Σταμένος, Βέρμπης και Μαρκεσίνη εκτός κυρίως ταμπλό

 
Σταμένος, Βέρμπης και Μαρκεσίνη εκτός κυρίως ταμπλό
Σταμένος, Βέρμπης και Μαρκεσίνη εκτός κυρίως ταμπλό
tennisnews team Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 - 9:23

Αρνητικός ήταν ο απολογισμός για τους Έλληνες αθλητές στον τελευταίο γύρο των προκριματικών του τουρνουά των 10.000$ της 2ης εβδομάδας του 3rd Hellenic Zeus Pro Circuit σε άνδρες και γυναίκες αφού όλοι τους γνώρισαν την ήττα και έμειναν εκτός κυρίως ταμπλό.

Στους άνδρες ο Θανάσης Βέρμπης ύστερα απο ένα συναρπαστικό ματς ηττήθηκε απο τον Τσέχο Dominik Kellovsky με 2-1 σετ (7-6, 2-6, 6-3), ενώ ο Αντώνης Σταμένος ηττήθηκε εύκολα απο τον Ολλανδό Fabian van Der Lans με 2-0 σετ (6-1, 6-1).

Στις γυναίκες η Ιωάννα Μαρκεσίνη ηττήθηκε απο την Ολλανδέζα Charlotte Van Der Meij με 2-0 σετ (7-5, 6-1).

Τη Δεύτερα 21/10 ξεκινάει το κυρίως ταμπλό στo μονό γυναικών με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στον αγώνα της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου ενάντια στην Βρετανίδα Lauren Mcminn.

Ξεκίνημα και στο διπλό γυναικών με Ελληνικό ενδιαφέρον και εκεί αφού η Ιωάννα Μαρκεσίνη με την συμπαίχτρια της Daria Orichkevich απο την Ουκρανία θα αντιμετωπίσουν τις Martina Caciotti από την Ιταλία και Laetitia Sarrazin από την Γαλλία.

Μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για την αγωνιστική δράση της ημέρας, live παρακολούθηση αγώνων καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.helleniczeustennis.com και από την σελίδα του tennisnews.gr.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots