6th Adults Tennis Camp από την Collective TS

 
6th Adults Tennis Camp από την Collective TS
tennisnews team Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 - 13:43

Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης σειράς προγραμμάτων που αφορούν στους ενήλικες φίλους του τένις της Β. Ελλάδας κι όχι μόνο, η Collective ανακοινώνει το “6ο Adults Τennis Camp 2021“, προχωρώντας με συνέπεια, σε ακόμα μία διοργάνωση ενός από τα πιο αγαπημένα αθλητικά event της καλοκαιρινής περιόδου.

Από την Παρασκευή 09 μέχρι την Κυριακή 11 Ιουλίου, στην περιοχή του Λιτοχώρου Πιερίας, στους πρόποδες του Ολύμπου και στο Litochoro Tennis Club, σύσσωμη η προπονητική ομάδα της Collective TS θα προσφέρει, για μία ακόμη χρονιά στους ενήλικες φίλους του τένις, μια εξαιρετική τενιστική αλλά και ψυχαγωγική εμπειρία.

Προπονητικά προγράμματα με την υπογραφή της Collective TS, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των συμμετεχόντων, προπόνηση σε όλες τις παραμέτρους της απόδοσης (Τεχνική, Τακτική, Mental Training, Physical Training -με μια γεύση από το πολυαγαπημένο πρόγραμμα της ακαδημίας Fitness Tennis- αλλά και Singles-Doubles  Point Play Teaching and Practice). Ομαδικές προπονήσεις σε συνδυασμό με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, αποτελούν τα συστατικά αυτής της αθλητικής –κι όχι μόνο- εμπειρίας.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ:

  1. Την Παρασκευή 09/07 οι προπονήσεις θα γίνουν μόνο σε απογευματινό κύκλο που θα περιλαμβάνει 2 ώρες γήπεδο
  2. Το Σάββατο 10/07 οι προπονήσεις θα γίνουν σε 2 κύκλους ημερησίως, πρωινό και απογευματινό (από 1.30 ώρα)
  3. Την Κυριακή 11/07 οι προπονήσεις θα γίνουν μόνο σε πρωινό κύκλο (2 ώρες)

Το ψυχαγωγικό κομμάτι του camp περιλαμβάνει πεζοπορία στον Όλυμπο, μεσημεριανό γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα του Ολύμπου και βραδινή έξοδο σε πανέμορφο νυχτερινό μαγαζί της περιοχής.

Την οργάνωση και λειτουργία  την έχουν οι υπεύθυνοι της Collective TS Κων/νος Βουρούκος και Γιώργος Κάκαλος, ενώ οι Μάριος Αλεβιζόπουλος, Νίκος Ερμείδης, Κωνσταντίνος Κατσαλής, Ιωάννα Τσιφοτούδη, Τάσος Φούζας καθώς και η Fitness Coach Χριστίνα Φαρμάκη απαρτίζουν την ομάδα της Collective Tennis School. Την ομάδα θα υποστηρίζει το PhysioLab – Αλέξανδρος Καραγεωργίου για το πρόγραμμα αποκατάστασης των αθλητών και την ιατρική υποστήριξη.

Το κόστος συμμετοχής στο Adults Summer Tennis Camp είναι:

  • 120 € (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Δυνατότητα διαμονής στο Hotel Villa Pantheon με κόστος δωματίου ανά ημέρα:

  • Τιμή μονόκλινου: 51.5€
  • Τιμή Δίκλινου: 51.5€
  • Τιμή Τρίκλινου: 66.5€
  • Τιμή Τετράκλινου: 81.5€

Οι ενδιαφερόμενοι αφού επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές, θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό συμμετοχής για το Tennis Camp (η διαμονή εξοφλείται στο κατάλυμα) μέσω ΙΒΑΝ στο λογαριασμό της Eurobank  με αριθμό: GR480 2603 6600 0093 0200 5340 21, μέχρι την Παρασκευή 02/07 και να αποστείλουν αντίγραφο του καταθετηρίου, μαζί με την δήλωση συμμετοχής (κατεβάστε την παρακάτω), στο e – mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το πρόγραμμα θα σταλεί στους συμμετέχοντες στο email που θα αναφέρουν στη δήλωση συμμετοχής τους.

Σε περίπτωση μεγαλύτερης από την προβλεπόμενη συμμετοχή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σε κάθε περίπτωση όμως οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν έγκαιρα για τις όποιες ενδεχόμενες αλλαγές.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να αναφερθείτε στη γραμματεία της σχολής (κα. Νατάσα) καθώς και στο τηλέφωνο 6938 040 400.

Κατεβάστε τη δήλωση συμμετοχής

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots