tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
 

To "double bounce" που έδωσε break στον Medvedev (vid)

E-mail Εκτύπωση

Martin Klizan
Έντονες διαμαρτυρίες από τον Martin Klizan - που συνεχίστηκαν και μετά τον αγώνα - για μια μπάλα που αναπήδησε δυο φορές στην πλευρά του Daniil Medvedev. Η διαιτητής δεν είδε τη φάση, ο Ρώσος δεν έκανε fair play και έκανε break μ' αυτόν τον τρόπο στο 2ο σετ της αναμέτρησής τους.

apostoli sofia

H επίμαχη φάση και το ξέσπασμα του Klizan: 

Ο Klizan είχε έντονες διαμαρτυρίες μετά την απόφαση της chair umpire, ενώ στράφηκε και στον Medvedev, που δεν έδειξε καμιά πρόθεση να κάνει fair play. Ο Σλοβάκος έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του και αυτό του στέρησε την ευκαιρία να επιστρέψει στο ματς, αφού στη συνέχεια υπέστη νέο break και ηττήθηκε με 6-4, 6-1. 

Οι διαμαρτυρίες του συνεχίστηκαν και μετά από τον αγώνα, αφού δημοσίευσε στο Instagram ένα replay από τη φάση αυτή, γράφοντας: "Πως ένας διαιτητής μπορεί να καταστρέψει έναν αγώνα, με μια σκ*** απόφαση. Δύο αναπηδήσεις. Αν δεν μπορείς να δεις, φώναξε τον γιατρό."

 
 
 
View this post on Instagram

HOW REFERY CAN RUIN THE MATCH FOR SHITTY CALL! 2 BOUCES, call the doctor if you cant see!!! @sofiaopentennis

A post shared by Martin Klizan (@martinklizan_official) on

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
ote nov 2016 300x80

Διαφήμιση
latest-atp-videos

Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση