tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
 

Πανηγύρισε πριν τελειώσει ο πόντος και το πλήρωσε! (vid)

E-mail Εκτύπωση

Mihaela Buzarnescu
Η Mihaela Buzarnescu είπε "come on" πριν ολοκληρωθεί ο πόντος και τον έχασε, μετά από την απόφαση της chair umpire.

Ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά σωστή, βάσει κανονισμών. Η Buzarnescu είπε "come on" την ώρα που η Venus Williams πήγαινε προς τη μπάλα, πιστεύοντας πως είχε κάνει αρκετά για να πάρει τον πόντο.

Η Αμερικανίδα ωστόσο έφτασε στη μπάλα και την επέστρεψε, με την chair umpire να δρα άμεσα, σταματώντας τον πόντο και καταλογίζοντάς τον στη Venus.

Ο συγκεκριμένος κανονισμός πολλές φορές βρίσκεται καθαρά στην κρίση των διαιτητών, στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, παρότι η Ρουμάνα μπορεί να μην είχε την πρόθεση να επηρεάσει το χτύπημα της Venus, η λανθασμένη της εκτίμηση όμως έφερε έναν πανηγυρισμό την ώρα που η τελευταία έβγαζε άμυνα, οπότε σε κάθε περίπτωση η διαιτητής έπρεπε να προστατεύσει την Αμερικανίδα.

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
ote nov 2016 300x80

Διαφήμιση
latest-atp-videos

Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση