Εκτός προημιτελικών Κοροκοζίδη, Ξυλάς και Καλοβελώνης

 
Εκτός προημιτελικών Κοροκοζίδη, Ξυλάς και Καλοβελώνης
tn team Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 - 21:19

Στη φάση των "16" ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου η Έλενα Κοροκοζίδη, ο Γιάννης Ξυλάς και ο Μάρκος Καλοβελώνης.

Η Κοροκοζίδη, σε ένα πολύ δύσκολο ματς με τη Γαλλίδα Sara Cakarevic, No.2 στο ταμπλό και Νο.533 στην παγκόσμια κατάταξη, γνώρισε την ήττα με 6-1, 6-3.

Στους άνδρες, ο Ξυλάς έκανε μια καλή προσπάθεια απέναντι στον Ισραηλινό Orel Kimhi, Νο.7 στο ταμπλό, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 6-3, 3-6, 6-1, ενώ και ο Καλοβελώνης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον 2ο γύρο, όπου ηττήθηκε από τον Ιταλό Andrea Picchione, No.3 στο ταμπλό, με 6-3, 6-1.

Στο διπλό των γυναικών, η Κοροκοζίδη και η Ρουμάνα Ilinca Dalina Amariei ηττήθηκαν από την Shavit Kimchi και τη Nina Vargova με 6-2, 6-3, ενώ στα προημιτελικά ηττήθηκαν και οι Ελένη Χριστοφή και Δήμητρα Παύλου, που ηττήθηκαν από τις Patricija Paukstyte και Anca Alexia Todoni, με 6-0, 6-1.

Δεν έγιναν λόγω της βροχής οι προημιτελικοί των διπλών στους άνδρες, όπου υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Καλοβελώνης και ο Αμερικανός Ignacio Martinez αντιμετωπίζουν τους Νο.4 στο ταμπλό, Aleksandre Bakshi και Kai Lemstra, σε ένα ματς που διακόπηκε στο 1ο σετ (3-2 χωρίς break για τους Bakshi/Lemstra). Ο Ξυλάς και ο Ολλανδός Sidane Pontjodikromo θα αντιμετωπίσουν τους Simon Carr και Francois Musitelli.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots