tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Τελευταία μέρα δηλώσεων στο Total UNI-Tennis 8!

E-mail Εκτύπωση

Total UNI-Tennis | Athens Open 2016

Το τένις είναι ένα από τα αγαπημένα αθλήματα - χόμπυ των φοιτητών. Η μεγαλύτερη διοργάνωση του φοιτητικού αθλητισμού στην Ελλάδας ξεκινάει και πάλι τις εγγαρφές της στο τένις λοιπόν και φυσικά αναφερόμαστε στο Total UNI-Tennis 8! Αρκεί η φοιτητική ή σπουδαστική ιδιότητα για όποιον θέλει να συμμετάσχει σε μία από τις πιο άρτιες διοργανώσεις του χώρου που δίνει την δυνατότητα να διακριθούν και διασκεδάσουν από κορυφαίοι αθλητές μέχρι εντελώς ερασιτέχνες και αρχάριοι του αθλήματος.

Φέτος έχουμε 4 μεγάλες αλλαγές στον θεσμό που οι διοργανωτές θεωρούν ότι θα είναι κλειδί για την μεγαλύτερη επιτυχία της:

 1. Για 1η φορά τα ταμπλώ χωρίζονται σε κατηγορίες αρχαρίων, μεσαίων και μάστερς.
 2. Για 1η φορά υπάρχει 2nd chance για όσους χάσουν στον πρώτο γύρο. Συνεπώς όλοι θα παίξουν το λιγότερο δύο αγώνες
 3. Μειώθηκε το κόστος συμμετοχής σε όλες τις κατηγορίες.
 4. Αυξήθηκαν οι εγκαταστάσεις που φιλοξενούν την διοργάνωση στην Αττική.

Δηλώστε συμμετοχή ως τις 12 Ιουνίου (Κυριακή) στο 8ο Τουρνουά Τέννις Φοιτητών και Σπουδαστών, Total UNI-Tennis Athens Open 2016. Πληροφορίες και δηλώσεις μπορείτε να αναζητήσετε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 210 9515730 και 693 6030100 ενώ μπορείτε να βρείτε τους όρους συμμετοχής εδώ: http://www.unileague.gr/ LH2Uploads/ItemsContent/583/ Oroi_Symmetoxis_Total_ UniTennis-2016_.pdf .

Οι διαθέσιμες κατηγορίες είναι:

 • Μονό Ανδρών,
 • Μονό Γυναικών,
 • Διπλό Ανδρών,
 • Διπλό Γυναικών,
 • Διπλό Μικτό.

Κάθε αθλητής, μάλιστα επιλέγει την εγκατάσταση που θα αγωνιστεί καθώς διατίθενται περισσότερες από μία επιλογές:

 • Ρέντη: ADvantage Tennis Club
 • Χαϊδάρι: Στο Δάσος Χαϊδαρίου
 • Άλιμος: Στο λόφο Πανί
 • Ελληνικό: Εντός της Αμερικάνικης Βάσης
 • Πέραμα: Γήπεδα Τένις Περάματος

H Φοιτητική / σπουδαστική ιδιότητα είναι απαραίτητη καθώς για να συμμετάσχει ένας αθλητής πρέπει να έχει την ιδιότητα του φοιτητή ή σπουδαστή σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, σεμιναριακό κύκλο σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, ιδιωτικές σχολές και κολέγια, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, φροντιστήρια κτλ.

Διάρκεια τουρνουά: 15 Ιουνίου - 3 Ιουλίου.

Ως γνωστόν, το Total UNI-Tennis διεξάγεται υπό την μεγάλη χορηγία του Total της ΦΑΓΕ. To Total αποτελεί το πιο περήφανο ελληνικό brand γιαουρτιού και φυσικά βρίσκεται δίπλα στο πιο αγνό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού.

Το Wilkinson Xtreme 3 Sensitive, χορηγός του Total UNI-Tennis, κάνει την καθημερινότητά των φοιτητών πιο Xtreme και ανεβάζει την αδρεναλίνη τους κατακόρυφα! Η Wilkinson, χάρη στις 3 εύκαμπτες λεπίδες του Xtreme 3 Sensitive, απελευθερώνει την επιδερμίδα και σπάει τη ρουτίνα!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η mybet στηρίζει με όλες τις δυνάμεις και το τένις και ιδίως τον υγιή ανταγωνισμό μέσα από διοργανώσεις όπως το Total UNI-League.

H TRETORN αποτελεί και φέτος τον επίσημο χορηγό μπάλας στο Total UNI-Tennis. Η πιο αξιόπιστη και ποιοτική μπάλα τένις της ελληνικής αγοράς θα είναι στην διάθεση των παιχτών της διοργάνωσης.

Η συνεργασία με τo iyouth φυσικά συνεχίζεται φέτος στο πλαίσιο του N’Joy Unileague και στο άθλημα του tennis, δίνοντας δυνατότητα για φοβερά πακέτα διακοπών για φοιτητών εντός και εκτός Ελλάδος!

Στο γενικότερο κλίμα της εποχής... το CU, ο αργυρός χορηγός της διοργάνωσης, έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό των φοιτητών και συνεχίζει να τους τρελαίνει με το CU students xclusive, τo φοιτητικό πακέτο που δίνει χιλιάδες λεπτά ομιλίας προς όλους.

Το ΚΟΡΠΗ, το κορυφαίο ελληνικό μεταλλικό νερό ξεδιψάει με τον καλύτερο τρόπο όλους τους παίχτες του N’JOY UNI-Tennis. Πιστό στην πολιτική του υποχτηρίζει όλα τα μεγάλα αθλητικά events στη χώρα μας λανσάροντας μάλιστα το sport edition.

Για 3η χρονιά το www.ekdromi.gr ταξιδεύει τους παίχτες και τον κόσμο του N’JOY UNI- Tennis σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει τους παίχτες που θα κατακτήσουν την πρωτιά μέσα από την δωροθεσία του.

Total UNI-Tennis | Athens Open 2016

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση