"Λύγισε" στις "8" η Λάκη

 
"Λύγισε" στις "8" η Λάκη
"Λύγισε" στις "8" η Λάκη
tennisnews team Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 - 17:21

Η Μιχαέλα Λάκη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στην προημιτελική φάση του Sport Palace Cup 12& under, στο Sliven της Βουλγαρίας. Η 11χρονη Ελληνίδα αθλήτρια πέτυχε τρεις νίκες αυτή την εβδομάδα στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe.

Με πολύ θετικές εντυπώσεις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το Sport Palace Cup 12& under η Μιχαέλα Λάκη, η οποία ηττήθηκε από την Βουλγάρα Katerina Dimitrova, με 6-1, 6-4, στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe. 

Νωρίτερα στο τουρνουά του Sliven της Βουλγαρίας, η 11χρονη Μιχαέλα είχε πετύχει 3 νίκες, χάνοντας μόλις 5 games σε αυτές τις αναμετρήσεις!

Στον 1ο γύρο επιβλήθηκε της Maya Alexandrova με 6-1, 6-1, ενώ στον 2ο γύρο κέρδισε τη Mila Georgieva, με 6-0, 6-1. Στα προημιτελικά επικράτησε της Ioana Ivanova, με 6-0, 6-2. Και οι 4 παίκτριες που αντιμετώπισε στη διοργάνωση της Tennis Europe, είναι από τη Βουλγαρία.

Θυμίζουμε πως η Μιχαέλα είχε αγωνιστεί και στα διπλά, μαζί με την Αθηνά Πήττα. Στον 1ο γύρο οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες είχαν κερδίσει τις Gevorkian Naira (Ρωσία) και Silvia Shipkova (Βουλγαρία) με 6-1, 6-3, στον 2ο γύρο όμως ηττήθηκαν από τις Βουλγάρες Katerina Dimitrova και Denislava Glushkova, με 6-0, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots