραπάνω και για τους δύο συμμετέχοντες.

Ο κάθε αθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής σε παραπάνω από μία κατηγορία του τουρνουά. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210-6516403.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 25€ για μια κατηγορία και 15€ για την δεύτερη συμμετοχή. Οι αθλητές, που δεν είναι εγγεγραμμένοι στον ΣΒΑΕ και συμμετέχουν για 1η φορά το 2015 σε τουρνουά ΣΒΑΕ θα επιβαρυνθούν με 10 ευρώ για την εγγραφή τους.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις όλων των κατηγοριών θα γίνουν με βάση την βαθμολογία ΣΒΑΕ, την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα που θα ανακοινωθεί, στις εγκαταστάσεις των οργανωτών, από την επιτροπή αγώνων.

ΕΠΑΘΛΑ
Έπαθλα θα απονεμηθούν στα 2 πρώτα ζευγάρια νικητών κάθε κατηγορίας.

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΔΩΡΑ
Θα κληρωθούν πλούσια δώρα κατά την τελετή λήξης

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

 • Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.

 • Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει με τη δήλωση τους να δηλώνουν τις ημέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε να ληφθούν έγκαιρα υπόψη της γραμματείας.

 • Η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται βάσει της 12μηνης κυλιόμενης βαθμολογίας του ΣΒΑΕ. Οποιαδήποτε ένσταση επί των βαθμολογιών, για να συζητηθεί, θα πρέπει να έχει κατατεθεί εγγράφως ή με e-mail και τηλεφωνική επιβεβαίωση, τουλάχιστον δυο μέρες πριν την κλήρωση.

 • Για τις κατηγορίες διπλών και μικτών, η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται με το άθροισμα της βαθμολογίας μονού των 2 παικτών. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων έχει βαθμολογία σε περισσότερες από μια κατηγορίες, θα λαμβάνεται υπ’ όψη η κατηγορία με τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

 • Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ, θα παίζεται tie- break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων.

 • Οι αγώνες των διπλών σε όλες τις κατηγορίες θα γίνεται με τον κανονισμό του No Advantage Scoring.

 • Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, η γραμματεία των αγώνων, παρουσία του Διευθυντή ή του Επιδιαιτητή, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζομένων.

 • Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover.

 • Θα ισχύσει ο κανονισμός του alternate. Για τους εκπρόθεσμα δηλωμένους παίκτες, που θα επιθυμούν να ενταχθούν στη διάταξη του alternate, θα τηρείται η σειρά προτεραιότητας.

 • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους,

 • να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα.

 • Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.

 • Οι συμμετέχοντες σε δύο κατηγορίες και άνω εάν χρειαστεί θα αγωνιστούν μέχρι δύο αγώνες τη ίδια ημέρα.

 • Ο Διευθυντής ή ο Επιδιαιτητής αγώνων, μπορούν να αποφασίσουν άνευ κλήσεως από τους παίκτες, να τοποθετήσουν διαιτησία κατά την κρίση τους.

 • Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Κατά την άφιξή του κάθε αγωνιζόμενος, θα πρέπει να δηλώνει την παρουσία του στην γραμματεία των αγώνων, ώστε να τηρείται η διαδικασία προτεραιότητας εισόδου στα γήπεδα. Προτεραιότητα λαμβάνεται, όταν είναι παρόντες και οι τέσσερεις παίκτες. Ο όμιλος έχει δικαίωμα επιλογής γηπέδου για επίλεκτους αθλητές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις των ταμπλό θα αναρτηθούν την 1η Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά, την προηγουμένη των αγώνων ως 24:00, στο χώρο των αγώνων, στο www.aoap.gr και www.svae.gr. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.aoap.gr, στην mobile εφαρμογή του ομίλου μας (appstore: ‘AOAP’) και στο www.svae.gr.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

Επιτροπή Αγώνων: Αστρεινίδης Άγγελος, Περγάμαλη Πέρσα, Σκάρπα Ελένη
Επιδιαιτητής Αγώνων: Βέργος Τρύφωνας
Βοηθός Επιδιαιτητής: Πριοβόλου Ευγενία
Γραμματεία Αγώνων: Καραβασίλη Ελένη

Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 14:24 )  

Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση