Freshman της εβδομάδας η Μάγια

Το βραβείο της καλύτερης πρωτοετούς παίκτριας της εβδομάδας στην Big South Conference κατέκτησε η Αλεξάνδρα Μάγια αυτή την εβδομάδα.
Η Μάγια κέρδισε και τα δυο παιχνίδια που έδωσε, στη νίκη του πανεπιστημίου Longwood επί του Campbell με 4-3 το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Στο μονό, η Αθηναία τενίστρια κέρδισε την Ilouna Aneca με 6-3, 6-4. Στο διπλό, μαζί με την Feline Van Eijkelenburg νίκησαν τις Jessica Maras και Deren Ozel με 7-5.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το Longwood κέρδισε το Campbell από το μακρινό 2006 και η συμβολή της Αλεξάνδρας ήταν καθοριστική, με την Ελληνίδα τενίστρια να κερδίζει το βραβείο Freshman of the Week της περιφέρειας Big South Conference.
Έγινε η πρώτη παίκτρια του Longwood που κερδίζει αυτό το βραβείο από τον Μάρτιο του 2019.
Μέχρι στιγμής η Μάγια κάνει εξαιρετική σεζόν, έχοντας 8 νίκες στα διπλά και 4 στα μονά.
View this post on Instagram
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.