tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

H επιτυχημένη διαμαρτυρία της Radwanska (vid)

E-mail Εκτύπωση

Agnieszka Radwanska
Δεν βλέπουμε και πολύ συχνά έναν chair umpire να υποχωρεί και να αλλάζει την αρχική του απόφαση μετά από διαμαρτυρία παίκτη, όπως έγινε σήμερα για χάρη της Agnieszka Radwanska, που με τη βοήθεια της supervisor βρήκε το δίκιο της! Δείτε το στιγμιότυπο.

Η Radwanska είχε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς η Su-wei Hsieh την είχε στριμώξει για τα καλά. Το τελευταίο πράγμα που ήθελε, ήταν και μια άδικη απόφαση από τον διαιτητή σε τόσο κρίσιμο σημείο, όπως ήταν το 0-30 στο 2ο game του 2ου σετ.

Ο επόπτης έδωσε αρχικά το "άουτ", αλλά ο διαιτητής τον διόρθωσε, λέγοντας πως η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη την πλάγια γραμμή. Το μεγάλο λάθος του διαιτητή ωστόσο ήρθε στη συνέχεια, που έδωσε τον πόντο στην Hsieh.

Η Radwanska δεν διαφώνησε στην κατάληξη της μπάλας και δεν ζήτησε challenge, όταν όμως συνειδητοποίησε πως ο πόντος είχε δοθεί στην αντίπαλή της, διαμαρτυρήθηκε εντόνως στον διαιτητή, εξηγώντας του πως επέστρεψε την μπάλα στην πλευρά της Hsieh και γι' αυτό ο πόντος έπρεπε να επαναληφθεί.

Η Πολωνή είχε δίκιο και τουλάχιστον ο διαιτητής ήταν σε θέση να παραδεχτεί το λάθος του, όταν του ζητήθηκε να δικαιολογήσει την απόφασή του από την supervisor του αγώνα. Όπως είπε ήταν συγκεντρωμένος στην μπάλα και δε θυμόταν αν η Radwanska χτύπησε τη μπάλα ή όχι και γι' αυτό η supervisor του είπε να δώσει την επανάληψη του πόντου.

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
ote nov 2016 300x80

Διαφήμιση
latest-atp-videos

Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση