Στο κολεγιακό πρωτάθλημα η Καρανταλή

Η Έλενα Καρανταλή θα συνεχίσει την καριέρα της στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών και στο πανεπιστήμιο Georgia Tech.
Στο Georgia Institute of Technology και τη γυναικεία ομάδα τένις του πανεπιστήμιου, γνωστή και ως "Yellow Jackets", θα μπει η Έλενα Καρανταλή από το εαρινό εξάμηνο του 2025.
Όπως ανακοίνωσε το Georgia Tech, η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια ήρθε σε προφορική συμφωνία και θα πραγματοποιήσει τις σπουδές της στην Τζόρτζια με υποτροφία, ενώ φυσικά θα αγωνιστεί παράλληλα στην ομάδα τένις του πανεπιστημίου.
View this post on Instagram
Η αθλήτρια της Ad In Tennis Academy, με έδρα στη Βαρκελώνη τα τελευταία χρόνια, βρέθηκε στο Νο.441 της παγκόσμιας κατάταξης στα 18άρια πριν μερικούς μήνες, ενώ το τένις της ήταν για ακόμα ψηλότερα, αλλά δεν αγωνιζόταν τόσο συχνά στο tour. Καλύτερες στιγμές της ήταν οι δυο τίτλοι σε τουρνουά της κατηγορίας J60 που κατέκτησε το 2024, στη Γέιδα και στη Μαδρίτη.
Παράλληλα έκανε και τα πρώτα της βήματα στο επαγγελματικό circuit της ITF, καταφέρνοντας να προκριθεί στα βασικά ταμπλό από τα προκριματικά στα 3 από τα 4 τουρνουά που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο Νο.718 της παγκόσμιας κατάταξης των γυναικών της ITF.
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.