Ακάθεκτη η Μαρκεσίνη

 
Ακάθεκτη η Μαρκεσίνη
tennisnews team Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016 - 20:24

Η Ιωάννα Μαρκεσίνη συνεχίζει ακάθεκτη το νικηφόρο της σερί στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η 20χρονη Ελληνίδα αθλήτρια πέτυχε άλλες δυο νίκες την τελευταία εβδομάδα για το East Tennessee State University και βελτίωσε το ρεκόρ της στη φετινή σεζόν στο 14-2.

Την περασμένη Παρασκευή, το East Tenesse State University φιλοξένησε το πανεπιστήμιο του Samford, που πέρσι κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Το ETSU επιβλήθηκε με 6-1, έχοντας την αμέριστη βοήθεια της Μαρκεσίνη.

Η νεαρή Ελληνίδα κέρδισε στα μονά από τη θέση 3 την Iva Papapunova με 6-2, 7-5, ενώ βοήθησε και στα διπλά, όπου μαζί με την Marina Espana, κέρδισε ένα κλειστό σετ στο tie-break, απέναντι στις Ellie Gerlach και Annika Hepp, με 7-6 (8-6).  

Χθες, Τετάρτη, το ETSU πέτυχε ακόμα μια νίκη, πραγματοποιώντας νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του University of North Carolina at Greensboro, με το άψογο 7-0. 

Η Μαρκεσίνη είχε και σε αυτόν τον αγώνα 2 στα 2. Στα μονά έχασε μόνο τρία games από την Amy Ellis, την οποία κέρδισε με 6-2, 6-1. Στα διπλά, η Ιωάννα και η Espana κέρδισαν τις Blaine Boaz και Sarah Swiderski με 6-2.

Το ETSU συνεχίζει την εντυπωσιακή του σεζόν και με αυτές τις δυο νίκες, βελτίωσε το ρεκόρ του στο 17-1 νίκες! Η Μαρκεσίνη δεν πάει πίσω, αφού στα μονά έχει το εντυπωσιακό ρεκόρ 14-2 νίκες και στα διπλά έχει κερδίσει τα 14 από τα 16 σετ που συμμετείχε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots