Δεν τα κατάφερε η Παύλου, 1-0 η Ουγγαρία

Η Δήμητρα Παύλου δεν μπόρεσε να κάνει μια υπέρβαση απέναντι στην Amarissa Kiara Toth, με την τελευταία να δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην Ουγγαρία.
Η Ουγγαρία έκανε το 1-0 επί της Ελλάδας στη SEB Arena του Βίλνιους, χάρη στη νίκη της Toth επί της Παύλου με 6-1, 6-2 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς.
Η 22χρονη Ουγγαρέζα, Νο.294 στον κόσμο, μπήκε από την αρχή πολύ καλά στο ματς και επέβαλλε τον ρυθμό της. Στο 2ο σετ η Παύλου κατάφερε να επιστρέψει από το 0-2 και να ισοφαρίσει σε 2-2, όμως η Toth ανέκοψε γρήγορα την αντεπίθεσή της και κέρδισε 4 games στη σειρά, για να φτάσει σ' αυτό το 6-2, που ήρθε πάντως με κόπο, αφού η Παύλου το πάλεψε και ακόμα και στο τελευταίο game έσβησε 4 match point πριν τελικά "πέσει".
Η Ουγγαρία, που είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, πήρε προβάδισμα πρόκρισης και θα διεκδικήσει να "κλειδώσει" τη 2η θέση του ομίλου στο επόμενο ματς, όπου η Anna Bondar θα αναμετρηθεί με τη Μάρθα Ματούλα.
Αν επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί η Ουγγαρία, η Ελλάδα θα τερματίσει 3η στον όμιλο και θα διεκδικήσει αύριο σε αγώνα μπαράζ την παραμονή της στην 1η κατηγορία της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Billie Jean King Cup.
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.