Davis Cup: Αλλαγές στο διπλό

 
Davis Cup: Αλλαγές στο διπλό
tn team Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 - 8:59

Με αλλαγές θα πραγματοποιηθεί το διπλό σε περίπου μια ώρα (10:00) για το tie της Ελλάδας με τη Λιθουανία στο Davis Cup. Οι Λιθουανοί ρίχνουν στη μάχη τους δυο κορυφαίους παίκτες τους, θέλοντας να "επισφραγίσουν" την υπόθεση πρόκριση, ενώ για την Εθνική μας ο Μάρκος Καλοβελώνης θα μπει στη θέση του Μιχάλη Περβολαράκη.

Ως εκ τούτου, η Ελλάδα θα παραταχθεί στο διπλό με τους Μάρκο Καλοβελώνη και Πέτρο Τσιτσιπά, που αμφότεροι είχαν πολλές επιτυχίες στα διπλά φέτος. Οι Λιθουανοί αντίστοιχα θα παραταχθούν με τους Ricardas Berankis και Laurynas Grigelis και όχι με τους Vilius Gaubas και Edas Butvilas, όπως είχαν δηλώσει την Παρασκευή.

Επομένως οι φιλοξενούμενοι, που προηγούνται με 2-0 στο tie με τις χθεσινές νίκες των Berankis και Grigelis επί των Πέτρου Τσιτσιπά και Περβολαράκη αντίστοιχα, δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους να "καθαρίσουν" την πρόκριση από το 3ο rubber και να μην μπλεχτούν σε περιπέτειες.

Η ομάδα μας με νίκη θα μείνει "ζωντανή" και στους επόμενους αγώνες, εφόσον το tie μείνει "ζωντανό", ο Περβολαράκης θα αντιμετωπίσει τον Berankis και ο Πέτρος Τσιτσιπάς τον Grigelis, θυμίζουμε ωστόσο πως δεν είναι απίθανο να δούμε στο γήπεδο και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots