tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Βαθμολογούμενο τουρνουά Βετεράνων Ανδρών-Γυναικών στη Χαλκίδα

E-mail Εκτύπωση

Βαθμολογούμενο τουρνουά Βετεράνων Ανδρών-Γυναικών στη Χαλκίδα

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χαλκίδας σε συνεργασία με τον ΣΒΑΕ, προκηρύσσει το βαθμολογούμενο τουρνουά Βετεράνων Ανδρών-Γυναικών, από 13 ως 19 Μαΐου 2016. Το τουρνουά είναι βαθμολογούμενο και κατηγορίας 3 (grade 3).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του «ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» (οδός Παπανικολάου, Λιανή Άμμος) και σε 5 γήπεδα green set, στις παρακάτω κατηγορίες:

ΑΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

35+, 40+, 45+,50+, 55+, 60+, 65+, 70+

ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

30+, 40+, 45+, 50+

ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

35+, 45+, 55+

ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

30+, 45+

ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ

Α35+ Γ30+ & Α50+ Γ45+

Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες συμμετοχές από 8, θα γίνεται συνένωση με την μικρότερη κατηγορία.

ΕΝΑΡΞΗ-ΩΡΕΣ & ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ:

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει τη Παρασκευή 13 Μαΐου και οι αγώνες θα λήξουν την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016. Οι αγώνες θα αρχίζουν τις καθημερινές από τις 16:00 και Σάββατο-Κυριακή από τις 15:00.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Λήξη δηλώσεων για μονά, διπλά και μικτά: Κυριακή 8  Μαΐου στις 20:00΄μμ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο τηλ.22210-84757 καθημερινές από 17.00΄- 20.00΄.

Στις δηλώσεις πρέπει να αναφέρονται υποχρεωτικά: Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο Α.Μ. ΣΒΑΕ αν υπάρχει και οι επιθυμητές κατηγορίες.

Η acceptance list θα αναρτηθεί στο site του ΣΒΑΕ www.svae.gr την Δευτέρα 9 Μαΐου για έλεγχο από τους συμμετέχοντες. Ενστάσεις θα γίνονται δεκτές έως Τρίτη 10 Μαΐου 20:00.

Στις αιτήσεις, που αφορούν στις κατηγορίες διπλών - μικτών, θα πρέπει να αναφέρονται τα παραπάνω και για τους δύο συμμετέχοντες.

Ο κάθε αθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής σε παραπάνω από μία κατηγορία του τουρνουά, με τους εξής όμως περιορισμούς.

- Μπορεί να επιλέξει μία μόνο κατηγορία μονού

- Αν διαλέξει 2 κατηγορίες, αυτές πρέπει να είναι κάποιος από τους εξής συνδυασμούς: Μονό-Διπλό, Μονό-Μικτό ή Διπλό-Μικτό

- Η επιλογή 3 κατηγοριών θα είναι υποχρεωτικά Μονό-Διπλό-Μικτό

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22210-84757 με τη κα Σπυράκη Αργυρούλα από 17:00 ως 20:00.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ:

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 25€ για μια κατηγορία και 15€ για κάθε επιπλέον συμμετοχή σε άλλη κατηγορία. Οι αθλητές, που δεν είναι εγγεγραμμένοι στον ΣΒΑΕ, θα επιβαρυνθούν με 15 ευρώ για την εγγραφή τους.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ:

Οι κληρώσεις όλων των ταμπλό θα γίνουν με βάση την βαθμολογία ΣΒΑΕ την Τετάρτη 11  Μαΐου στις 18:00΄μμ, στις εγκαταστάσεις του «ΟΑΧ», από την επιτροπή αγώνων και παρουσία κοινού.

ΕΠΑΘΛΑ:

Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.

ΠΑΡΟΧΕΣ – ΔΩΡΑ:

1. Σε κάθε αγωνιζόμενο θα δίνεται αναμνηστικό μπλουζάκι με το έμβλημα του ΟΑΧ.

2. Σε κάθε αγώνα και σε κάθε αγωνιζόμενο θα διατίθενται δυο εμφιαλωμένα νερά 500ml.

3. Μετά το τέλος κάθε αγώνα, τις μπάλες παίρνει ο ηττημένος.

4. Μετά την απονομή επάθλων στους νικητές θα γίνει κλήρωση δώρων για τους συμμετέχοντες αθλητές/τριες

5. Θα διατίθεται υπηρεσία πλεξίματος με κόστος 10€.

Στο τέλος των αγώνων (μετά την απονομή των επάθλων), θα γίνει κλήρωση δώρων.

Όροι: Κάθε αγωνιζόμενος με τη συμμετοχή του θα παραλαμβάνει ένα λαχνό και ένα επιπλέον λαχνό για κάθε νίκη στους αγώνες που συμμετέχει. Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει πάνω από ένα δώρο. Για την επικύρωση και παραλαβή του δώρου, είναι υποχρεωτική η παρουσία του συμμετέχοντα στην κλήρωση, που θα διεξαχθεί μετά την απονομή των επάθλων και πριν την δεξίωση. Σε περίπτωση αδυναμίας παρουσίας κάποιου, επιτρέπεται η δια εξουσιοδότησης συμμετοχή στην κλήρωση μέσω τρίτου προσώπου.

ΔΕΞΙΩΣΗ:

Το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 και ώρα 21.00΄μ.μ., «Βραδιά Σαρδέλας και Παγωμένης Μπύρας», ΤηνΠέμπτη 19 Μαΐου και στις 19:30΄μμ, μετά την απονομή των επάθλων στους νικητές, η Διοίκηση του ΟΑΧ θα παραθέσει Αποχαιρετιστήρια Βραδιά στους συμμετέχοντες του Πρωταθλήματος στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:

 • Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.
 • Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει με τη δήλωση τους να δηλώνουν τις ημέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε να ληφθούν έγκαιρα υπόψη της γραμματείας.
 • Η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται βάσει της 12μηνης κυλιόμενης βαθμολογίας του ΣΒΑΕ. Οποιαδήποτε ένσταση επί των βαθμολογιών, για να συζητηθεί, θα πρέπει να έχει κατατεθεί εγγράφως ή με e-mail και τηλεφωνική επιβεβαίωση, τουλάχιστον δυο μέρες πριν την κλήρωση.
 • Για τις κατηγορίες διπλών και μικτών, η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται με το άθροισμα της βαθμολογίας στην αντίστοιχη κατηγορία των 2 παικτών.
 • Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ, θα παίζεται tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων. Στις κατηγορίες των μονών, οι ημιτελικοί και ο τελικός θα έχουν κανονικά 3ο σετ. Εξαιρούνται οι κατηγορίες των ανδρών άνω των 55 και των γυναικών άνω των 50. Οι αγώνες των διπλών σε όλες τις κατηγορίες θα γίνεται με τον κανονισμό του No Advantage Scoring.
 • Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, η γραμματεία των αγώνων, παρουσία του Διευθυντή ή του Επιδιαιτητή, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζομένων.
 • Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover.
 • Θα ισχύσει ο κανονισμός του alternate on call. Οι εκπρόθεσμα δηλωμένοι παίκτες, που θα επιθυμούν να ενταχθούν στη διάταξη του alternate, θα αναρτώνται σε εμφανές σημείο και θα τηρείται η σειρά προτεραιότητας.
 • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα.
 • Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.
 • Ο Επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction.
 • Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ:

Κατά την άφιξή του κάθε αγωνιζόμενος, θα πρέπει να δηλώνει την παρουσία του στην γραμματεία των αγώνων και να λαμβάνει το αποδεικτικό της ώρας προσέλευσης, ώστε να τηρείται αυστηρά η διαδικασία προτεραιότητας εισόδου στα γήπεδα. Στα μονά προτεραιότητα λαμβάνεται όταν είναι παρόντες και οι δύο παίκτες, ενώ στα διπλά και οι τέσσερεις παίκτες.

Ο σύλλογος έχει δικαίωμα επιλογής γηπέδου για επίλεκτους αθλητές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ:

Οι κληρώσεις των κατηγοριών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΣΒΑΕ www.svae.gr και του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας www.oaxalkidas.gr. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά έως τις 00:00. Επιπλέον, τα αποτελέσματα των αγώνων θα ενημερώνονται online.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΑΓΩΝΩΝ:

Διευθυντής Αγώνων : Κλημεντίδης Σωτήρης

Επιδιαιτητής Αγώνων : Τσάδαρης Διονύσης

Βοηθοί Επιδιαιτητές : Καρλής Χαράλαμπος, Ραυτόπουλος Κων/νος.

Γραμματεία Αγώνων : Λυμπεροπούλου Αικατερίνη, Σπυράκη Αργυρούλα.

Ιατρός Αγώνων on call: Παπαγεωργίου Χάρης .

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση