Μεσογειακοί Αγώνες: Ήττα για τον Σκορίλα, εκτός με τραυματισμό ο Θάνος

 
Μεσογειακοί Αγώνες: Ήττα για τον Σκορίλα, εκτός με τραυματισμό ο Θάνος
tn team Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 10:44

Άτυχος στάθηκε ο Αριστοτέλης Θάνος που δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στους Μεσογειακούς Αγώνες λόγω τραυματισμού, ενώ ο Αλέξανδρος Σκορίλας ηττήθηκε σε ένα κλειστό παιχνίδι από τον Matthew Asciak.

Ο Σκορίλας έδωσε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι με τον Μαλτέζο Asciak στον 1ο γύρο του τουρνουά των Μεσογειακών Αγώνων, που φιλοξενούνται στο Oran της Αλγερίας. Στο tie-break του 3ου σετ, ο Έλληνας τενίστας "λύγισε" τελικά με 6-1, 3-6, 7-6 (3) και αποχαιρέτησε το ταμπλό του μονού.

Στο Oran ταξίδεψε και ο Αριστοτέλης Θάνος, που δεν αγωνίστηκε τελικά στους Μεσογειακούς Αγώνες λόγω τραυματισμού. Ο πρωταθλητής Ελλάδας απέσυρε τη συμμετοχή του από το μονό και από το διπλό, όπου θα έπαιζε μαζί με τον Σκορίλα.

Στο διπλό πήραν την πρόκριση εις βάρος των δυο Ελλήνων με walkover οι Κύπριοι Πέτρος Χρυσοχός και Λευτέρης Νέος, που έπαιξαν επίσης στο Oran. Στα προημιτελικά, οι δυο Κύπριοι ηττήθηκαν από τους Ιταλούς Matteo Arnaldi και Francesco Passaro με 6-3, 6-2.

Στο μονό, για την Κύπρο έπαιξαν οι Χρυσοχός και Μέλιος Ευσταθίου. Ο Χρυσοχός κέρδισε τον Πορτογάλο Fabio Alexandre Costa Coelho με 6-4, 7-5 και τον Τούρκο Koroy Kirci με 7-6 (11), 7-5, για να μπει στα προημιτελικά. Εκεί ηττήθηκε από τον Ιταλό Francesco Passaro με 1-6, 6-1, 1-6 και θα παίξει στη συνέχεια για τις θέσεις 5-8.

Ο Ευσταθίου κέρδισε στον 1ο γύρο τον Τυνήσιο Wissam Abderrahman με 6-2, 6-0 και ηττήθηκε στη φάση των "16" από τον Μονεγάσκο Lucas Catarina, με 6-3, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots