Έμεινε αήττητος ο Θεοδώρου

 
Έμεινε αήττητος ο Θεοδώρου
tennisnews team Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 - 19:24

Ο Λευτέρης Θεοδώρου έδωσε συνέχεια στο εντυπωσιακό του ξεκίνημα στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, για τη φετινή σεζόν. Ο 19χρονος Έλληνας, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα των Iowa Hawkeyes, παρέμεινε αήττητος μετά και τις τελευταίες αναμετρήσεις του στα μονά, πετυχαίνοντας δύο πολύ καλές νίκες αυτή την εβδομάδα.

Ο Θεοδώρου πρόσθεσε δύο ακόμα νίκες στο ενεργητικό του, στη φετινή σεζόν του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ. Πέτυχε τη μοναδική νίκη της ομάδας του απέναντι στο πανεπιστήμιο του Princeton, κερδίζοντας τον Τhomas Colautti με 4-6, 6-2, 6-4.

Κέρδισε επίσης τον Colin Sinclair του Cornell University με 6-1, 6-4 και βελτίωσε το ρεκόρ του στη σεζόν στα μονά σε 5-0 νίκες, διατηρώντας το αήττητο.

"Η προετοιμασία μου στην off-season έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στη μέχρι στιγμής πορεία μου στη σεζόν. Έχω δουλέψει αρκετά, με συνοχή, προπονήθηκα στα βάρη και έκανα πολλές επαναλήψεις στα χτυπήματα που ένιωθα ότι ήθελαν δουλειά και τώρα τα βγάζω πιο άνετα", δήλωσε ο 19χρονος Λευτέρης, ο οποίος διανύει τη δεύτερη σεζόν του στο πανεπιστήμιο της Iowa.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots