tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

3o Tennis camp and Τριεθνής συνάντηση Τένις στο Σ.Α. ΣΕΡΡΩΝ 2018 (Pics)

E-mail Εκτύπωση

triethnes sa serrwn 16 9
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 3ο τένις Camp που διοργάνωσε ο Σ. Α. ΣΕΡΡΩΝ με την συμμετοχή αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα. Οι αθλητές αφού προπονήθηκαν πάνω σε εξειδικευμένα θέματα (τεχνικής, τακτικής, ειδικές καταστάσεις παιχνιδιού - πως παίζουμε στην ισοπαλία, στο αβαντάζ κλπ), μπήκαν στην τριεθνή, πραγματικά διαβασμένοι και προετοιμασμένοι για να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό.

Οι αποστολές των ξένων αθλητών, μαζί με τους Έλληνες αθλητές  ξεκίνησαν τους αγώνες τους την Πέμπτη  5 Ιουλίου 2018, κανονικά με το sign in και την κλήρωση.

Οι ξένοι αθλητές από την Βουλγαρία και τα Σκόπια πλαισίωσαν τους Έλληνες αθλητές σε όλες τις κατηγορίες (κάτω των 12, 14 και 16 ετών). Οι εντυπώσεις από την διοργάνωση,  ήταν θαυμάσιες (γήπεδα τένις, ξενοδοχείο με πισίνα, υπέροχο τοπίο με φυσικές ομορφιές για περίπατο και άσκηση), και δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για όλους τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες. Στο αγωνιστικό μέρος είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

Τριεθνής συνάντηση Τένις στο Σ.Α. ΣΕΡΡΩΝ 2018
Κυρίως Ταμπλό
Μονά
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif Αγόρια 12 Κωνσταντίνος Καρπουζάς (Ο.Α Μαγνησίας)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif Κορίτσια 12 Χρυσή Σμυρίδου (Ο.Α Σερρών)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif Αγόρια 14 Βας Ματσαρίδης (Α.Σ.Α Πανοράματος Πυλαίας)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif Κορίτσια 14 Ευγενία Σίσκου - Στρατηλάτη (Α.Ο.Α Πρωταθλ. Καβάλας)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif Αγόρια 16 Αλκιβιάδης Παπανίκος (Σ.Α Σερρών)
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif Κορίτσια 16 Μαριάνθη Χριστοφορίδου (Ο.Α Μαγνησίας)

 

Σε δηλώσεις τους οι προπονητές επεσήμαναν την σπουδαία πρωτοβουλία της ΕΦΟΑ, με την καθιέρωση των τριεθνών συναντήσεων, ως μία σημαντική καινοτομία στον αγωνιστικό σχεδιασμό, η οποία δίνει αγωνιστικές ευκαιρίες στους αθλητές της περιφέρειας και του κέντρου. Μάλιστα ορισμένοι πρότειναν και την αύξηση της βαθμολογίας η οποία για πρώτη φορά καθιερώθηκε.
Μπικάκης Στέλιος, Προπονητής  ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.  

Καλή προσπάθεια, θα θέλαμε περισσότερους ξένους αθλητές. Ο συνδυασμός γηπέδων – εγκαταστάσεων και ξενοδοχείου άψογος. Το πρόγραμμα κύλησε ομαλά και θα μπορούσαν να υπάρχουν και διπλά.  Θα μπορούσε να δημιουργηθεί Juniors Davis cup tournament.  Άρης Γραμματόπουλος, Πρόεδρος Σ.Α. Σερρών.

Η τριεθνής συνάντηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστούμε την Ε.Φ.Ο.Α. και τον πρόεδρο της, κο Σπ. Ζαννιά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει στην διοργάνωση αγωνιστικών εκδηλώσεων. Στο χέρι μας είναι να δυναμώσουμε τις τριεθνείς συναντήσεις με απώτερο σκοπό την αποκόμιση σημαντικών τενιστικών εμπειριών για όλους. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους συμμετέχοντες (αθλητές, προπονητές, γονείς και συλλόγους). Ανανεώνουμε το ραντεβού για το 2019. Hammed Pepic, Tennis Coach Jug Tennis Club Skopje.

Η ιδέα και η δημιουργία των τριεθνών συναντήσεων, δίνει την δυνατότητα στα παιδιά των βαλκανικών χωρών να έχουν αγωνιστικές εμπειρίες με χαμηλό οικονομικό κόστος. Αυτό εξυπηρετεί άψογα αυτούς που λειτουργούν σαν σύλλογοι.  Hristo Chompanov, tennis coach, Kirdjali Bulgaria.  

Σπουδαία διοργάνωση την οποία οι αθλητές μας την περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πρώτα- πρώτα,  είναι πολύ κοντά η Σέρρες και δεύτερον πολλές φορές στην Βουλγαρία , ταξιδεύουμε 200 κλμ για να παίξουμε ένα παιχνίδι και αν χάσουμε , πρέπει να επιστρέψουμε πίσω ξοδεύοντας πολλά χρήματα για ένα μικρό αποτέλεσμα. Εδώ στις Σέρρες το κάθε παιδί έδωσε το λιγότερο πέντε αγώνες, πράγμα πολύ σπουδαίο για εμάς.  Σορφανές Κώστας, προπονητής Σ.Α. Σερρών.

Συγχαρητήρια στην Ε.Φ.Ο.Α γι’ αυτήν την ανάθεση, η οποία για μας είναι πολύ σημαντική από άποψη αγωνιστικών εμπειριών και οριοθέτησης νέων στόχων. Αυτές τις ημέρες η καρδιά του Ελληνικού τένις χτυπά στο Wimbledon και στην κοιλάδα των Σερρών. Την νέα χρονιά περιμένουμε περισσότερες συμμετοχές και στο καμπ και στο τουρνουά. Ένα μεγάλο μπράβο και στην διοίκηση του Σ.Α. Σερρών που φέρνει τέτοιες διοργανώσεις στην πόλη. Αθαναηλίδης Γιάννης, έφορος αγωνιστικού ΕΦΟΑ.

Φαίνεται ότι οι τριεθνείς συναντήσεις φέρνουν κάτι καινούργιο στον χώρο του τένις. Αυτό φαίνεται από τον ενθουσιασμό των μικρών αθλητών, όταν πρόκειται να συναντηθούν με ξένους αθλητές. Από την πλευρά των συλλόγων, η ανταπόκριση είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Πιστεύω, ότι σύντομα η προσπάθεια αυτή θα φέρει καρπούς.

triethnes sa serrwn 16 9

2

3

Για να δείτε την προκήρυξη των αγώνων πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προκήρυξη
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif Προκήρυξη Τριεθνούς Πρωταθλήματος
 
Διαφήμιση

Σχετικά Άρθρα


Διαφήμιση
O καιρός σήμερα

Διαφήμιση