Μπήκε ξανά στο κυρίως ταμπλό ο Σακελλαρίδης!

 
Μπήκε ξανά στο κυρίως ταμπλό ο Σακελλαρίδης!
tn team Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 - 23:09

Για 2η συνεχόμενη εβδομάδα, ο 17χρονος Στέφανος Σακελλαρίδης μπήκε στο κυρίως ταμπλό διοργάνωσης 25.000 δολαρίων στο Sharm El Sheikh, ξεκινώντας από τα προκριματικά.

Ο 17χρονος Στέφανος πέτυχε μια πολύ καλή νίκη σήμερα απέναντι στον Ιταλό Leonardo Rossi με 6-1, 6-4 και εξασφάλισε τη δεύτερη διαδοχική παρουσία του σε κυρίως ταμπλό διοργάνωσης 25.000 δολαρίων της ITF.

Τις προηγούμενες μέρες ο νεαρός Έλληνας τενίστας είχε κερδίσει ακόμα έναν Ιταλό, τον Pietro Mugelli, με 6-1, 6-1, καθώς και τον Ταϊβανό Chien Hsun Lo, με 4-6, 6-3, 10-8. Αύριο θα παίξει στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό ενάντια στον Τσέχο Marek Gengel, Νο.434 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, σε ένα πολύ δύσκολο τεστ.

Στον 3ο προκριματικό γύρο ολοκλήρωσε την πορεία του ο Αλέξανδρος Σκορίλας, ο οποίος ηττήθηκε σήμερα από το Νο.1 του ταμπλό, τον Ουκρανό Illya Beloborodko, με 6-1, 6-1.

Στα διπλά, οι Στέφανος και Μιχάλης Σακελλαρίδης ηττήθηκαν από τον Ισπανό Daniel Rincon και τον Chak Lam Coleman Wong από το Χονγκ Κονγκ, με 6-3, 6-3. Οι Γιάννης Κουντουράκης και Αλέξανδρος Σκορίλας, ηττήθηκαν από τους Αιγύπτιους Amr Elsayed και Mohamed Maamoon, με 6-4, 6-4.

Στο τουρνουά των γυναικών, η Σαπφώ Σακελλαρίδη ηττήθηκε στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών από την Ινδή Rutuja Bhosale, με 6-4, 6-1, έχει όμως ακόμα ανοιχτές υποχρεώσεις στο διπλό, καθώς προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Η 18χρονη Ελληνίδα και η συμπαίκτριά της από το Χονγκ Κονγκ, Hong Yi Cody Wong, κέρδισαν την Αυστριακή Melanie Klaffner και τη Ρωσίδα Anastasia Zolotareva με 6-2, 6-2 και θα παίξουν στα προημιτελικά με τη Γεωργιανή Sofia Shapatava και τη Βρετανίδα Emily Webley-Smith, Νο.2 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots