Εκτός τελικού ο Θάνος στο Ηράκλειο

Ο Αριστοτέλης Θάνος έδωσε μάχη στον σημερινό ημιτελικό του τουρνουά των 30.000 δολαρίων του Lyttos Beach στο Ηράκλειο, όμως ηττήθηκε στα σημεία από τον Ryuki Matsuda.
Ο Θάνος ηττήθηκε από τον Matsuda με 6-4, 6-4 στον σημερινό ημιτελικό του δυνατού Futures των 30.000 δολαρίων της ITF.
Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για τον 24χρονο Έλληνα τενίστα, Νο.635 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, που προερχόταν από 3 συνεχόμενες μεγάλες νίκες στα γήπεδα του Lyttos Beach.
Όλα τα ματς του ήταν δύσκολα και μεγάλα σε διάρκεια. Στον 1ο γύρο είχε νικήσει τον Αμερικανό Alfredo Perez, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.385 στον κόσμο, με 1-6, 6-2, 7-5. Στη συνέχεια κέρδισε τον καλό του φίλο και πρωταθλητή Ελλάδος ανδρών τα 2 τελευταία χρόνια, Γιάννη Ξυλά (Νο.960 ΑΤΡ), με 3-6, 6-0, 6-4, ενώ στα προημιτελικά κέρδισε και τον Βέλγο Tibo Colson, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.477 στην ΑΤΡ, με 6-7 (7), 6-0, 6-3.
Στον αυριανό τελικό του μονού στο M25 τουρνουά του Ηρακλείου, που κλείνει κι αυτόν τον κύκλο των 4 εβδομάδων ITF διοργανώσεων, ο Ιάπωνας Matsuda, Νο.584 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Fabrizio Andaloro, Νο.476 στον κόσμο.
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.